Read the Official Description

A kurzus szekvenciája az alkalmazott viselkedési elemzés koncentráció által jóváhagyott Behavior Analyst Certification Board, ® Inc. (BACB®) és a diákok, akik teljesítik az addikciók koncentráció felel meg a tanfolyam követelményeinek, hogy a Mester-függőség tanácsos (MAC) igazolási vizsgálatok. együtt egy közösség kar tagjai több éves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, Kaplan Egyetem elkötelezett, hogy segítse sikerül megvalósítania az oktatási és szakmai célok, valamint siker a piacon. † A BACB preapproves egyetemi képzés, teljesíti-e alkalmassági követelményeknek; ez nem akkreditál egyetemi programok. Ahhoz, hogy igazolt, a diákok meg kell szereznie a szükséges óraszámot, terepi tapasztalatok alapján megfelelő felügyelő által előírt BACB, találkozni további foka és praktikum követelményeket, és meg kell adni a szigorlat. Lásd a BACB honlapján (www.bacb.com/) teljes alkalmassági követelményeknek.

Megjegyezzük, hogy további követelményeknek is meg kell kitölteni, hogy a MAC vizsgálat, beleértve a fokozat, gyakorlati tapasztalatokra, és az engedélyeztetést követelményeknek. Lásd www.NAADAC.org teljes alkalmassági követelményeknek, beleértve az állami-specifikus információkat.

Kaplan University nem tudja garantálni a foglalkoztatás vagy a szakmai előmenetel. Fontos megjegyezni, hogy miközben megszerezte a mester fokozatot pszichológiából is jogosult, hogy a munka a segítő foglalkozások, a doktori fokozatot szükséges, hogy legyen egy pszichológus és egy orvosi végzettség szükséges, hogy legyen egy pszichiáter. Engedélyeztetést vizsga is szükséges lehet. A diákok találják meg a követelményeknek az állapotban, amelyben kívánnak munkát keres.

Program taught in:
Angol

See 13 more programs offered by Kaplan University Online »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
385 USD
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019