2. szintű díj a fertőzések megelőzésében és ellenőrzésében

Általános információk

Program leírás

Elengedhetetlen annak megértése, hogyan lehet hatékonyan megakadályozni a reklámok ellenőrzését a fertőzések terjedése szempontjából, annak biztosítása, hogy az egyének öntudatlanul ne okozzák rosszul családjukat, barátaikat, kollégáikat és más olyan embereket, akikkel kapcsolatba kerülnek.

A tanfolyam elvégzésével a tanulók jobban megismerik, hogyan lehet megelőzni és ellenőrizni a fertőzések terjedését a munkahelyen, ami kulcsfontosságú minden olyan vállalkozás számára, ahol a munkahelyi tevékenységek veszélyeztethetik a munkáltatókat a fertőzés megfertőzésével és továbbadásával.

Ez a tanfolyam ideális mindazok számára, akik meg akarják érteni, hogyan lehet megakadályozni és ellenőrizni a fertőzések terjedését a munkahelyen és a személyes életükben egyaránt.

A távoktatáson keresztül történő tanulás azt jelenti, hogy kiválaszthatja, mikor és hol tanul. Biztosítjuk, hogy a kurzus során minden szükséges támogatást megkapjon személyes oktató formájában.

Ez a tanfolyam online elérhető.

A tanfolyam három kezelhető egységre oszlik:

1. egység: A fertőzés okainak megértése

2. egység: Értse meg a fertőzés terjedését

3. egység: Tisztítás, fertőtlenítés és hulladékkezelés

Ez a kurzus távoktatás útján történik, amely lehetővé teszi, hogy kiválassza, mikor és hol tanul. Egy Ofsted által minősített kiemelkedő szolgáltatónál fogsz tanulni.

Utoljára frissítve jan. 2021

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

As a student at Riverside College, you will be at the centre of everything we do. We have a simple ambition: We want you to reach your full potential during your valuable time with us.

As a student at Riverside College, you will be at the centre of everything we do. We have a simple ambition: We want you to reach your full potential during your valuable time with us. Kevesebb