Hivatalos Leírás

Nyílt beiskolázási politika

A diákok beiratkozik bármikor bárhonnan. Van is rugalmasságot ingerlés során.

Felvételi követelmény

  • A pályázóknak rendelkezniük kell megfelelő egyetemi egyetemi vagy főiskolai diplomát egy elismert intézmény
  • A pályázóknak, akik nem rendelkeznek egyetemi vagy főiskolai végzettséggel, figyelembe kell venni a felvételi, ha van szakmai minősítést / diploma és legalább hároméves nappali tagozatos megfelelő szakmai tapasztalat

Díjak és Pénzügyőrség

  • US $ 2980 ha teljes a program 2 év. US $ 400 lesz szükség, hogy fizetni minden további évben. Maximális tanulmányi időszak 5 év.
  • Érettségi díj: US $ 250 (Beleértve a US Department of State igazolása és futár - Ha szüksége van más ország igazolvány, érdeklődjön admission@pebblehills.edu a díjakat)

Lesz pályázhatnak a IAO Certification for Business Professionals. Sőt, egy ekvivalencia Diploma és átfogó értékelő jelentést fog kiadni a California Egyetem Idegen Bizonyítvány értékelő (CUFCE). Továbbá, diplomások pályázhatnak a tagságra és a vonatkozó okleveles díjat a Chartered Institute of Professional számviteli vezetők, USA és Chartered Institute of Management and Leadership, USA. A pályázók engedik be a vezetői fejezet a Társaság, amely az általános tagsági megosztottság a társadalmon belül. Megfelelően képzett tagjai felkérik, hogy csatlakozzon a különböző alkörzetekben, mint az MBA és a szakmai vezetők Guild.

Program oktatási nyelve:
Angol

7 további kurzus Pebble Hills University »

This course is On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Price
2,980 USD
Az érdekelt díj mentes részletfizetési terv
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció