A mi Online Informatikai képzés most kínál a "CompTIA A + Pro Pack" hogy kivételesen a kiegészítés az informatikai képzés vagy köteg. A Pro Pack célja, hogy tovább segítse a hallgatók számára próbálgatással tanulás és az önálló tanulás. A Pro Pack jön élő laboratórium tanulást sandbox környezetben, és hozzáférést biztosít több mint 250 e-könyvek.

Amikor próbál tanulni az új IT tananyag, fizikailag A feladatok magát gyakran a legjobb módja a tanulásnak. Nálunk egy élő tesztkörnyezetben, ahol beléphet-ben és a gyakorlat készségek megtanulod az informatikai képzések. Meg lehet építeni, break, és erősít semmit. Ez a funkció hasznos lehet, hogy kéznél a terepen tesztelés céljából. Lehet gyakorolni készségek próbálgatással majd alkalmazni, amit megtanult az élő vállalati környezet.

Nálunk a leghatékonyabb módja annak, hogy elnyerjük a CompTIA A + minősítést. CompTIA A + tanítja a diákoknak kompetencia olyan területeken, mint a telepítés, a megelőző karbantartás, hálózatépítés, a biztonság, a hibaelhárítás, az ügyfélszolgálat és a kommunikációs készségek dolgozni az ügyfelekkel. Befejezése után a tanfolyam, a diákok tudják, hardver, laptop, alaplap, processzor, memória, CPU, hibaelhárítás elmélet, a megelőző karbantartás technikák, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, a mobil operációs rendszerek Android és Apple iOS, kábelek, csatlakozók , hálózati típusú, biztonsági koncepciók, biztonsági technológiák, vírusok, malware, a kommunikáció és a szakmaiság.

CompTIA A + 220-801 kiterjed az alapjait a számítástechnika, telepítését és konfigurálását a PC-k, laptopok és a kapcsolódó hardver, és az alapvető hálózati.

CompTIA A + 220-802 fedezi a szükséges készségekkel kell telepíteni és konfigurálni PC operációs rendszerek, illetve konfigurálása közös elemeket (hálózati kapcsolat és e-mail) a mobil operációs rendszerek Android és Apple iOS.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

7 további kurzus SuperSkilz »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Price
99 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date