Útlevél a HNC Utazás és turizmushoz

Általános információk

5 locations available

Program leírás

A légiutas-kísérő személyzet, az üdülőhely képviselője, a légitársaságok helyfoglalási asszisztense csak néhány azok közül az útvonalak közül, amelyeket az utazási és idegenforgalmi végzettség elvihet. Az NQ-tól HND-szintig haladó tanfolyamokkal segíthetünk abban, hogy mások szabadidős és üdülési idejét üzleti tevékenységévé tegye. A témák között szerepel a skót turisztikai ipar, a nemzetközi turisztikai desztinációk, a légitársaságok és a repülőterek üzemeltetése, a fenntartható fejlődés, az utazási műveletek, az ügyfélszolgálat, az utazási irodák eljárásai és az alap spanyol nyelv.

A HNC Travel and Tourism útlevél célja, hogy felkészítse Önt a HNC Travel and Tourism 2021 augusztusában történő belépésére. Ez a tanfolyam segít a következő tanulmányi szinthez szükséges készségek és ismeretek fejlesztésében.

A beiratkozáshoz az SCQF (The Scottish Credit and Qualifications Framework) 4/5. Szintű képesítéssel kell rendelkeznie, az angol / kommunikáció, az IKT és a számolás hangsúlyozásával. Szükségünk lesz pozitív tudományos vagy munkáltatói referenciára is. Az interjún azt várnánk, hogy megmutassa lelkesedését és elkötelezettségét az utazási és idegenforgalmi karrier iránt.

Valamennyi pályázónak személyes nyilatkozatot kell benyújtania, és a pályázatában fel kell tüntetnie a képesítés összes részletét.

A következőket fogja tanulmányozni:

Utazási termékek és szolgáltatások; Ügyfélszolgálati készségek; Szabadidős és üzleti turisztikai célpontok; Utazás és turizmus az Egyesült Királyságban; Üdülőhely képviselet; Légi utaskísérő személyzetként dolgozik; Utazás és turizmus: Skócia; Foglalkoztatási készségek fejlesztése; Rendezvényipar: áttekintés; Kommunikáció; Számolás és IKT.

A tanfolyam elvégzése után a Motherwell Campuson lehet jelentkezni a HNC Utazás és turizmus területére.

Utoljára frissítve jan. 2021

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

New College Lanarkshire offers more than 800 courses across six faculties. Dedicated to continuous improvement, the College has made investments in the latest technology and facilities across its camp ... Tovább

New College Lanarkshire offers more than 800 courses across six faculties. Dedicated to continuous improvement, the College has made investments in the latest technology and facilities across its campuses to ensure students have the highest calibre of resources. Kevesebb
Wishaw , Coatbridge , Cumbernauld , Cumbernauld , Cumbernauld + 4 Több Kevesebb