Hivatalos Leírás

A 7. szint Diploma Stratégiai menedzsment és vezetés a program célja a vezetők, akik a hatóság és a személyes inspiráció lefordítani szervezeti stratégia alapján hatékony működési teljesítményt. A minősítési igényel vezetők építeni a stratégiai menedzsment és a vezetői képességek és összpontosítani követelményeinek végrehajtása a szervezet stratégiáját.

A 7. szint Diploma Stratégiai menedzsment és vezetés került kifejlesztésre, hogy készítsen hallgatókat a készséggel, hogy megértsék az üzleti környezetet, amelyben működnek, és összehangolni a jó stratégiai döntéseket, hogy fenntartsák a szervezet versenyelőnyt. Ennek elérése érdekében a tanulók megtanulják integrált megközelítés révén az elmélet és a gyakorlat segítségével valós idejű tevékenységet. Sikeres befejezése után a diploma lehetővé teszi a tanulók építeni a stratégiai menedzsment és a vezetői képességek és összpontosítani követelményeinek végrehajtása a szervezet stratégiáját.

GSBF kiváló minőségű és az akkreditált programok, amelyek a jelenlegi és releváns. Kínálunk több mint 20 program, többek között a pénzügy, a számvitel, marketing, emberi erőforrás és az általános menedzsment, amelyek tükrözik az új üzleti környezet.

A legfontosabb előnyök

  • Könnyű díj fizetési tervet. Fizessen minimumon GBP £ 240 havonta. - Ugyanaz, mint Diploma on-campus a diákok. - Diploma világszerte elismert. - Felmérések keresztül megbízás benyújtását.

Nevezési feltételek

A belépési, tanuló rendelkeznie kell az alábbi lehetőségek közül.

  • birtoklása egy kitüntetéssel diplomázott a kapcsolódó tárgy vagy UK 6. szintű diploma vagy azzal egyenértékű külföldi végzettség, vagy - Érett tanulók (több mint 21) vezetői tapasztalat - angol követelmények: Ha a tanuló nem egy többségi angol nyelvű országban, be kell nyújtaniuk bizonyíték az angol nyelvtudás.

bizonylatok

  • Ön megkapta 7. szint Diploma Stratégiai menedzsment és vezetés a végén a program.

Értékelések

  • Az értékelés a feladat. Nincsenek vizsgák.

Program időtartama

  • 6 hónap / 9 hónappal

Tanfolyam tartalom

A 7. szint Diploma Stratégiai menedzsment és vezetés programok az alábbi 4 kötelező egységek és 4 választható egységek, amelyek összesen 120 kredit:

kötelező egységek

  • Szakmai fejlődés és kommunikációs készségek (15 kredit) - Stratégiai menedzsment (15 kredit) - Stratégiai emberi erőforrás menedzsment és a szervezeti viselkedés (15 kredit) - Advanced Business Research Methods (15 kredit)

opcionális egységek

  • Stratégiai Financial Management (15 kredit) - Supply Chain és Operations Management (15 kredit) - Vállalkozási és Vállalkozói (15 kredit) - gazdasági jog, etika és a társadalmi felelősségvállalás (15 kredit) - stratégiai változások kezelése (15 kredit) - Stratégiai Marketing (15 kredit) - globalizáció és marketing stratégia (15 kredit)
Program oktatási nyelve:
Angol

14 további kurzus Greenwich School Of Business And Finance (GSBF) »

This course is On-line
Start Date
aug. 2019
Duration
6 - 9 hónapok
Nappali
Price
1,499 GBP
- 6 hónap; 1199 GBP - 9 hónap
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date