A SZOFTVER FEJLESZTÉSI TANÚSÍTVÁNY

Általános információk

Program leírás

Online tanfolyamok, szakértői mentorokkal.

Tanfolyamaink teljesen onlineak, de nem olyanok, mint az online tanfolyamok, amelyeket láttál. Nem fogsz unalmas videókat nézni és teszteket venni; Ön megtanulja azáltal, hogy szakértői mentorok segítenek, akik mindig rendelkezésre állnak, hogy értelmes tanácsokat és visszajelzéseket adjanak a munkájáról.

Hogyan tanítunk?

"Az emberek nem ideálisak a logika megértésére, ideálisak a történetek megértéséhez."

- Roger Schank

Szoftverfejlesztési programunk egyedülálló, mert az első naptól a feladat elvégzéséhez szükséges készségeket tanítjuk. A mentorokkal nevezett kurzusokat úgy nevezzük, hogy „mélyen beágyazódnak”, mert az első naptól kezdve diákjaink hiteles szerepet töltenek be, valódi környezetben, az ipar minden összetett kihívásával. Programjaink olyan gazdag és érdekes történetre összpontosítanak, amelyben a diákok reális szerepet kapnak egy szervezetben, valós célok elérése, a valódi kihívások leküzdése és a valós környezetben való tanulás lehetősége és a környezetükben való tanulás lehetősége. Útközben a mentor erőforrásokat, eszközöket és konstruktív és kritikus információkat nyújt munkájáról, amikor szüksége van rá.

A résztvevő elkezdi az oktatást a szoftverfejlesztés, a tanulás mellett a front-end fejlesztése mellett. A Front-End Developer szerepében a webhelyek, webalkalmazások és mobilalkalmazások "ügyféloldalán" fog működni, fejlesztve a kódot, amellyel a felhasználók kölcsönhatásba lépnek. Miután megtanultad a Front-End fejlesztést, választhatsz a következő szintre.

nyelvtanfolyamok

  • Elülső fejlesztő. (12 ECTS)
  • Full-Stack fejlesztő. (14 ECTS)

Megjegyzés: 1 ECT 25 óra.

1. kurzus: Front-End:

Mit fogsz tenni a tanfolyam során

Bevezetés a weboldal fejlesztésébe

Ebben a kurzusban úgy teszel, mintha önálló vállalkozó lenne, aki egyedi webhelyeket fejleszt ki a kis szervezetek számára. A Northside Youth Soccer League (NYSL) felveszi Önöket arra, hogy honlapot dolgozzon ki a futballcsapatainak. Ön ezen a honlapon fog dolgozni, és megtanulja a modern HTML és CSS használatát, hogy vonzó, többoldalas weboldalt készítsen az ügyfél igényei alapján.

Bevezetés a JavaScript fejlesztésébe

Ebben a kurzusban a Code of the Web fejlesztője , egy olyan szoftvergyártó cég, amely a JavaScriptet alapuló egyéni webes alkalmazásokat hoz létre. A szervezet átlátható kormányt , a nonprofit szervezetet, amely a közvélemény részvételének növelésére törekszik, a szervezet kongresszusi ellenőrző honlapjának kidolgozására bízta meg. Ezzel a webalkalmazással olyan technológiákat fog működni, mint a JavaScript, beleértve a JQuery, az AJAX, a JSON és a RESTful API-kat is.

Mobil webes alkalmazások fejlesztése

Ebben a kurzusban ismét önálló fejlesztő lesz, hogy a Northside Youth Soccer League felkérte Önt, hogy hozzon létre egy alkalmazást, hogy a játékosok és a szülők könnyen hozzáférhessenek a bajnokságban szereplő játékok menetrendjéhez. A natív alkalmazások problémáinak elkerülése érdekében azt szeretnék, ha mobil webes alkalmazás lenne. Megtervezi és fejleszti a mobil webalkalmazást, és hozzáadja az alkalmazáshoz olyan szolgáltatásokat, amelyek a mobileszközökre jellemzőek, mint például a helymeghatározó funkciók, így a szülők láthatják, hol vannak a futballpályához képest.

2. kurzus: Teljes akkumulátor fejlesztése

Mit fogsz tenni a tanfolyam során

Java fejlesztés

Ebben a kurzusban egy asztaljáték-társaság vett részt, amely arra törekszik, hogy a márka elismerését használja az online játékok piacán. Különösen azt akarják, hogy csapatuk egy játékmotor többjátékos online verzióját hozza létre. Az alapötlet az, hogy kitaláljuk, hol vannak más játékosok rejtett tárgyai. Ez változhat, mivel sok különböző típusú játékot hoz létre különböző felhasználói felületekkel. Az Ön feladata, hogy webes alkalmazást hozzon létre mobileszközökhöz, a játékos típusú felhasználók számára, hogy kölcsönhatásba lépjenek, valamint egy játékszervert, amely egy helyet tud kezelni: a játékokat, a pontszámokat és a játékosok profiljait.

Előfeltételek

Nincs

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

La Universidad Cenfotec es una institución de educación superior privada con autonomía académica, administrativa y financiera, que tiene como fin primordial el diseño curricular y ejecución de program ... Tovább

La Universidad Cenfotec es una institución de educación superior privada con autonomía académica, administrativa y financiera, que tiene como fin primordial el diseño curricular y ejecución de programas para la formación y actualización de profesionales, así como la realización de programas de investigación en el campo de las tecnologías digitales. Kevesebb