36 Élelmiszer tudományok degrees found
- Egészségügy
- Táplálkozástudomány
- Élelmiszer tudományok
- Észak Amerika23
- Nyugat-Európa 10
- Óceánia3
36 Élelmiszer tudományok degrees found
Kiemelt
CESIF
Agrár-élelmiszeripari menedzsment mester.
- Madrid, Spanyolország
- Barcelona, Spanyolország
Mester
Teljes idő
1 év
Távoktatás
Spanyol
Az agrár-élelmiszeripar átfogó irányítása óriási versenyelőnyt jelent, mivel lehetővé teszi: új kereskedelmi csatornák megnyitását, eladások növelését, fogyasztói bizalom javítását, innovatív termékek értékesítését, élelmiszer-riasztások és válságok elkerülését, hatások minimalizálását, termelési költségek javítását stb.
Kiemelt
Selinus University of Sciences and Literature
Filozófiai doktor (Ph.D) az élelmiszertudományban
- Ragusa, Olaszország
PhD
24 hónapok
Távoktatás
Angol
Az élelmiszertudomány e területén végzett kutatásoknak adatokkal kell szolgálniuk arról, hogyan lehet a világ lakosságának biztonságos, tápláló, étvágygerjesztő és megfizethető ételeket biztosítani. E cél eléréséhez az élelmiszerek feldolgozása, csomagolása, forgalmazása és értékelése mélyreható tanulmányozására van szükség.
Kiemelt
University College Dublin
Fast-track counseling
MSc Élelmiszer, táplálkozás és egészség
- Online Ireland
MSc
Részidő
2 évek
Távoktatás
Angol
Fast-track counseling
Az MSc Food, Nutrition and Health (Élelmiszer, táplálkozás és egészség) program különböző szakterületekről érkező diplomásoknak szól, és a program egyaránt alkalmas természettudományos és nem természettudományos diplomával rendelkezők számára. A hallgatók az élelmiszertudomány és a táplálkozástudomány alapjait sajátítják el, majd a tanterv lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy részletesebb témákat válasszanak.
Kiemelt
Terra Nova University
Filozófiai doktori (PhD) fokozat az élelmiszertudományok területén
- Ragusa, Olaszország
PhD
Teljes idő, Részidő
1 szemeszter
Távoktatás
Angol, Olasz, Spanyol
Az élelmiszertudomány e területén végzett kutatásoknak adatokat kell szolgáltatniuk arról, hogyan lehet a világ lakosságát biztonságos, tápláló, étvágygerjesztő és megfizethető élelmiszerekkel ellátni. E cél eléréséhez az élelmiszerek feldolgozásának, csomagolásának, forgalmazásának és értékelésének kérdéseit kell alaposan tanulmányozni. Számos tudományágat érint, és a biológia, mikrobiológia, kémia, biokémia, biokémia, táplálkozástudomány, fizika és mérnöki tudományok alapelveit használja az élelmiszeriparral kapcsolatos gyakorlati problémák megoldására. Az élelmiszertudósok az elsők között dolgoztak a biotechnológiával. Az élelmiszertudósok az élelmiszerekkel foglalkoznak attól a pillanattól kezdve, hogy azok elhagyják a gazdaságot, egészen a végtermék tárolásáig, beleértve az összes feldolgozási, előkészítési és forgalmazási műveletet. Emellett meghatározzák azokat a tényezőket, amelyek befolyásolják az élelmiszerek biztonságosságát, tápértékét és elfogadhatóságát.
Kiemelt
Alison Free Online Learning
Tanfolyam a HACCP élelmiszer-biztonsági rendszer bevezetéséről az élelmiszer-feldolgozó iparban
- Online USA
Tanfolyam
Teljes idő, Részidő
1 óra
Távoktatás
Angol
Ez az élelmiszer-biztonsági tanfolyam a HACCP élelmiszer-biztonsági rendszer, a "Veszélyelemzés és kritikus ellenőrzési pontok" végrehajtásával foglalkozik az élelmiszer-feldolgozó iparban. Elmagyarázzuk, hogyan védik az élelmiszereket a szennyeződésektől a feldolgozás során. Azt is megmutatjuk, hogyan kell megfelelően végrehajtani a HACCP "előfeltételes programjait" (PRP-k), valamint ismertetjük az előzetes lépéseket és a hét alapelvet, hogy biztosítsa az élelmiszer-biztonság védelmét az Ön üzemében.
Kiemelt
The University of Edinburgh – College of Medicine and Veterinary Medicine
Globális élelmiszerbiztonsági és táplálkozási MSc, PgDip, PgCert (online tanulás)
- Online
MSc
Részidő
1 év
Távoktatás
Angol
Az élelmezésbiztonság a biztonságos, tápláló és fenntartható élelmiszerek elérhetősége, hozzáférése és felhasználása mindenki számára, különösen a társadalom sérülékeny csoportja számára. Az élelmezéssel kapcsolatos kihívásokat nem csupán az jelenti, hogy a világon körülbelül 795 millió alultáplált ember él. Az élelmiszerek, az egészségügy és a környezet összefüggéseinek, valamint ezek kompromisszumainak megértése létfontosságú olyan politikák kialakításához, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy fenntartható módon érjük el az élelmezésbiztonságot.
Kiemelt
Auream Phoenix University for Women
A filozófia doktora (PhD) az Élelmiszertudományi Kutatási Intézetből
- Online
PhD
Teljes idő, Részidő
1 szemeszter
Távoktatás
Angol, Olasz
A távoktatáson keresztül végzett kutatási doktori fokozatot egy elméleti kutatási specializáció sikeres elvégzése után ítélik oda. Ezt a kutatást doktori értekezés formájában mutatjuk be. A PhD (Doctor of Philosophy) az egyetlen távoktatással megszerezhető doktori fokozat. A távoktatáson keresztül történő online PhD megszerzésének fő követelménye egy legalább 100 oldalas disszertáció bemutatása és megvitatása a Selinus Egyetem tudományos bizottsága általi felülvizsgálat és értékelés céljából. Az élelmiszertudomány ezen területén végzett kutatásoknak adatokat kell szolgáltatniuk arról, hogyan lehet biztonságos, tápláló, étvágygerjesztő és megfizethető élelmiszerrel ellátni a világ lakosságát. E cél eléréséhez az élelmiszerek feldolgozása, csomagolása, forgalmazása és értékelése kérdéseinek alapos tanulmányozása szükséges. Számos tudományágat érint, és a biológia, mikrobiológia, kémia, biokémia, biokémia, táplálkozástudomány, fizika és mérnöki alapelveit alkalmazza az élelmiszeriparral kapcsolatos gyakorlati problémák megoldására. Az élelmiszertudósok az elsők között dolgoztak a biotechnológiával. Az élelmiszertudósok attól a pillanattól kezdve dolgoznak az élelmiszerekkel, hogy azok elhagyják a gazdaságot a végtermék tárolásáig, beleértve az összes feldolgozási, előkészítési és elosztási műveletet. Ezen túlmenően meghatározzák azokat a tényezőket, amelyek befolyásolják az élelmiszerek biztonságát, tápértékét és elfogadhatóságát.
Kiemelt
Centennial College - Canada
Élelmiszeripari dolgozói bizonyítvány
- Online
Oklevél
Részidő
Távoktatás
Angol
Ezt az online programot azoknak ajánljuk, akik az élelmezési iparban szeretnének karriert folytatni. Ez a bizonyítványprogram megadja a munkaköri készségeket, és segít alkalmazkodni az iparág változásaihoz. A kurzusok az egészségügyi étkeztetésre összpontosítanak, és az Egészségügyi és Tartós Ellátási Minisztériummal, szakmai szervezetekkel és munkaadókkal együttműködve fejlesztették ki.
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Diétás szakács tanfolyam IHK
- Germany Online, Németország
Tanfolyam
Teljes idő
24 hónapok
Távoktatás
Német
Az IHK dietetikus továbbképzés újabb lehetőséget jelent a szakácsoknak, a háztartási és táplálkozási területen dolgozó szakembereknek, valamint a szakmai tapasztalattal rendelkező oldalról jelentkezőknek, hogy növeljék saját vonzerejüket a munkaerőpiacon.
Michigan State University
MSc in Food Safety
- East Lansing, Amerikai Egyesült Államok
MSc
Távoktatás
Angol
Australian Institute Of Accreditation
Élelmiszerbiztonsági felügyelő (kiskereskedelmi) tanúsítvány
- Burwood, Ausztrália
Oklevél
Távoktatás
Angol
Ez az egység lefedi az élelmiszer-biztonsági felügyelet teljes követelményeit a kiskereskedelemben. Ez a kurzus mélyrehatóan megvizsgálja, hogy mi szükséges a biztonságos élelmiszer-kezelési és -tárolási gyakorlatok, valamint egy élelmiszer-biztonsági program megvalósításához a kiskereskedelmi élelmiszer-környezetben.
University of Arkansas Online
Online Master of Science in Food Safety
- Online USA
MSc
Angol
Az élelmiszerbiztonsági programot dolgozó szakemberek számára tervezték. Interdiszciplináris jellege lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy tanuljanak az elvégzett oktatóktól az agrár-, élelmiszer- és élettudományok területén. Ez a program kibővíti az élelmiszer-biztonsággal, a minőségbiztosítással és a kockázatértékeléssel kapcsolatos tudományos ismereteket. A programban végzetteket különböző szintű vezetői és vezetői munkákba léptették elő világméretű vállalatoknál.
Virtual College Limited
1. szintű élelmiszerbiztonság és higiénia
- Online United Kingdom
Oklevél
Távoktatás
Angol
Ez az 1. szintű élelmiszerbiztonsági és higiéniai e-tanfolyam célja, hogy megismertesse az élelmiszerbiztonság és higiénia alapelveit mindenkivel, aki kezdő olyan környezetben, ahol ételeket lehet készíteni vagy tárolni.
University of Illinois at Urbana-Champaign - College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences
Élelmezéstudományi és emberi táplálkozási MSc
- Champaign, Amerikai Egyesült Államok
MSc
Teljes idő
1 év
Távoktatás
Angol
Az Illinoisi Egyetem Élelmiszertudományi és Emberi Táplálkozási Tanszéke büszke arra, hogy online nem szakdolgozatként kínálja a Master of Science diplomát. A programban résztvevő hallgatók közül sokan dolgozó szakemberek. Az online kézbesítési lehetőség elérhetővé teszi a programot a különböző helyeken élő hallgatók számára, akik szintén egyensúlyba hozhatják a karrierjük utazási ütemtervét.
FutureLearn
Elgondolkodtató táplálék: Az étel, a belek és az agy tanfolyamának kapcsolata - EIT élelmiszer
- Online Belgium
Tanfolyam
Részidő
5 hétig
Távoktatás
Angol
A bél és az agy nagyon szorosan kapcsolódnak egymáshoz. Fedezze fel, hogy a neurológia, a mikrobióma és mások hogyan hatnak az egészségre.
Válaszolj néhány kérdésre, és mi megkeressük neked a megfelelő képzéseket!
Népszerű oklevéltípusok
Kevesebb részlet
Népszerű képzésformátumok
Online Programok ban ben Egészségügy Táplálkozástudomány Élelmiszer tudományok
Mi az Élelmiszertudomány?
Az élelmiszertudomány tanulmányozza az élelmiszereket, és azt, hogy hogyan viszonyulnak a környezethez, a társadalomhoz és a gazdasághoz. Ez magában foglalja az élelmiszer-termelés, feldolgozás, biztonság és táplálkozás tanulmányozását. Az élelmiszertudomány magában foglalja az élelmiszer eredetű betegségek és szennyeződések tanulmányozását is.
Mit kezdhetek élelmiszertudományi diplomával?
Az élelmiszer-tudományi végzettség karriert jelenthet az élelmiszeriparban, olyan területeken dolgozva, mint az élelmiszer-termelés, -feldolgozás, biztonság és táplálkozás. Élelmiszertudományi végzettségűek az élelmiszer-eredetű betegségek és a szennyeződések kutatása területén is dolgozhatnak. Élelmiszertudományi háttérrel rendelkezők számára van lehetőség az élelmiszeripar szabályozásával foglalkozó állami szerveknél vagy magáncégeknél dolgozni. Az élelmiszertudományi végzettségűek egyetemeken és főiskolákon oktathatnak és kutatást folytathatnak.
Miért tanulj Élelmiszertudományt?
Az élelmiszertudomány több okból is fontos. Segít megérteni, hogy az élelmiszerek milyen hatással vannak egészségünkre és környezetünkre, ami segíthet javítani az élelmiszer-előállítási és -feldolgozási módszereket, biztosítva, hogy az általunk fogyasztott élelmiszerek biztonságosak és táplálóak legyenek. Az élelmiszertudomány tanulmányozásával többet megtudhatunk az élelmiszer eredetű betegségek megelőzésének és leküzdésének mikéntjéről is. Végül az élelmiszertudomány segít megérteni azokat a komplex gazdasági és társadalmi tényezőket, amelyek befolyásolják az élelmiszertermelést és -fogyasztást.
Élelmiszertudományi végzettség
Élelmiszertudományi fokozatokat kínálnak egyetemi és posztgraduális szinten. Az alapképzési programok általában négy évig tartanak, és olyan témákat fednek le, mint az élelmiszerkémia, mikrobiológia és táplálkozás. A posztgraduális programok általában két évig tartanak, és magukban foglalják az élelmiszerfizikát és a mérnöki tudományokat is magában foglaló haladó élelmiszertudományi témákat.