Read the Official Description

A Lean MBA egy innovatív és gyorsított 1 év üzleti adminisztráció program elfoglalt emberek, online elérhető, bármilyen eszközön. Tanulni fogsz 12 funkcionális területek üzleti (Stratégia, Általános menedzsment, marketing, pénzügy, emberi erőforrás, a vállalkozói szellem, ...) több mint 52 hét (50 hetes tanfolyam + 2 hetes végi év szünet). Szentel átlagosan 15-30min / nap, a tanulás összesen több mint 300 falatnyi tanfolyamok, akkor drámaian növeljék az üzleti ismeretek.

Ez segít:

 • Felkészülés vezetői pozíciókban - sokkal hatékonyabb lesz személy - jobb kommunikáció kollégái és felettesei - mászni a vállalati ranglétrán gyorsabban alkalmazásával mit fogsz tanulni - jobb üzleti döntéseket hozhat - indít egy sikeres üzlet - rávilágítanak a képességét, hogy kötelezzék el magukat javítása magát, ami azt mutatja, hogy nagyon pozitív gondolkodásmód Minél erősebb az üzleti tudás, annál jobban fognak teljesíteni a munkahelyen. Minél jobban teljesítenek, annál gyorsabb a szakmai előmenetel lesz.

Hogy egy ilyen alacsony tandíj lehetséges?

A Lean MBA egy 100% online program, amely lehetővé teszi számunkra, hogy kiváló minőségű pálya egy kis költség. Az is lehetséges, támogatásának köszönhetően a mi nagy professzorok, akik osztják elképzelés, hogy az üzleti adminisztráció képzés mindenki számára megfizethető.

Mit fogok tanulni?

A tananyag épül fel több mint 300 falatnyi kurzusok összesen 12 funkcionális területek üzleti adminisztráció:

 1. - Vállalkozói (4 hét)
 2. - Általános menedzsment, stratégia és vezetés (6 hét)
 3. - Marketing & Sales (8 hét)
 4. - Közgazdaságtan (4 hét)
 5. - Statisztika & Big adat (4 hét)
 6. - Operations Management (4 hét)
 7. - Business Law & etika (2 hét)
 8. - Számvitel (3 hét)
 9. - Pénzügy (7 hét)
 10. - Emberi erőforrás menedzsment (3 hét)
 11. - International Business (2 hét)
 12. - Project & Quality Management (3 hét)

A program célja az elfoglalt emberek, és lehetővé teszi a diákok megtanulják szentel 15-30 percet naponta. Mindazonáltal, a diákok, akik szeretnének többet és kap a legtöbbet hozza ki a Lean MBA tapasztalat kihasználhatja a kiegészítő anyag (további olvasmányok, videók, esettanulmányok), valamint a viták osztálytársaival és a személyzet a csoportok tartoznak.

Hogyan MyLeanMBA működik?

Minden héten, akkor kap egy e-mailt, hogy bejelenti a kezdete egy új leckét. 7 napja van, míg vasárnap este *, a teljes sorozat 6-8 tanfolyamok, tartós 15 perc átlagban, és adja át a végső heti feleletválasztós teszt.

 • A határidő vasárnap 23:59 Közép-európai idő (CET)
Program taught in:
Angol
This course is On-line
Start Date
Open Enrollment
Duration
1 Év
Részidős oktatás
Price
299 EUR
Ha inkább fizetni havonta, ez is lehetséges. Ebben az esetben a havi fizetés 35 € / hó.
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment