PgCert Pathology Informatika és Üzleti Alkalmazás - Távoktatás

A molekuláris patológia (MP) egy gyorsan növekvő fegyelem a 21. századi gyógyászatban. A modern patológiájú genomikát és a bioinformatikát integrálja a molekuláris diagnosztika, a terápiás és a klinikai vizsgálatok, az akadémiai, egészségügyi és ipari szektorokba történő bejuttatásához a precíziós gyógyszer korszakában.

Ez a tanúsítvány egy izgalmas, innovatív távoktatási program, melynek célja a résztvevő elméleti ismereteinek és gyakorlati készségeinek növelése az MP-ben, és arra, hogy feljogosítsa őket arra, hogy karrierjüket folytassák az egyetemeken, az egészségügyben vagy az iparban. A kurzus nagy hangsúlyt fektet az innovációra és a vállalkozói szellemre; hangsúlyozva az MP központi szerepét a molekuláris diagnosztikában, a klinikai vizsgálatokban és a biotech / biopharma-ban.

MIÉRT KIRÁLYNŐ?

A Queens Egyetem Belfast ( QUB ) nemzetközi hírnevet szerzett a magas színvonalú transzlációs kutatásban részt vevő képviselők alkalmazásáról. Az észak-írországi molekuláris patológiai laboratórium (NIMPL) és az észak-írországi biobank (NIB) létrehozásával integrált MP kutatási környezet jött létre a QUB Rákkutatási és Cellbiológiai Központban (CCRCB). Ez a továbbfejlesztett kutatási infrastruktúra egy regionális NHS Molecular Diagnostics szolgáltatást is biztosít a szilárd tumorok számára.

TANFOLYAM RÉSZLETEI

A pályázók három modulot tölthetnek be, amelyek „online” lesznek elérhetők távoktatási modulként.

(1) Digitális molekuláris patológia (20 CAT)

(2) Biostatisztika és bioinformatika (20 CAT)

(3) Akadémiai / ipari interfész (20 CAT)

ÉRTÉKELÉS

Az értékelés a szóbeli előadások és az írásbeli feladatok kombinációjával történik.

TANULÁS ÉS TANÍTÁS

A Queen's-nél célunk, hogy magas színvonalú tanulási környezetet biztosítsunk, amely beépíti az intellektuális kíváncsiságot, az innovációt és a legjobb gyakorlatot a tanulás, a tanítás és a tanulói támogatás terén, hogy a hallgató teljes tudományos potenciáljukat elérhesse.

Ez a tanfolyam távoktatási programként történik. A tanítás online módon történik, egy virtuális tanulási környezet használatával.

Ezt a programot távoktatás biztosítja február és június között a második félévben.

BELÉPÉSI KÖVETELMÉNYEK

Szükséges legalább 2,2 tiszteletbeli diploma vagy az Egyetemnek megfelelő biológiai tárgyban elfogadható képesítés. Az egyenértékű szakmai képesítéssel (MBBS, BDS vagy BVSc) vagy tapasztalattal kapcsolatos bizonyítékokat egyedi alapon fogják megvizsgálni. Az interkaláló tanulókat ösztönzik, további részletekért tekintse meg az Intercalated részt. Felkérhetik a pályázókat, hogy interjút végezzenek.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK NEMZETKÖZI TANULÓKHOZ

A nemzetközi diákoknak (akiknek az angol nem az első nyelvük) képesnek kell lenniük arra, hogy bizonyítsák angol nyelvtudásukat, hogy teljes mértékben kihasználhassák tanulmányaikat. Az EGT-n kívüli állampolgároknak az Egyesült Királyság vízum- és bevándorlási követelményeinek (UKVI) is meg kell felelniük az angol nyelvű bevándorlási követelményeknek. Bizonyíték az IELTS * 6,0-os pontszámra, legalább 5,5-el bármelyik komponensben, vagy az Egyetem számára elfogadható egyenértékű képesítésre van szükség (* az elmúlt 2 évben).

Ha javítani szeretné az angol nyelvtudását, mielőtt beírja ezt a programot, partnerünk az INTO Queen's University Belfast számos angol nyelvtanfolyamot kínál. Ezeket az intenzív és rugalmas kurzusokat úgy terveztük, hogy javítsák angol nyelvű képességét e programra való belépéshez.

KARRIER KILÁTÁSOK

A kurzus fő célja, hogy magas színvonalú jelölteket állítson elő, akik képesek az akadémiai, egészségügyi ellátási vagy bio-iparágakban virágozni.

A királynő posztgraduális hallgatók kivételes előnyöket élveznek. Az egyedülálló kezdeményezések, mint például a Degree Plus és a Researcher Plus megerősítik a foglalkoztathatóság iránti elkötelezettségünket, míg az innovatív vezetési és végrehajtási programok az üzleti szakemberekkel való sterling integráció mellett segítik a hallgatókat országos és nemzetközi szinten kulcsfontosságú vezetői pozíciók megszerzésében.

DÍJAK

Számos finanszírozási és ösztöndíj lehetőségek állnak rendelkezésre azok számára, akik tanulmányozzák a Queen's tanulmányait.

Posztgraduális kölcsönök

A Gazdasági Minisztérium 5 500 GBP összegű tandíjköltséget nyújt NI / EU diák számára a posztgraduális tanulmányokhoz. A posztgraduális hitelrendszer az Egyesült Királyságban legfeljebb 10 609 GBP összegű kormány által támogatott hallgatói hiteleket kínál minden tárgykörben tanított és kutatási mesterképzésekhez. A kritériumok, a jogosultság, a visszafizetés és a pályázati információk a brit kormány honlapján érhetők el.

Nemzetközi ösztöndíjak

A nemzetközi diákok ösztöndíjaira vonatkozó információ a következő címen érhető el: http: // www. QUB .ac.uk / Nemzetközi / Nemzetközi diákok / Nemzetközi ösztöndíjak /

Program oktatási nyelve:
  • Angol

1 további kurzus Queen's University Belfast »

Utoljára frissítve Július 22, 2019
Ez a kurzus On-line
Start Date
Duration
5 hónapok
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint