Read the Official Description

Összesen Produktív karbantartás (TPM) és berendezések hibaelhárítás váltak fontos eszközei a globális versenytársak. MI kínál "testreszabott" programok ezeken a területeken.


Összesen Produktív karbantartás (TPM) vált, mint szerves része a siker elbeszélése mai világszínvonalú szervezetek. A gyártók és a kórházak; és az élelmiszer, olaj, gáz processzorok, a karbantartás Működési egyik kritikus eleme a siker.

Az első három évben elfogadása TPM módszertanok akkor számíthat megvalósítani a 15% -ról 25% -kal nőtt a berendezés üzemeltetése. Egyes vállalatok jelentést futtató gépek 95% -os rendelkezésre állást kevesebb, mint 5 éve! Ezekkel a számokkal, hogy ez nem nehéz megérteni, hogy miért DuPont, a Ford Motor Company, az Eastman Kodak, Dana Corporation, Allen Bradley, és a Harley Davidson csak néhány a Fortune 500 vállalatok, amelyek sikeresen megvalósított TPM.


TPM - a Partnerség a siker

Összesen Produktív karbantartás a szisztematikus megközelítés folyamatos fejlesztését, a karbantartási tevékenységek. Ez egy partneri kapcsolat kialakítására a karbantartó személyzet, üzemeltetést, alkatrészek leltár, és a piaci szereplők. Ez a csapat stratégiája középpontjában az azonosítására lehetséges problémákat és azok célszerű állásfoglalást. A TPM, mint a Six Sigma, hogy használ kulcsfontosságú berendezések mutatók, beleértve: Összességében eszközhatékonyság, átlagos karbantartási idő, és meghibásodás közötti átlagos időtartam. A cél a TPM az, hogy folyamatosan javítsuk ezeket teljesítménymutatókat.


RUGALMASSÁG

TPM gyakorlatot nem kizárólag az ipari üzemek. Ezeket a módszereket könnyen adaptálható, hogy számos más iparágban, mint például az építőipar, kórházak, épület-karbantartás, és a szállítás, valamint a feldolgozóipar, mint az élelmiszer, a gáz és az olaj.


A tanterv

A Management Institute of Rowan Egyetem elismeri történelmi hiánya kritikus ismeretek oktatását a legtöbb karbantartási részlegek, valamint hogy szükség van erre a képzés végrehajtása előtt TPM lehet kezdeményezni. A tananyag célja, hogy foglalkozzon ezzel a lehetséges hiány egyedi alapon, annak érdekében, hogy javítsa a jelenlegi helyzetben és mozgassa meg előre felé egyre termelékenyebb, hatékonyabb, és hatékony karbantartó szervezet.

1. szintű tanfolyam: Építési alapvető készségek
1. szintű tanfolyam elkötelezett záró alapvető készségek hiánya. Ezzel kezdetét veszi egy testreszabott értékelését a karbantartó munkások. Kínálunk értékeléseket matematikai, mechanikai és elektromos tulajdonságok. Miután munkavállalói értékelések elemzése megtörtént, a képzési program szabott igényeinek kielégítésére a te dolgod.

2. szint Képzés: TPM projekt alapú képzés
TPM projekt alapú képzés 24 órából áll, az osztálytermi munka, amit további projekt coaching orvoslására speciális karbantartási problémákat. Ez a rendkívül sikeres megközelítés immerses munkavállalók egy problémamegoldó folyamat, amely célok folyamatot problémák által kiválasztott vezetői csapat. A karbantartási, kézműves, és a termelés munkavállalók alkalmazkodni különösen jól ez a tanítási szemlélet, mert a természeténél fogva munka hands-on.

Program taught in:
Angol

See 5 more programs offered by Rowan University College of Business »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019