15 Élelmiszer tudományok degrees found
- Egészségügy
- Táplálkozástudomány
- Élelmiszer tudományok
- Észak Amerika9
- Nyugat-Európa 3
- Óceánia3
15 Élelmiszer tudományok degrees found
Kiemelt
The University of Edinburgh – College of Medicine and Veterinary Medicine
Globális élelmiszerbiztonsági és táplálkozási MSc, PgDip, PgCert (online tanulás)
- Online
MSc
Részidő
1 év
Távoktatás
Angol
Az élelmezésbiztonság a biztonságos, tápláló és fenntartható élelmiszerek elérhetősége, hozzáférése és felhasználása mindenki számára, különösen a társadalom sérülékeny csoportja számára. Az élelmezéssel kapcsolatos kihívásokat nem csupán az jelenti, hogy a világon körülbelül 795 millió alultáplált ember él. Az élelmiszerek, az egészségügy és a környezet összefüggéseinek, valamint ezek kompromisszumainak megértése létfontosságú olyan politikák kialakításához, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy fenntartható módon érjük el az élelmezésbiztonságot.
Kiemelt
Alison Free Online Learning
Tanfolyam a HACCP élelmiszer-biztonsági rendszer bevezetéséről az élelmiszer-feldolgozó iparban
- Online USA
Tanfolyam
Teljes idő, Részidő
1 óra
Távoktatás
Angol
Ez az élelmiszer-biztonsági tanfolyam a HACCP élelmiszer-biztonsági rendszer, a "Veszélyelemzés és kritikus ellenőrzési pontok" végrehajtásával foglalkozik az élelmiszer-feldolgozó iparban. Elmagyarázzuk, hogyan védik az élelmiszereket a szennyeződésektől a feldolgozás során. Azt is megmutatjuk, hogyan kell megfelelően végrehajtani a HACCP "előfeltételes programjait" (PRP-k), valamint ismertetjük az előzetes lépéseket és a hét alapelvet, hogy biztosítsa az élelmiszer-biztonság védelmét az Ön üzemében.
Kiemelt
Centennial College - Canada
Élelmiszeripari dolgozói bizonyítvány
- Online
Oklevél
Részidő
Távoktatás
Angol
Ezt az online programot azoknak ajánljuk, akik az élelmezési iparban szeretnének karriert folytatni. Ez a bizonyítványprogram megadja a munkaköri készségeket, és segít alkalmazkodni az iparág változásaihoz. A kurzusok az egészségügyi étkeztetésre összpontosítanak, és az Egészségügyi és Tartós Ellátási Minisztériummal, szakmai szervezetekkel és munkaadókkal együttműködve fejlesztették ki.
Kiemelt
The University of Edinburgh – College of Medicine and Veterinary Medicine
Élelmiszerbiztonsági MSc, PgDip, PgCert, PgProfDev (online tanulás)
- Online
MSc
Részidő
1 év
Távoktatás
Angol
Ezt a programot kifejezetten arra tervezték, hogy valódi holisztikus élelmiszerbiztonsági megközelítést biztosítson az élelmiszerláncban.
Kiemelt
Alison Free Online Learning
Veszélyelemzés és kritikus ellenőrzési pontok (HACCP) tanfolyam
- Online USA
Tanfolyam
Teljes idő, Részidő
3 órák
Távoktatás
Angol
Ez az élelmiszer-védelmi tanfolyam alapvető áttekintést nyújt a veszélyelemzésről és a kritikus ellenőrzési pontokról (HACCP), valamint az élelmiszerbiztonsággal foglalkozó irányítási stratégiáról. Ezt követően megvitatjuk, hogy az élelmiszerek hogyan lehetnek kitéve káros biológiai és kémiai veszélyeknek, amelyek szennyeződést eredményeznek, és felvázoljuk azokat a megelőző intézkedéseket, amelyek célja az élelmiszerek biztonságos fogyasztása. Kitérünk az élelmiszerbiztonsági kockázatelemzésre és a HACCP-rendszer legjobb gyakorlataira is.
Kiemelt
Alison Free Online Learning
A biztonságos tálalás alapjai az élelmiszer-kezelők számára című tanfolyam
- Online USA
Tanfolyam
Teljes idő
1 óra
Távoktatás
Angol
A biztonságos és higiénikus élelmiszer-kezelés rendkívül fontos a szennyeződések és betegségek megelőzése érdekében. Ez különösen igaz a konyhai tudományok és az élelmiszer-gazdálkodás területén dolgozó szakemberekre. Ezen a kurzuson keresztül hangsúlyt fektettünk az élelmiszerek biztonságos kezelésével kapcsolatos különböző területekre és gyakorlatokra. Az élelmiszerbiztonság biztosítására irányuló globális erőfeszítésekre is összpontosítottunk, a ServSafe tanúsítással és annak különböző aspektusaival együtt.
Kiemelt
Alison Free Online Learning
Tanfolyam az élelmiszer-allergénekkel kapcsolatos tudatosságról
- Online USA
Tanfolyam
Teljes idő, Részidő
4 órák
Távoktatás
Angol
A lakosság közel 10%-a allergiás bizonyos összetevőkre. Ez azt jelenti, hogy az élelmiszergyártóknak és a szolgáltatásoknak csökkenteniük kell az allergiás reakciók kockázatát azáltal, hogy egyértelmű tájékoztatást és alternatívákat nyújtanak a fogyasztóknak. Ez az élelmiszerbiztonsági tanfolyam azonosítja a gyakori élelmiszer-allergéneket, és elmagyarázza, hogyan hatnak a szervezetre. Áttekintjük az összetevők címkézésére vonatkozó előírásokat, és megmutatjuk, hogyan lehet az allergénellenőrzést a vásárlók védelme érdekében megvalósítani.
Kiemelt
Alison Free Online Learning
Élelmiszerbiztonsági képzés - Biztonságos gyakorlatok és eljárások
- Online USA
Tanfolyam
Teljes idő, Részidő
1 óra
Távoktatás
Angol
Tudjon meg többet az Élelmiszerbiztonsági képzés - Biztonságos gyakorlatok és eljárások online tanfolyamról. Ez az ingyenes online tanfolyam az élelmiszerbiztonságról megtanítja Önt a biztonságos gyakorlatokra és eljárásokra az élelmiszeripari műveleteken belül. A szilárd higiéniai és biztonsági program létfontosságú minden élelmiszer-szolgáltató üzem számára, legyen az kicsi vagy nagy.
Michigan State University
Food Safety
- East Lansing, Amerikai Egyesült Államok
Érettségi bizonyítvány
Távoktatás
Angol
Australian Institute Of Accreditation
Tanúsítvány (1. szint) az élelmiszerek kezelésében
- Burwood, Ausztrália
Oklevél
Távoktatás
Angol
Élelmiszerkezelési tanúsítványunk (1. szint) tanfolyamunk teljes mértékben akkreditált és kiváló belépő szintű tanfolyam azok számára, akik az élelmiszeriparban indulnak. Akkreditált tanfolyamnak lenni azt jelenti, hogy a bizonyítványod (Statement of Achievement) Ausztráliában érvényes.
Australian Institute Of Accreditation
Élelmiszerbiztonsági felügyelő (vendéglátás) tanfolyam
- Burwood, Ausztrália
Oklevél
Távoktatás
Angol
Az élelmiszerek kezelését igénylő legtöbb vállalkozásnak jelölnie kell az élelmiszer-biztonsági felügyeletet. Ez a fajta szabályozás biztosítja a megfelelő készségeket és ismereteket ahhoz, hogy az élelmiszereket biztonságosan kezeljék.
Michigan State University
MSc in Food Safety
- East Lansing, Amerikai Egyesült Államok
MSc
Távoktatás
Angol
Australian Institute Of Accreditation
Élelmiszerbiztonsági felügyelő (kiskereskedelmi) tanúsítvány
- Burwood, Ausztrália
Oklevél
Távoktatás
Angol
Ez az egység lefedi az élelmiszer-biztonsági felügyelet teljes követelményeit a kiskereskedelemben. Ez a kurzus mélyrehatóan megvizsgálja, hogy mi szükséges a biztonságos élelmiszer-kezelési és -tárolási gyakorlatok, valamint egy élelmiszer-biztonsági program megvalósításához a kiskereskedelmi élelmiszer-környezetben.
University of Arkansas Online
Online Master of Science in Food Safety
- Online USA
MSc
Angol
Az élelmiszerbiztonsági programot dolgozó szakemberek számára tervezték. Interdiszciplináris jellege lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy tanuljanak az elvégzett oktatóktól az agrár-, élelmiszer- és élettudományok területén. Ez a program kibővíti az élelmiszer-biztonsággal, a minőségbiztosítással és a kockázatértékeléssel kapcsolatos tudományos ismereteket. A programban végzetteket különböző szintű vezetői és vezetői munkákba léptették elő világméretű vállalatoknál.
Virtual College Limited
1. szintű élelmiszerbiztonság és higiénia
- Online United Kingdom
Oklevél
Távoktatás
Angol
Ez az 1. szintű élelmiszerbiztonsági és higiéniai e-tanfolyam célja, hogy megismertesse az élelmiszerbiztonság és higiénia alapelveit mindenkivel, aki kezdő olyan környezetben, ahol ételeket lehet készíteni vagy tárolni.
Válaszolj néhány kérdésre, és mi megkeressük neked a megfelelő képzéseket!
Népszerű oklevéltípusok
Népszerű képzésformátumok
Online Programok ban ben Egészségügy Táplálkozástudomány Élelmiszer tudományok Élelmiszer-biztonság
Mivel az étkezés alapvető élet szükségességét, meg kell tartani a biztonságos a szennyeződéstől, hogy megakadályozza a betegség vagy fertőzés. Élelmiszer-biztonság szakemberek feladata megfigyelése és vizsgálata élelmiszeripari minták integritásának biztosítása a termékek védelme érdekében a lakosság körében.