Üzleti menedzsment munkatársak

Általános információk

Program leírás

Brighton College tudománytudományi szakirányú végzettségének szakemberei felkészítik Önt a tudás, a technikai készségek és a megbízható üzleti elvek iránt, hogy belépő szintű pozíciót töltsenek be különböző üzleti területeken. Mint végzős, kereshet pozíciókat olyan iparágakban, mint a kiskereskedelem, a biztosítás, a pénzügyek, a technológia, a távközlés, a banki szolgáltatások, az értékesítés, a szolgáltatás és még sokan mások.

Ki kellene beiratkoznia az üzleti menedzsment szakra?


Függetlenül attól, hogy Ön jelenleg alkalmazott, keresett előrelépést, vagy új pályafutást keres, az üzleti menedzsment fokozata segít elérni céljait. Ön olyan munkáltató, aki azt szeretné, hogy vezetői továbbfejlesszék az oktatást, fokozzák képzettségi szintjüket, és produktívabbá váljanak az Ön vállalkozásában? Az üzleti menedzsment munkatársainak megszerzése megnyitja az ajtókat a sok lehetőséghez./>

Milyen üzleti alapelveket és fogalmakat tanulok meg?


A következők csak néhány fogalmak, amelyeket a Business Management kapcsolattartó programban tanulhatunk:/>

 • A gazdasági, pénzügyi és számviteli alapelvek alkalmazása a szervezeti környezetekhez
 • Az emberi erőforrás koncepcióinak és tevékenységeinek felismerése szervezeti környezetben
 • Határozza meg a vezetők különböző feladatait és felelősségét a szervezetekben
 • Határozza meg a vállalkozások típusát és a vállalkozások törvényeit és szabályait
 • Határozza meg és alkalmazza az üzleti életben alkalmazott marketing és forgalmazási elveket
 • Ismerje meg és használja a megfelelő technológiát az üzleti életben
 • Számos egyéb elv és elképzelés létfontosságú bármely üzletvezető számára

Munkaügyi segítségnyújtás


Megértjük, hogy a végső cél elérése az üzleti menedzsment fokozat befejezése után. Segítünk Önnek a folytatás elkészítésében és felkészülni a következő lépésedre. Munkatársaink elkötelezettek az Ön álláskeresésében./>

Tanfolyam körvonal


A következő kurzusok szerepelnek a Business Management programban. A tanfolyamok egyenként kerülnek kiadásra a tanulás maximalizálása érdekében. A Business Management fokozat program összesen 60 óra hitel. Minden tanfolyamot 8 héten belül kell kitölteni./>

Üzleti menedzsment alap tanfolyamok

Kurzusazonosító


Üzleti menedzsment általános oktatási tanfolyamok/>

Kurzusazonosító


Üzleti menedzsment speciális karrier Focus kurzusok/>

Azt is választja, 12 óra hiteles választani a területen a hangsúly. A tanfolyamok listáját megtalálhatja az aktuális iskolai katalógusunkban, vagy hívja irodánkat a 1-800-354-1254-es számon.

Karrier Outlook


Az Iroda Munkaügyi Statisztikái szerint az üzleti vezetők és a társult diplomák foglalkoztatása várhatóan 2014-2024 között 5-4 százalékos növekedést mutat, attól függően, hogy a foglalkoztatás mely iparágban van./>


Munkavállalási lehetőségek/>

Találhat üzleti menedzsment lehetőségeket a következő beállításokban:

 • Biztosítás
 • Kiskereskedelem
 • Ételkínálat
 • Vendégszeretet
 • Ingatlan / Ingatlan
 • Sales
 • Közszolgálat
 • Egészségügy


Kereset*/>

A munkatársak diplomájának éves átlagértéke 2015 májusában megközelítőleg 48.690 dollár volt. A medián bér az a bér, amelyben a szakmában dolgozók fele többet keresett, mint az összeget, és félig kevesebbet keresett. A legalacsonyabb 10 százalék kevesebbet ért el, mint 28.780 dollár, és a legmagasabb 10 százalék több mint 83.010 dollárt nyert.

A legtöbb vezető teljes munkaidőben dolgozik. Egyes iparágak vezetői gyakran hosszú műszakban dolgoznak, és ezen vezetők közül néhányan hetente több mint 40 órát dolgoznak, míg mások hagyományos munkaidőben dolgozhatnak. Azok, akik felügyelik a lánc vagy a franchise több helyét, rövidesen felszólíthatók, beleértve az estéket, a hétvégéket és az ünnepeket.

* Munkaügyi statisztikai hivatal, Amerikai Munkaügyi Minisztérium, Foglalkoztatási Outlook Kézikönyv, 2016-17 kiadás, Élelmiszer-szolgáltatási menedzserek, az interneten a következő címen: https://www.bls.gov/ooh/management/food-service-managers.htm ( 2017. március 03.).

* Munkaügyi statisztikai hivatal, Amerikai Munkaügyi Minisztérium, Foglalkoztatási Outlook Kézikönyv, 2016-17 kiadás, szállásigazgatók, az interneten a https://www.bls.gov/ooh/management/lodging-managers.htm címen (látogatás március 02. , 2017).

Oktatás


A Paralegal Institute professzori végzettségének teljes ára 10.950 dollár./>

Összes tandíj


Fizetési lehetőségek/>

 • Teljes Fizetési Terv: Teljesen fizetni a 10.450 $ teljes programárhoz. 500 dollár mentése!
 • Magán hallgatói hitel: Alacsonyabb előlegekkel és személyre szabott feltételekkel finanszírozza oktatását!

Az iskolához kapcsolódó minden akadémiai és pénzügyi kötelezettséget a végleges átírások és diplomák kiadása előtt kell elvégezni.


Pénzügyi támogatás/>

A Brighton College programjai veteránok számára juttathatók el. Brighton College számos munkáltatói tandíj-visszatérítési programot, valamint különböző munkaerő-fejlesztési és szakképzési programokat dolgoz fel. Ha többet szeretne megtudni, hogy jogosultak-e ezekre a programokra, kérjük, hívja irodánkat az 1.800.354.1254-es számon.

Karrier szolgáltatások


Szakmai karrier tanfolyam/>

Ahogy befejezte a programot, lehetősége lesz arra, hogy olyan karriertanulmányi kurzust készítsen, amely a karrier információra összpontosít, és felkészíti az álláskeresést. Ismerje meg a fontos készségeket, például a hálózatépítést, a karrierkezelést és az interperszonális kapcsolatok kiépítését.


Személyre szabott épület folytatása/>

Küldheti az önéletrajzát az online folytatási központunkon keresztül. Karrier-helymeghatározó koordinátoraink egy-egy konzultációt folytatnak Önnel és személyesen felülvizsgálhatják önéletrajzukat.


One-On-One Cover Letter Segítség/>

Megtanulja, hogyan készítsen és tervezzen hatékony fedőlapokat és nyomon követési betűket. Ezenkívül konkrét példákat mutatunk be.


Interjúkészítés/>

Meg fogja tanulni az interjú technikákat és tanácsokat a leggyakrabban feltett kérdések megválaszolására.

Proctored vizsgák


Minden társult diáknak két proctorált vizsgát kell tennie egy online proctoring szolgáltatáson keresztül, a ProctorU-nál, amint az adott kurzusokban meg van adva. A vetített vizsga nyitott könyv, és csak a kurzus anyaga, a kurzus forrásai és a személyes jegyzetek használhatók. A diákok nem használhatják a Google-t vagy más online keresési lehetőségeket, hogy a válaszokat a vetített vizsgákon keressék. A proctorált tesztek elvégzéséhez egy webkamera szükséges. Az átutalási krediteket eseti alapon veszik figyelembe, és az alternatív kurzusokat a beiratkozáskor indokolt esetben állapítják meg. Olyan diákok számára, akik nem férnek hozzá egy webkamerához, ellenőrizhetik a helyi könyvtár, a közösségi központok és a szabadidős központok elérhetőségét. Az aktív és a telepített szolgálati tagok katonai oktatási tisztviselő vagy ellenőrző tisztviselő útján kérhetik a proctorációt. Szükség esetén egy átmeneti vizsga személyesen is végezhető egy nem kapcsolt egyénnel, például egy adminisztrátorral, könyvtárosral, tanácsadóval vagy személyi állományban. A személyesen elhelyezett vizsgák a hallgatói menedzser jóváhagyását a vizsga megkezdése előtt jóváhagyják./>

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Brighton College offers accredited online programs with a focus on quality and affordability. From the time you first inquire to your graduation day, we are committed to providing you with the best ed ... Tovább

Brighton College offers accredited online programs with a focus on quality and affordability. From the time you first inquire to your graduation day, we are committed to providing you with the best educational experience and ensuring your ultimate success. Kevesebb