Élelmiszerbiztonsági felügyelő (kiskereskedelmi) tanúsítvány
Australian Institute Of Accreditation
Kulcs információ
Campus helye
Burwood, Ausztrália
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Távoktatás
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Jan 2024
Bevezetés
Ez az egység lefedi az élelmiszer-biztonsági felügyelet teljes követelményeit a kiskereskedelemben. Ez a kurzus mélyrehatóan megvizsgálja, hogy mi szükséges a biztonságos élelmiszer-kezelési és -tárolási gyakorlatok, valamint egy élelmiszer-biztonsági program megvalósításához a kiskereskedelmi élelmiszer-környezetben.
Ez a tanfolyam arra vonatkozik, hogyan kell tesztelni és kijavítani az élelmiszerbiztonság esetleges megsértéseit, megérteni, hogyan kell biztonságos módon ártalmatlanítani a hulladékot és a szennyezett árukat, és hogyan kell fenntartani a személyes higiéniát a munkahelynek megfelelő módon. Ez magában foglalja annak tudását, hogy mit kell tenni és mit nem betegség esetén. Ez a tanfolyam a kiskereskedelmi élelmiszerek elkészítésében, bemutatásában és értékesítésében részt vevő front szolgáltató személyzetre vonatkozik.