Read the Official Description

Felmérés

A tökéletes gazda - ez az állítás, hogy akkor van a vérben. Mint egy étterem mester IHK biztosítják azt, hogy a vendégek úgy érzi, teljesen kényelmes, szakszerű tanácsadás és szolgálnak, miközben ezzel egyidőben a gazdasági szempontokat szem előtt tartva.

Ezek a szakemberek és vezetők, a munka felelőssége minden szempontból tervezése, gyártása és forgalmazása gasztronómiai termékek. Ezzel a mesteri tudás meggyőzni mind a személyzet irányítása a szolgáltatási szektorban, valamint a minisztérium a vendégeket.

perspektívák

Poppe & Neumann végzettek a Mester étterem IHK világszerte munka

  • A menedzser sikeres top éttermek
  • Tulajdonos függetlenül tulajdonban lévő vállalkozások
  • Tanácsadók, coach, üzleti tanácsadó
  • Értékesítési vezetők az iparban
  • Szaktanárok a szakiskolákban, állami vagy magán oktatási intézmények

vagy tanulni, mert általuk megszerzett a mester, az egyetemi felvételi vagy fuss sikeres vállalkozások számára. A mester és az is marad - a nemzeti és nemzetközi - a központi építőköve a pályára a jövő karrier vezető / vezetői pozíciót a szálloda- és vendéglátó-ipari, a vendéglátás, vendéglátás, ipar és - nem utolsósorban - az alapot teremt sikeres önfoglalkoztatást.

A tanfolyam célja, hogy

Étterem szakemberek már elvégezték az oktatást karrier váltók, képzett és képzetlen munkavállalók és a család dolgozók legalább 5 és fél éves szakmai tapasztalat szolgáltatás

természetesen tartalom

Az államilag elismert és engedélyezett természetesen az étteremben CCI mester abban különbözik az érett alapuló szakmai gyakorlat tanulmányi dokumentumokat. Mint minden Poppe & Neumann-távoktatás is folyamán étterem mester CCI célja, hogy a foglalkoztatási és képzési optimálisan lehet rendezni.

Alapja a tanfolyam tartalmát a „rendelet a vizsgán, hogy legyen elismert képesítést Tanúsított étterem mesterek” a kamara Frankfurt am Main.

Ha még nem hozott az oktató alkalmassági vizsgálat, amely része a felkészülés az étterem és a mester bizonyítvány felvételi követelményeket.

Ausbildereignung vizsgálat CCI (ADA)

A készítmény az oktató alkalmassági vizsgálat kiterjed a CCI első része a mester „szakmai és dolgozó iskolai végzettség” honnan folytatódik (episztolái) hét tanulási egységek:

  1. lecke
  2. Művelet: Ellenőrizze képzési követelmények és a terv képzési
  3. Művelet: Készítsünk képzés, és segítse a gyakornokok felvételére
  4. Művelet: oktatás elvégzésére I
  5. Művelet: oktatás elvégzésére II
  6. Művelet: teljes képzés
  7. Vizsga szimuláció Képzők képzése

A projekt végső

A készítmény az étterem mestervizsgát áll, 16 tanítási betűk és a perifériás társa könyv együtt kezeljük - praktikus - a következő témákat szerint mester terv az IHK Frankfurt am Main:

Üzleti kapcsolatos képesítések

A alteszttel „gazdaság kapcsolódó készségek” az alábbi minősítési területeken:

  • Közgazdaságtudományi
  • Számviteli
  • Jogi és Adó
  • vezetés

Ezen a kereten belül lehet ellenőrizni:

  • Pénzügyi struktúrák
  • Üzleti funkciók és azok kölcsönhatása
  • Start-up és jogi vállalati formák
  • üzleti kombinációk
  • alapvető vonatkozásait számviteli
  • pénzügyi Számviteli
  • A vezetői számvitel
  • Értékelése a gazdasági számok
  • költségvetés
  • jogviszonyok
  • Adózási szempontok
  • gazdasági társaság
  • személyzeti menedzsment
  • személyzetfejlesztés

Különleges akció képesítések

Képesítési összpontosít: „után a vendégek és tanácsadás”

  • hozzon létre egyedi ajánlatok élelmiszer, ital és vendéglátóipari szolgáltatások és megfontolandó egy élelmiszer-biztonsági alapelvek
  • kifejlesztésére és megvalósítására az ünnepek és különleges események
  • mester interjú és modor és alkalmazni
  • ajánlat ételek, italok és szolgáltatások értékesítésének elősegítése

Selejtező prioritás: „munkavállalói magatartás és támogassák”

  • meghatározzák a mennyiségi és minőségi munkaerőigényeikről
  • létrehozása munkaköri leírások, a munkahely tervek és leírások
  • Válassza személyzeti, telepíteni és motiválni tekintve alkalmasságukat, valamint a működési követelményeknek
  • Személyzeti bevezethetnek saját felelősségi területe, kérdés munka parancsokat és utasításokat, és felügyeli azok megfelelő végrehajtását
  • Személyzeti fejlesztési intézkedések jogosultak és célzott motiváció figyelembe véve az operatív szükségleteket és munkavállalói érdekek tervez és okát
  • Az alkalmazottak tekintetében a teljesítmény értékelése és viselkedését, és kiadja a minősített tanúsítványok

Selejtező hangsúlyt „tervezéséhez, végrehajtásához és nyomon eljárások”

  • fejlesztése és a jelenlegi elképzelések étkező, italokat és étkezési olyan szolgáltatások
  • Promóciós rendezvények és tevékenységek terve, kiszámítja és végre
  • fejlesztése a működési és a munkahelyi szervezetben is figyelembe véve a kiszervezés lehetőségei
  • Készítsen munkaerő és ütemezés
  • elfog a költségek és kiszámítja formában árképzés, a számlák
  • biztosítják munkavédelmi, higiéniai és környezetvédelmi intézkedések

Képesítési összpontosít: „beszerezni termékek és fenntartani”

  • nyílt forrásokból és felhasználása
  • összehasonlítására és értékelésére ajánlatok
  • bolt árut megfelelően
  • A tartós cikkek megfelelő munkaerő előkészítése és fenntartása
  • hogy a termék karbantartása, használják az energiát gazdaságosan
  • megállapítása szükséges beruházás

Selejtező hangsúly „vendég fogadó”

  • előre, és előkészíti és szolgálja az élelmiszer, figyelembe véve a modern szabályokat és technikákat
  • pedig italokat szolgálnak szakmailag és
  • Felkészülés és Mr. réteg éttermi és rendezvény terek, a fény az alkalmat, és az étel és ital

Zulassungssvoraussetzungen

Oktatók csúszik (ADA) - ez lesz teljes, ha még nem tette, részeként a Masters kurzus Poppe & Neumann A sikeres befejezése az edzést, ha legalább 3 éves releváns tapasztalat a vizsgálat időpontjában. Ez azt jelenti, hogy akkor kezdődik, hat hónappal azután, hogy a képzés távoktatással, mint ha folyamatosan dolgozik, amíg tanul, és így van ideje a vizsgálat a szükséges szakmai tapasztalat.

De még ha nincs diploma étterem gazdálkodás, de több mint 8 éves szakmai tapasztalat idején a vizsga, akkor lehet, hogy az étterem bajnok. Ez azt jelenti, hogy akkor kezdődik, 5 és fél éves szakmai tapasztalat távoktatási hogy tovább dolgozik, amíg tanul, és így van ideje a vizsgálat a szükséges szakmai tapasztalat.

Tanulmány időtartama és költsége

Szervezése idő

A távoktatás (30 hónap incl. AdA vizsga, 24 hónap alatt AdA vizsga)

Ebben a fázisban a távoktatás kapsz leckét havi sorozat. A tananyag készíti fel a vizsgálat Étterem Mester IHK.

Seminar 1 (edző alkalmassági vizsga 4 nap)

A sikeres befejezése az első része a távoktatás „kiképzők képzését”, miután az értékelés és osztályozás külföldi ellenőrzési feladatok ebből meghívjuk Önt, hogy a 4 napos szeminárium és vizsga blokk.

Ez a szeminárium útmutatók évekig Christoph Ladewig, a tulajdonos és a menedzser a Hotel Fernschule Poppe & Neumann (akár évekig könyvvizsgálója IHK Frankfurt).

Meghívjuk Önt, hogy a képzés a szálloda a levelezés iskola Poppe & Neumann és gondoskodott rólunk, természetesen előtte, hogy tartózkodik normális a négy nap alatt, és etetni.

Szeminárium és tesztelés zajlik a képzés hotel, ami azt jelenti, először készített két nap intenzív írásbeli IHK vizsgálat, amely a helyszínen történik.

Miután az írásbeli teszt szóbeli és a tanítás gyakorolják és a negyedik napon fel a korábban - utazott a képzési Hotel - Audit Bizottsága kamara a vizsgálathoz.

Seminar 2 (5 nap)

A sikeres befejezése a teljes távoktatási után értékelés és osztályozás a külföldi ellenőrzési feladatok, meghívjuk Önt (jelenléti időszak) az első része az ellenőrzés fokozása szemináriumon.

Az öt napos blokk „felkészülés az írásbeli vizsgán kapcsolódó gazdaság Qualifkationen” Ők a mi képzett tanárok - elő részletesen a későbbi írásbeli vizsga „üzleti jellegű ismeretek” - hosszú sikeres szakemberek az ipar. A szeminárium tartalmának írásbeli tesztet kell kezelni és intenzíven audit-orientált.

Most van hat hét, hogy megerősítse a tartalmat, és így a terepet a következő szeminárium blokk.

Seminar 3 (5 nap)

A harmadik rész a jelenléti szakasz előkészítése - újra vezetése alatt a kar - a későbbi írásbeli vizsga „akció-specifikus készségek”, valamint a követelményeknek a gyakorlati és szóbeli vizsga.

Hat héttel később (amikor a CCI szüksége értékeléséhez írásbeli vizsgák) valamennyi résztvevő utazik ismét a gyakorlati és szóbeli IHK vizsgálat. Köszönhetően a tökéletes előkészítése és felügyelete érdekében a következő a mester kezében.

Természetesen tájékoztatni fogjuk Önt előzetesen a szállás és vendéglátó-ipari egységek szemináriumokon és a vizsgák.

alapvonal

Bármikor regisztrálhat - természetesen kezdődik minden hónapban az 1. vagy a 15.

Tandíj

Rendelje az képzésirányítók beleértve alkalmassági vizsgálat tandíj € 149.00 havonta (teljes költség € 4,470.00).

Anélkül oktató alkalmassági vizsgálat (mert már korábban tárolt) a tandíj havi € 147.00 (teljes költség € 3,528.00).

normál időszakban

A rendes időszaka során többek oktató alkalmassági vizsgálat 30 hónap. Anélkül oktató alkalmassági vizsgálat 24 hónap.

Természetesen akkor - külön költség nélkül -, vagy lerövidíti a távoktatási egyénileg és szakaszon. Az csak attól függ, hogy mennyi időt kell tanulni, és természetesen feltételezve, hogy megfeleljen a felvételi követelményeket a vizsgálat időpontjában.

Finanszírozás és promóciós

havi fizetés

Abban Poppe & Neumann fizetni a tandíjat a kényelmes havi természetesen árak.

menteni adók

Azt is, hogy akár € 4,000.00 évente a képzés Poppe & Neumann adó kapcsolatos költségek. Az, hogy meg fogja kapni a végén a naptári év igazolást a munkáltatói adó évi kompenzáció.

Bildungsscheck

Ennek ellensúlyozására a közelgő szakmunkáshiány, sok állam indított saját finanszírozásban részesül az Európai Szociális Alapból. Mint elismert oktatási intézményben, akkor előnyös ez a különleges támogatás a képzés költségeit.

Program taught in:
Német

See 11 more programs offered by Hotelfernschule Poppe+Neumann »

This course is On-line
Start Date
okt. 2019
Duration
24 - 30 hónapok
Nappali
Price
4,470 EUR
Anélkül oktató alkalmassági vizsgálat (mert már korábban tárolt) a tandíj havi € 147.00 (teljes költség € 3,528.00).
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline

okt. 2019

Location
Application deadline
End Date