7. szint: Diploma a stratégiai menedzsmentben és a vezetői vezetésben, ami az MBA felső feltételeihez vezet (disszertáció)

Általános információk

Program leírás

Ról ről

7. szint: A stratégiai menedzsment és a vezetés diploma a diákok tudását, megértését és készségeit fejleszti a tanulók számára ahhoz, hogy az üzleti kontextusban kezeljék a vezetés és a stratégiai menedzsment összetettségét, és fejlesszék képességeiket a szervezetek változásainak vezetésére.

Ennek a szakképzésnek a fő célja, hogy stratégiai menedzsment és vezetői készségeket fejlesszen ki olyan vezetők, vezetők és egyének számára, akik jogosultsággal és személyes tulajdonságokkal rendelkeznek ahhoz, hogy a szervezeti stratégiát hatékony működési teljesítményre fordítsák. Ez a képesítés tükrözi a stratégiai menedzsment és a vezetés jelenlegi gyakorlatát, és lehetővé teszi a tanulók számára a stratégiai menedzsment és a munkahelyi vezetés magas szintű megértését. A képzettség egyértelmű elméleti alapokon nyugszik a gyakorlati készségek fejlesztésére.

A képzés végén a tanulók képesek lesznek

 • Fejlessze a tanulók megértését a stratégiai és változáskezelési modellekről
 • stratégiai szervezeti változáskezelési terv kidolgozása és végrehajtása
 • Ismerje meg a mai vezetés alapelveit, koncepcióit, különbségeit és megközelítéseit.
 • Ismerje meg az etikai döntéshozatalt és a szervezeti értéket.
 • Ismerje meg a HR-t és tervezze meg a humánerőforrás-stratégiák kidolgozását.
 • Kritikusan vizsgálja meg az üzleti kutatási téma irodalmát, és írjon egy kutatási javaslatot a lehetséges MBA diplomamunkájukra.
 • Stratégia kidolgozása, tervezése és végrehajtása a hatékony döntéshozatallal a pénzügyi, az ellátási lánc, a vállalkozói szellem, az innováció vagy a marketing területén.
 • előrehaladás az MBA (Dissertation Stage) felé - a Chichester Egyetem (A Public University) elnyerte

Minősítési akkreditáció és elismerés

A 7. szintű diploma a stratégiai menedzsmentben és a vezetésben akkreditált az Egyesült Királyság szabályozott képesítési keretrendszerében, amelyet az Ofqual (Anglia Szabályozója) végez, és amelyet az OTHM minősítések ítélnek oda. Nemzetközi akkreditáció és egyenértékűség

 • Akkreditált a szabályozott képesítési keretrendszerhez (Anglia UK) - 7. szint
 • Az Európai Képesítési Keretrendszer (Európa) akkreditációja - 7. szint
 • A skót képesítésekkel és a hitelkeret szintjével egyenértékű 11
 • Az Egyesült Királyság felsőoktatási képesítési keretrendszerének (FHEQs) 7. szintje egyenértékű szintje

Minősítési célok és célok

A 7. szintű stratégiai menedzsment és vezetői diploma célja, hogy a tanulóknak lehetőségük legyen

 1. Egy nemzetközileg elismert pályázó szervezet elismert képesítést kap.
 2. Ismerje meg a korszerű üzleti környezethez kapcsolódó legutóbbi tartalom által támogatott tantervből.
 3. Új készségek és ismeretek fejlesztése, amelyek azonnal alkalmazhatók.
 4. Készítsen fel magasabb szintű pozíciókat a menedzsmentben személyes és szakmai fejlődéssel, mint vezetővel, aki bonyolult és világszerte változatos környezetben virágzik.
 5. Az értékeléseket az elismert szakemberek, akik gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek számos üzleti szektorban és menedzsment területen, értékelik és moderálják.
 6. Támogatni kell egy digitális online platformot, és személyre szabott e-portfóliót kell kifejleszteni a képesítés átláthatóságának és hordozhatóságának javítása érdekében.
 7. Haladás a Pathway mentén egy magasabb szintű képesítés megszerzéséhez az értekezés szintjén az Egyesült Királyságban, a Chichester-i Egyetemen.

A Stratégiai Menedzsment és Vezetés 7. szintű diploma általános tanulási célkitűzései a következők:

 1. Az üzleti környezetben a stratégiai vezetés alapelveinek megértése és alkalmazása
 2. Tekintse át és alkalmazza az iparágon belüli üzleti menedzsment elveit
 3. A stratégiai menedzsment elveinek megértése és alkalmazása egy adott környezetben
 4. A tanulók foglalkoztathatóságának javítása, lehetővé téve számukra, hogy feltárják a vezetői elméletek és az üzleti világban való gyakorlati alkalmazás közötti kapcsolatot.
 5. Elemezze az üzleti és ipari problémamegoldó technikákat
 6. Válasszon, összeválogasson, tekintse át és elemezze a különböző forrásokból származó információkat
 7. Önállóan és csapat részeként dolgozzon
 8. Kezelje saját személyes fejlődését és növekedését.

Képesítési struktúra

A 7-es szintű stratégiai menedzsment és vezetés diploma a megértés, a készségek és képességek fejlesztésére összpontosít, hogy a tanuló tudatossággal és képességekkel rendelkezzen, hogy hatékony stratégiai menedzser és vezető legyen.

A 7. szintű diploma a stratégiai menedzsmentben és a vezetésben 120 kredit minősítés, amely csak hat egységen alapul. Minden egységnek 20 kreditje van.

 1. Stratégiai menedzsment
 2. Stratégiai vezetés
 3. Stratégiai emberi erőforrás menedzsment
 4. Fejlett üzleti kutatási módszerek
 5. Stratégiai marketing
 6. Ellátási lánc és üzemeltetési irányítás VAGY Stratégiai változások kezelése

Értékelési módszerek

A tanulók teljesítményének értékelésére szolgáló módszerek az egyes egységek feladata, hogy értékeljék a tanulási eredmények különböző aspektusait.

Belépési követelmények

Cambridge Management and Leadership School nyílt belépési rendszert működtet diákok felvételére. Nyugodtan forduljon a kurzushoz, ha a jelenlegi vagy korábbi munkatapasztalata vagy korábbi képesítése alapján jelentkezik. Ha nincs munkatapasztalata vagy korábbi szintű szakképzettsége, akkor 1 ingyenes előszolgálati kurzust kínálunk Önnek ezen a főpályán. További információért forduljon hozzánk az info@cmls.org.uk címen

Mentesség vagy átutalás

Elfogadjuk az azonos szintű képesítéssel rendelkező tanulókat, hogy átadják kreditjeiket a Stratégiai Menedzsment és Vezetés 7. szintű diplomájának.

Ki ez a tanfolyam?

Ez a minősítés hasznos a világ minden tájáról származó egyének számára. Például,

 • Azok a személyek, akik már dolgoznak, és magasabb szintű képzettséget keresnek a munka előrehaladására, személyes és szakmai fejlődésre, vagy
 • Azok a személyek, akik távollétük után újbóli munkába állnak, és / vagy
 • Azok, akik karriert keresnek, és / vagy
 • Azok a személyek, akik a Cambridge Management and Leadership School és / VAGY- Cambridge Management and Leadership School és / VAGY Cambridge Management and Leadership School szeretnék elérni a 8. szintű stratégiai menedzsment és vezetői diplomát
 • Azok a személyek, akik MBA diplomát szeretnének teljesíteni az Egyesült Királyság Egyetemen - Chichester Egyetemen (MBA Top Up - 60 kredit). Csak egy kutatási projekt egységet fog tanulni az OTHM minősítéssel, majd a diplomát a Chichester Egyetem ítéli oda, amely magában foglalja az Egyetemen végzett diplomát is.

Hogyan fog tanulni?

Virtuális tanulási platformunkon keresztül online, teljes körű oktató és tanulási anyagok támogatásával tanulmányozhatja online.

Karrier útvonalak

A tanulóknak sok karrierlehetőségük van ahhoz, hogy vezető pozíciókban dolgozzanak, mint például vezető vezető tanácsadó, stratégiai elemző, igazgató, marketingmenedzser, operatív igazgató / igazgató, üzleti kapcsolatok vezetője, vezérigazgatója vagy pénzügyi tanácsadója. teljesíts egy MBA-t a disszertáció szintjén (csak 60 kredit), amelyet a Chichester Egyetem ítél meg.

Összes díj és kedvezmény

Az Egyesült Királyság és nemzetközi diákok - £ 1440.00. Minden pályázó az Egyesült Királyságból

Fizetési tervek

Rugalmas havi fizetési terveket kínálunk a kurzus időtartama alapján.

Az MBA Top Up - Chichester Egyetem előrehaladása

7. szintű diploma a stratégiai menedzsmentben és a vezetésben (120 kredit) az egyetlen olyan képesítés az Egyesült Királyságban, amely lehetőséget biztosít a hallgatók számára a diplomamunka teljes fokozatának teljesítésére a Chichester Egyetem által kiállított és az OTHM Qualifications által elnyert diplomával. Cambridge Management and Leadership School segít Önnek abban, hogy beléphessen az MBA Top Up-be. További információért látogasson el

https://cmls-global.com/mba-top-up-university-of-chichester/

Utoljára frissítve May 2019

Az iskoláról

Cambridge Management and Leadership School is a unique, modern and innovative academic institution founded on principles of excellence, innovation, equality and opportunity for all. We are established ... Tovább

Cambridge Management and Leadership School is a unique, modern and innovative academic institution founded on principles of excellence, innovation, equality and opportunity for all. We are established and based on the world famous and the historical city of the Cambridge, England, to offer world-class, rigorous, innovative, and interdisciplinary curriculum to students from all over the world entirely online. Kevesebb