EMBA - Online Program Összefoglaló:

UBIS "Online Emba program alapján a jelenlegi oktatási trendek együtt valós kérdéseket és ad 24 órás hozzáférést kurzusok otthon vagy az irodában az interneten keresztül; A rugalmasság és a megközelíthetősége mind professzorok és osztálytársak chat-szobák és beszélgetésfonalak minden képzési témakörök. A program került kidolgozásra, hogy megfeleljen a kereslet a munkaerőpiacon azáltal, hogy előre a karrier a diplomások, és hozzájárulnak a szakmai tudás és a kompetencia minden területén az üzletből.

EMBA Program eredményei:

A UBIS EMBA program lehetőséget ad a diákok a lehetőséget, hogy van egy alkalmazott üzleti oktatás egy dinamikus, multikulturális tanulási környezet. A program nem csak javítja a döntési képességeit diákok biztosításával funkcionális üzleti alapítvány, ez is növeli elemző, kommunikációs és technológiai ismeretek. Egy EMBA származó UBIS megadja a szükséges készségeket, hogy a közép-és felső szintű menedzsment és vezetői pozíciókat a vállalati világban. A diplomások lesz a bizalmat, hogy folytassák pályafutásukat hatalmi pozícióban a magánszektorban, a közigazgatásban, a nemzetközi szervezetek, illetve nem kormányzati szervezetek.

A program felépítése:

Ahhoz, hogy megkapja az Executive Master in Business Administration Online (EMBA), diákok meg kell keresni 48 félév hitel óra, amely egyenlő 16 tanfolyamok, beleértve a tézis, több mint 15 hónap teljes munkaidőben tanulmány. Tanulmányok közé Előzetes tanfolyamok (30 óra hitel), valamint posztgraduális képzés (48 óra hitel).

Profil néhány professzor:

Volt DG meg Pommery, LVMH Svájc; A korábbi alelnök - Közel-Kelet és Afrika PepsiCola International; Alapítója és ügyvezető partnere O plc; Volt vezetője WWF News Service / kommunikációs menedzser, WWF International.

Dokumentumok alkalmazásához szükséges (kattintson ide):

1) teljes kérelmet (támogatják az alábbi dokumentumokat)

2) Küldje el hivatalos hitelesített egyetemi forgatókönyvét (végleges átirata fokozat és képzés), valamint egy másolatot a hivatalos egyetemi diploma. Ez magában foglalja a hivatalos átiratát minden egyetem vett részt.

3) A másolatot a CV / Resume és / vagy munkahelyi igazolás részletezi a szakmai teljesítmények

4) TOEFL vagy más, hivatalos angol elhelyezés vizsga eredmény (Ha az előző iskolai nem volt angol vagy nem angol anyanyelvű). Már minden eredmény benyújtott irodánk közvetlenül a vizsgálati iroda.

5) Fizess a vissza nem térítendő 100 CHF alkalmazás feldolgozási díj

Megjegyzés: A másolatok az alkalmazás és támogatási dokumentumokhoz lehet küldeni e-mailben: admissions@ubis-geneva.ch, majd eredetik postán.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

3 további kurzus University of Business and International Studies Geneva (UBIS) »

Ez a kurzus On-line
Start Date
feb. 2020
Duration
15 - 24 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Price
1,740 CHF
egy tanfolyam
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date