A nemzetközi kapcsolatok vezetője (online)

Általános információk

Program leírás

Miért tanulhat nemzetközi kapcsolatokat?

 • Mik a főbb jellemzői a nemzetközi rend?
 • Hogyan globalizáció megváltoztatta a nemzetközi kapcsolatok?
 • Mennyiben a nemzetközi rend alapján konfliktus vagy együttműködés?
 • Hogyan határozzák meg a globális pénzügyi válság érinti a nemzetközi politikában?
 • Tedd a külföldi katonai beavatkozást polgárháborúk segítheti vagy hátráltathatja a béketeremtés?
 • Miért gazdasági erőforrások, így egyenletesen oszlanak a világban, és mik a kilátások a globális igazságosság?

Ha érdeklik ezek a kérdések, és izgalommal feltárása őket hasonló gondolkodású egyének, de a körülmények vagy kötelezettségvállalások hogy nehéz, hogy részt vegyen az egyetemi, akkor az online nemzetközi kapcsolatok MA van az Ön számára.

A program kínál kihívást és elgondolkodtató modulok segítségével megfogalmazni a válaszokat, és az élénk, intelligens csoport a hallgatók és oktatók, amellyel vitatkozni és eszmét.

Mit várhat

Szeretne többet megtudni? Itt egy rövid összefoglalót, hogy mit lehet várni, ha úgy dönt, hogy tanulmányozza a Queen Mary Online:

 • A modulok tanítják az oktatók a legmodernebb saját területén, részt vesz hozzájárul a nemzetközi megértést a téma
 • Kialakításának lehetőségeit a képességek és ismeretek gondolkodni, beszélni és írni kritikusan a kortárs nemzetközi kihívások
 • Alapot a további vizsgálat
 • Fókuszban a hagyományos és jelenlegi kihívások a nemzetközi kapcsolatokban együtt feltörekvő területeken az érdeklődés a fejlődő világban
 • Beszélgetések történelmi jelentőségét a globalizáció és hogyan kapcsolódik számos kulcsfontosságú kérdések a nemzetközi kapcsolatokban.

A program elérhető a részmunkaidős tanulmány, mint a mester fokozatot, posztgraduális diploma vagy bizonyítvány.

A változatosság a személyzet és a diákok teszi Queen Mary egy jó hely, hogy tanulmányozza a nemzetközi kapcsolatokban.

Szerkezet

Online nemzetközi kapcsolatok MA kínálnak részmunkaidős (2 év) alapján. Ez idő alatt, akkor vállalja a négy tanított modulok és egy 12.000 szót dolgozat.

Minden egyes modul, akkor kapnak 30 kredit, és akkor kap egy további 60 kredit a dolgozat. Annak érdekében, hogy diplomás akkor keletkeztek a teljes 180 kredit, amely magában foglalja a befejezése minden szempontból a modulok és a múló minden lényeges feladatok.

Ajánlunk rövidebb változata a program, amely megadja a posztgraduális diploma (négy félév, 120 kredit, nincs dolgozat), vagy a posztgraduális tanúsítvány (két félév, két tanított modulok 60 kredit).

Modulok

 • Kortárs World Politics: elméletek, fogalmak, témák
 • Nemzetközi Biztonság: Háború és béke a globális kontextus
 • Témák és az esetek, amikor az amerikai Foreign Policy
 • A globalizáció és a nemzetközi politikai gazdaságtan Fejlesztési
 • Értekezés

Belépési követelmények

Ahhoz, hogy jogosult legyen a nemzetközi kapcsolatok MA, ha kell:

 • Legalább egy felső másodosztályú kitüntetéssel diplomázott a politikában, illetve a kapcsolt fegyelem. *
 • IELTS 7.0 (beleértve 6.5 az írásban komponens), ha az első nem angol nyelven készül.
 • Mi is úgy diplomások legalább egy felső másodosztályú kitüntetéssel diplomázott-más témát vagy kiegészítő megfelelő képesítéssel vagy szakmai tapasztalattal.

Ha szeretne jelentkezni, de nem biztos abban, hogy Ön jogosult, kérjük lépjen kapcsolatba az online tanfolyam tanácsadók.

Nemzetközi pályázók

Queen Mary, büszkék vagyunk a globális közösség, és hosszú története barátságos diákok a világ minden tájáról. Az évek során sok ezer nemzetközi diplomás elment, hogy folytassa a sikeres karrier.

Minden pályázó a QMUL kell bizonyítaniuk, hogy megfelelnek a minimális tanulmányi angol nyelvű szabvány felvételi és sikeres legyen a pályán, hogy a jelzett szint a terület tanulmány. Bár lehet, hogy nem kell, hogy egy hivatalos angol nyelvű képesítést, meg kell, hogy bizonyítékot elegendő angol nyelvi képességet összhangban IELTS fent említett követelményeknek. Kérjük, ellenőrizze az iránymutatás az angol nyelvi követelmények további információt az angol nyelvi szint szükséges.

Ha még nem érte el a kívánt szintet angol nyelvű tartalom, akkor jogosult lehet arra, hogy egy előre ülések angol tanfolyam, vagy továbbra is, hogy angol nyelvű tesztek az országban, hogy elérje a szükséges szintet.

Ha bármilyen kérdése van az angol nyelvi követelmények vagy körülbelül belépési korlátozások jellemző az ország, forduljon természetesen tanácsadók, akik szívesen segítenek.

Értékelés

Diákként Queen Mary Online, kérünk, hogy játsszon aktív szerepet a készségek elsajátítása és a tudás. Mi keverékét használni online oktatóanyagok, fórumok és csoportos webszemináriumok kialakítva, hogy tájékozott vita körül beállított téma.

Értékelés a MA nemzetközi kapcsolatok a tanfolyam csak. A modul vezetője lesz beállítva értékelések megfelelő tartalmát a modul, amely általában formájában kutatási esszé vagy kritikus értékelést. Ők is elérhető lesz, hogy tanácsot és támogatást vehet egész folyamán.

A végső dolgozat áll másból, mélyreható tanulmányozása és független kutatás a témában egyeztetett a felettesével.

Hol tudnánk vezetni

Pályakezdő a program fejlődhet változatos felelős pozíciót a kormányban, nem kormányzati szervezetek (NGO-k), a nemzetközi szervezetek és a non-profit szektor, valamint a szélesebb szerepet a média és a pénzügyi szektor. Azt is megy tovább pályára az egyetemek és a programok segítségével a diákok fejleszteni a szükséges kutatási készségek.

A kombinált elméleti megértés, szigorú vita, önálló kutatási, az önreflexió és kritikai értékelése, hogy a diplomások a nemzetközi kapcsolatok MA nagyon vonzó egy sor leendő munkáltatók.

Annak érdekében, hogy konkrétabb, itt van néhány példa, ahol a diákok már alkalmazott:

 • Nemzetközi Valutaalap (IMF)
 • Moody
 • Nemzetközi Vöröskereszt és Vörös Félhold Társaság
 • Volkswagen
 • Szövetség az Béketeremtést
 • United Nations - Peru
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Queen Mary Online offers four part-time, 100% online programmes delivered by the Queen Mary University of London – a world-leading Russell Group university. Gain access to cutting-edge research, a glo ... Tovább

Queen Mary Online offers four part-time, 100% online programmes delivered by the Queen Mary University of London – a world-leading Russell Group university. Gain access to cutting-edge research, a global community, and world-class teaching that will empower you to make a global impact. By choosing to study online with Queen Mary, you still enjoy the same status and access to exemplary teaching as our campus students. The advantage you have is the flexibility to pursue your future career at a time and intensity suited to your own unique circumstances and without interrupting your income and career progression. Kevesebb