étterem szakmai / nő IHK

Általános információk

Program leírás

Felmérés

Különösen a vendéglátó iparban - szintén szolgáltatás - ez óriási különbség, hogy az egyik dolgozik, vagy képzetlen, vagy egy szakképesítést!

Annak érdekében, hogy a képzett és képzetlen munkaerő szakképzettségi a kamara, mint egy étterem / -frau kamara, a szálloda Fernschule Poppe & Neumann egyedülálló Németországban az esélye, hogy felzárkózzon ezen a részmunkaidős távoktatási kurzus és jövedelemkiesés nélkül.

perspektívák

A távoktatási persze a szálloda Fernschule Poppe & Neumann és a szakképesítés étterem / -frau CCI-hez széleskörű lehetőségek a munkaerőpiacon:

 • Foglalkozás fokozat (CCI igazolás)
 • Több elismerés munkahelyi
 • Társadalmi mobilitás - Jobb jövedelemszerzési lehetőségek
 • Fejlesztési és karrierlehetőségek a szolgáltatás

Az ügynökök ellenőrizze a / az étterem / -frau CCI van karrier váltók gyakran az első lépés a továbbképzés célja: A későbbi fejlesztés képzés / az étterem master / ben lehet a következő állomása az utat felfelé a ranglétrán, még veled. Használja ki ezt a lehetőséget!

A tanfolyam célja, hogy karrier váltók, képzett és képzetlen munkavállalók / belül és családi dolgozók legalább 34 hónappal munkatapasztalat a szolgáltatást.

természetesen tartalom

Az államilag elismert és engedélyezett természetesen a / az étterem / -frau CCI jellemzi az érett alapuló szakmai gyakorlat tanulmányi dokumentumokat. Mint minden Poppe & Neumann-távoktatás is folyamán étterem / -frau CCI célja, hogy a foglalkoztatási és képzési optimálisan lehet rendezni.

multidiszciplináris rész

 • Kezelése a vendégek, a tanácsadás és az értékesítés
 • Berendezések, gépek, fogyasztási cikkek, a munkamódszerek és higiénia
 • konyha
 • kiszolgálási terület
 • Készletgazdálkodás, irodai szervezés és kommunikáció
 • Reklám, eladásösztönzés és üzleti szolgáltatás

Fold Különös rész

 • csatorna menedzsment
 • Értékesítési számára kínál termékeket és szolgáltatásokat
 • Rendezvényszervezés / menedzsment, stb

Zulassungssvoraussetzungen

a vizsgálat időpontjában legalább 4 és fél év is releváns szakmai tapasztalat szolgáltatás

Ez azt jelenti, Kezdheted 34 hónap szakmai tapasztalat távoktatási már, mert dolgozunk, amíg tanul tovább, és így van ideje a vizsgálat a szükséges szakmai tapasztalat.

Tanulmány időtartama és költsége

Szervezése idő

A távoktatás (20 hónap)

Ebben a fázisban a távoktatásos tanfolyam kap havonta leckét. A tanfolyam anyaga felkészít a vizsgálat / Hotel Kaufmann / nő IHK.

Teszt (IHK)

Miután egy sikeres távoktatási kurzus vizsgálat az IHK zajlik.

alapvonal

Bármikor regisztrálhat - természetesen kezdődik minden hónapban az 1. vagy a 15.

Tandíj

Tandíjat € 85.00 havonta (teljes költség € 1,700.00)

normál időszakban

A szokásos időszak során 20 hónap.

Természetesen akkor - külön költség nélkül -, vagy lerövidíti a távoktatási egyénileg és szakaszon. Az csak attól függ, hogy mennyi időt kell tanulni, és persze az a tény, hogy megfeleljen a felvételi követelményeket a vizsgálat időpontjában.

Finanszírozás és promóciós

havi fizetés

Abban Poppe & Neumann fizetni a tandíjat a kényelmes havi természetesen árak.

menteni adók

Azt is, hogy akár € 4,000.00 évente a képzés Poppe & Neumann adó kapcsolatos költségek. Az, hogy meg fogja kapni a végén a naptári év igazolást a munkáltatói adó évi kompenzáció.

Bildungsscheck

Ennek ellensúlyozására a közelgő szakmunkáshiány, sok állam indított saját finanszírozásban részesül az Európai Szociális Alapból. Mint elismert oktatási intézményben, akkor előnyös ez a különleges támogatás a képzés költségeit.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Mit inzwischen über 120 Jahren Marktpräsenz ist die Hotelfernschule Poppe & Neumann die älteste Bildungseinrichtung für die Menschen im Hotel- und Gaststättengewerbe, in der Gemeinschaftsverpflegu ... Tovább

Mit inzwischen über 120 Jahren Marktpräsenz ist die Hotelfernschule Poppe & Neumann die älteste Bildungseinrichtung für die Menschen im Hotel- und Gaststättengewerbe, in der Gemeinschaftsverpflegung und der Systemgastronomie. Kevesebb