Keystone logo

10 Online Programok ban ben Mérnöki tanulmányok Gépészmérnök Űrhajózás Mérnöki 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mérnöki tanulmányok
  • Gépészmérnök
  • Űrhajózás Mérnöki
Szakirányok
  • Mérnöki tanulmányok (10)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Online Programok ban ben Mérnöki tanulmányok Gépészmérnök Űrhajózás Mérnöki

A repüléstechnika az űrrepülési rendszerek tervezésére, fejlesztésére, tesztelésére és gyártására összpontosít. A Föld légkörén belüli és azon túli repüléssel kapcsolatos összetett problémákat kezeli.

A repülőgép- és űrmérnöki diploma alatt matematika, fizika és kémia alapozó kurzusait veheti igénybe. Ezután áttérhet egy speciális kurzusra, amely olyan összetettebb tárgyakat fed le, mint az aerodinamika, a meghajtás és a repülésmechanika.

Repüléstechnikai diplomásként repülőgép- és védelmi cégeknél dolgozhat, repülőgépeket és űrjárműveket tervez, gyárt és tesztel polgári és katonai alkalmazásokhoz egyaránt. Alternatív megoldásként csatlakozhat kormányzati ügynökségekhez, hogy nemzeti repülési programokon, kutatási és fejlesztési projekteken dolgozzon, vagy akár segítsen a politikák és szabályozások kialakításában.

Az álláslehetőségek széles skálájával és az úttörő innovációkhoz való hozzájárulás lehetőségével ez a diploma kiváló választás azok számára, akik szenvedélyesek a technológia és a felfedezés iránt.