Hivatalos Leírás

A 7. szint Diploma in Human Resource Management célja, hogy támogassa a vezetők, akik a hatóság és a személyes inspiráció lefordítani szervezeti stratégia alapján hatékony működési teljesítményt.

A 7. szint Diploma in Human Resource Management került kifejlesztésre, hogy készítsen hallgatókat a készséggel, hogy megértsék az emberi erőforrás menedzsment, igazodik a jó stratégiai döntéshozatal, hogy fenntartsák szervezetek versenyelőny. Ennek elérése érdekében a tanulók szerezzenek ismereteket integrált megközelítés révén az elmélet az emberi erőforrás menedzsment és gyakorlat segítségével valós idejű tevékenységet. Sikeres befejezése után a diploma lehetővé teszi a tanulók építeni a stratégiai emberi erőforrás menedzsment és a vezetői képességek és összpontosítani követelményeinek végrehajtási szervezet stratégiájának.

GSBF kiváló minőségű és az akkreditált programok, amelyek a jelenlegi és releváns. Kínálunk több mint 20 program, többek között a pénzügy, a számvitel, marketing, emberi erőforrás és az általános menedzsment, amelyek tükrözik az új üzleti környezet.

A legfontosabb előnyök

  • Könnyű díj fizetési tervet. Fizessen minimumon GBP £ 240 havonta. - Ugyanaz, mint Diploma on-campus a diákok. - Diploma világszerte elismert. - Felmérések keresztül megbízás benyújtását.

Nevezési feltételek

A belépési, tanuló rendelkeznie kell az alábbi lehetőségek közül.

  • birtoklása egy kitüntetéssel diplomázott a kapcsolódó tárgy vagy UK 6. szintű diploma vagy azzal egyenértékű külföldi végzettség, vagy - Érett tanulók (több mint 21) vezetői tapasztalat - angol követelmények: Ha a tanuló nem egy többségi angol nyelvű országban, be kell nyújtaniuk bizonyíték az angol nyelvtudás. Tanúsítványok - Ön megkapta 7. szint Diploma in Human Resource Management végén a program.

Értékelések

  • Az értékelés a feladat. Nincsenek vizsgák.

Program időtartama

  • 6 hónap / 9 hónappal

Tanfolyam tartalom

A 7. szint Diploma in Human Resource Management program áll a következő 8 kötelező egységek, amelyek összesen 120 kredit: - Stratégiai emberi erőforrás menedzsment és a szervezeti viselkedés (15 kredit) - ügyvezető és Koordinációs Humán erőforrás (15 kredit) - Vezetés és Management Development (15 kredit) - Contemporary Issues in Human Resources Management (15 kredit) - Global Talent Management (15 kredit) - Teljesítmény és Reward Management (15 kredit) - a foglalkoztatási jogszabályok (10 kredit) - Business Research Methods (20 kredit)

Program oktatási nyelve:
Angol

14 további kurzus Greenwich School Of Business And Finance (GSBF) »

This course is On-line
Start Date
aug. 2019
Duration
6 - 9 hónapok
Nappali
Price
1,499 GBP
- 6 hónap; 1199 GBP - 9 hónap
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date