52742WA növénymérnöki haladó diploma

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

132785_IMG_5533.jpgfotó jóvoltából a Engineering Institute Of Technology

Beszámolók

Ami a kurzus során a legjobban tetszett, az anyagok voltak. Stuart Fyfe, Norvégia

Jó oktató, jó ipari ismeretekkel és tapasztalattal. Johan Vorster , Dél-afrikai Köztársaság

Csatlakozzon ehhez az interaktív, LIVE ONLINE programhoz 18 hónapig részmunkaidőben, hogy nyerjen:

 • A legújabb technológiákkal kapcsolatos készségek és know-how az üzemtervezés minden szempontjából
 • Útmutatást gyakorló berendezésgyártás a terület szakértői
 • Tudás az oktatók széles körű tapasztalatából, nem pedig a könyvekből és a főiskolából szerzett klinikai információkból
 • Jobb karrierlehetőségek és jövedelem
 • Világszínvonalú haladó diploma a növénytervezés területén

Program részletei

Áttekintés

Vegyen részt egy jól fizetett, intenzív, de mégis élvezetes karriert az átfogó és gyakorlati tanfolyam elvégzésével. Ezt élő távoktatás útján szállítják, és a mai világ vezető növénytervezési oktatói mutatják be. A nyugdíjazás, a szerkezetátalakítás és az új iparágak és technológiák gyors növekedése miatt világszerte kritikus hiány van az idősebb növénymérnökökről. Világszerte sok ipari vállalkozás kommentálja a tapasztalt növénymérnökök felkutatásának nehézségeit annak ellenére, hogy a kiemelkedő fizetéseket fizetik. Az egyetemek és főiskolák gyakran nem tanítják a növénymérnököt alapvető tárgyként. A képesített növénymérnökként történő munka megkezdéséhez szükséges alapvető ismeretek (pl. Gyakorlati karbantartási tervezés és eljárások ) nagy része hiányzik a tantervből. Néhány figyelemre méltó kivétel van néhány nagyon elkötelezett gyakorló szakembertől. A növénytechnikát tanító egyetemek és főiskolák közül sokan főként elméleti szempontból ezt teszik.

Ezenkívül az oktatók gyakran nem rendelkeznek elegendő tapasztalattal az iparban, mivel nehéz a jó mérnökök vonzása a jól fizetett magánszektorból. Ennek a 18 hónapos online tanulási programnak az a célja, hogy alapvető növényi készségeket nyújtson az ön számára. A tanfolyam széles körű ismereteket nyújt a növénytechnika különböző területein. A tárgyak olyan témákra terjednek ki, mint például a növényműveletek , a létesítménygazdálkodás , az eszközvezérléstechnika , az elektrotechnika , a környezetvédelmi mérnöki munka , valamint a biztonság- és pénzgazdálkodás . A gyakorlati ismereteket nem hagyják figyelmen kívül; a növénymérnököt szintén jól tájékoztassák a fémképzésről, az illesztésről, a hőkezelésről és a védelemről .

Ez a kurzus elkerüli az elmélet túlzott hangsúlyozását. Erre ritkán van szükség a valós ipari világban, ahol rövid az idő, és azonnali eredményekre van szükség. Minimális követelményként szorgalmas és hasznos know-how-ra van szükség. A prezentáció formája, az élő, interaktív távoktatás a távoli laboratóriumok használatával azt jelenti, hogy a földön futhat, és azonnali haszonnal járhat vállalkozása vagy jövőbeli munkáltatója számára.

Ki kéne befejezni ezt a programot?

Bárki, aki szilárd ismereteket szeretne szerezni a növénytechnika kulcsfontosságú elemeiről, hogy javítsa munkaképességét és tovább növelje álláslehetőségeit:

 • Villamosmérnökök, akiknek általános üzemmérnöki elismerésre van szükségük
 • villanyszerelők
 • Karbantartási mérnökök és felügyelők
 • Azok a személyek, akik a dél-afrikai mérnökök képesítési bizonyítványait tanulják
 • Automatizálási és folyamatmérnökök
 • Tervező mérnökök
 • Projektmenedzserek
 • Tanácsadó mérnökök
 • Gyártásvezetők
 • Vegyipari és gépészmérnökök
 • Eszköz- és folyamatirányító technikusok

Még azoknak is, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a növénytervezés területén, hasznos lehet a témák követése, hogy nagyon koncentrált, de praktikus formában szerezzék a know-how-t.

Programszerkezet

A program hat műszaki szálat követ, hogy maximális gyakorlati lefedettséget nyújtson a növénytechnika területén:

 1. Áttekintés és arról, hogy a növénymérnök hol illeszkedik a 21. századi termelési szférába
 2. Mérnöki technológiák részletesen
 3. Projektkészség, folyamat-, környezet- és energiagazdálkodás
 4. Karbantartás menedzsment
 5. Biztonsági menedzsment; megfelelő jogi ismeretekkel
 6. Egyéb szükséges készségek a mesterképzéshez

A kurzus 19 modulból áll. Ezek a modulok számos szempontot lefednek, hogy a növénytervezés területén a lehető legnagyobb gyakorlati lefedettséget biztosítsák:

Modul száma Modul neve tartam
1 Bevezetés a növénytervezésbe 2 hét
2 Üzemüzemeltetés és létesítménygazdálkodás 3 hét
3 Elektromos berendezések és technológia 8 hét
4 Nyomástartályok és kazánok 4 hét
5 A szakmai mérnöki alapok 4 hét
6 Mechanikai berendezések és technológia 7 hét
7 Folyadékáramú rendszerek és alkatrészek 4 hét
8 Szivattyúk és tömítések 3 hét
9 Termodinamika, kompresszorok, ventilátorok és fúvók 4 hét
10 Folyamatnövény-elrendezés és csővezeték-tervezés 3 hét
11 Fűtés, szellőztetés és légkondícionálás 4 hét
12 Zaj és rezgés 3 hét
13 Szerkezeti és mélyépítési koncepciók 6 hét
14 Folyamatmenedzsment 3 hét
15 Energia gazdálkodás 3 hét
16 Műszerezés és vezérléstechnika 3 hét
17 Karbantartás menedzsment 3 hét
18 Környezetvédelmi Mérnöki 2 hét
19 Biztonsági menedzsment 3 hét

Megjegyzés a program elismeréséről az ausztrál oktatási rendszerben: az EIT testvérvállalata, az IDC Technologies a program tulajdonosa. A képesítést az Ausztrál Képesítési Keretrendszerben hivatalosan akkreditálják a Képzési Akkreditációs Tanács, és az EIT-t az Australian Skills Quality Authority (ASQA) jóváhagyta az EIT általi továbbításhoz az összes ausztrál államban. Az EIT ezt a kurzusprogramot világszerte továbbadja a hallgatóknak.

Megjegyzés a program elismeréséről az ausztrál oktatási rendszerben: az összes kurzus az EIT testvérvállalata tulajdonában van, az IDC Technologies és az IDC engedélyt ad az EIT számára a kurzus lebonyolításához. A képesítést az Ausztrál Képesítési Keretrendszerben hivatalosan akkreditálta a Képzési Akkreditációs Tanács, és az ausztrál Skills Quality Authority (ASQA) jóváhagyta az EIT általi továbbításhoz az összes ausztrál államban. Az EIT ezt a kurzusprogramot világszerte továbbadja a hallgatóknak.

Belépési követelmények

Ez a Engineering Institute Of Technology Haladó Diploma egy gyorsított, praktikus, munkaorientált program. Olyan mérnököknek és technikusoknak készült, akiknek van némi háttere a területen. Ide tartoznak azok, akik műszaki vagy „szakmai” képesítéssel rendelkeznek, és tovább akarnak lépni a következő karrierlépésbe, azok, akik jelentős releváns szakmai tapasztalattal rendelkeznek, akiknek hivatalossá kell tenniük és tovább kell javítaniuk eredményüket, valamint azok, akik a kapcsolódó területen magasabb szintű képesítéssel rendelkeznek, és speciális ismeretek fejlesztése. A gyakorlatban szerzett tapasztalatok a kapcsolódó mérnöki területeken óriási segítséget nyújtanak. Nem lenne megfelelő olyan hallgató számára, aki nem rendelkezik releváns szakmai tapasztalattal. Felülvizsgáljuk jelentkezését, és szükség esetén javasolhatjuk a program előtti tanulmányokat.

Tanulás és tanítás

Az online tanulás előnyei a hallgatók számára

 • Költség-effectiv e: nincs, vagy elhelyezés szükséges
 • Interaktív: az élő, interaktív foglalkozások lehetővé teszik az oktatóval és a többi hallgatóval való kommunikációt
 • Rugalmas: rövid interaktív ülések az interneten keresztül, amelyeken otthona vagy irodája vehet részt. Tanuljon, amíg keres!
 • Gyakorlati: végezzen gyakorlatokat távoli hozzáféréssel a laboratóriumokhoz és a szimulációs szoftverhez
 • Szakértői oktatók: az oktatók széles körű iparági tapasztalattal rendelkeznek; nem csak „tudósok”
 • Nincsenek földrajzi korlátozások: tanuljon bárhonnan, csak internetkapcsolat szükséges
 • Állandó támogatás: oktatójától és egy dedikált tanulási támogatási tisztviselőtől a kurzus teljes időtartama alatt
 • Nemzetközi betekintés: kapcsolatba léphet és hálózatba léphet a világ minden résztvevőjével, és értékes betekintést nyerhet a nemzetközi gyakorlatba

Az online tanulás előnyei a munkáltatók számára

 • Alacsonyabb képzési költségek: nincs szükség utazásra vagy szálláslehetőségre
 • Kevesebb állásidő: a rövid webináriumok (60-90 perc) és a rugalmas edzési módszerek kevesebb időt vesznek igénybe a munkától
 • Alkalmazottak megtartása: tartsa fenn az alkalmazottakat, akik esetleg nappali tagozatosnak tekintik a képesítést
 • Növelje a hatékonyságot: javítsa mérnöki vagy műszaki alkalmazottai készségeit és tudását
 • Nemzetközi betekintés: a hallgatók hozzáférhetnek nemzetközi alapú szakmai oktatókhoz és hallgatókhoz

Hogyan működik?

Az EIT online tanfolyamai magukban foglalják az élő, interaktív ülések kombinációját az interneten egy professzionális oktatóval, olvasási értékekkel és megbízásokkal. A kurzusok közé tartozik a szimulációs szoftver és távoli laboratóriumi alkalmazások, amelyek lehetővé teszik az elmélet gyakorlását, és állandó támogatással szolgálnak egy dedikált oktatási támogató tisztviselőtől.

Gyakorlati gyakorlatok és távlaboratóriumok

Az úttörő új tanítási mód részeként az on-line mérnöki tanfolyamok egy sor távlaboratóriumot (laboratóriumot) és szimulációs szoftvert használnak, hogy megkönnyítsék a tanulásukat és teszteljék a tanfolyam során szerzett ismereteit. Ezek magukban foglalják a világ különböző helyszínein felállított, teljes munkahelyi laborokat, amelyekbe beléphetnek a különböző gyakorlati foglalkozásokba és továbbléphetnek.

Ezeket szimulációs szoftverekkel egészítik ki, amelyek távolról vagy a számítógépen futnak, így biztosítva a szükséges gyakorlati élményt. Senki sem tanulhat kizárólag az előadásokból, a laborok és a szimulációs szoftverek célja az anyagok felszívódásának növelése és a tanulási élmény gyakorlati orientálása. Mindez szilárd és gyakorlati kitettséget nyújt a kulcsfontosságú alapelveknek, és biztosítja, hogy a lehető legnagyobb hasznot húzzon a tanfolyamból.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The key objective of the Engineering Institute of Technology (EIT) is to provide an outstanding practical engineering and technology education; from Diplomas through to Masters Degrees. The finest eng ... Tovább

The key objective of the Engineering Institute of Technology (EIT) is to provide an outstanding practical engineering and technology education; from Diplomas through to Masters Degrees. The finest engineering lecturers and instructors, with extensive real engineering experience in the industry, are drawn from around the world. The learning is gained through face-to-face classes as well as synchronous, online (eLearning) technologies. Kevesebb
Perth , Melbourne , Bentley + 2 Több Kevesebb