A természettudományos mesterek a fenntartható élelmiszer-rendszerekben (msfs)

Green Mountain College

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

A természettudományos mesterek a fenntartható élelmiszer-rendszerekben (msfs)

Green Mountain College

A Green Mountain College online tudományága a fenntartható élelmiszer-rendszerekben az első olyan távoktatási program az országban, amely a fenntartható mezőgazdasági termelés mélyreható interdiszciplináris megértését kínálja.

A komplex élelmiszer- és mezőgazdálkodási rendszerek mai világában olyan vezetőkre van szükségünk, akik mélyreható ismeretekkel rendelkeznek a gazdasági, ökológiai és társadalmi erők élelmiszervázó rendszeréről.

A Fenntartható Élelmiszerrendszerek Mesterképzés programja felkészíti Önt a fenntartható mezőgazdasági termelés fokozatos szintű interdiszciplináris megértésére, valamint mélyreható ismeretekre az élelmiszer-rendszereket vezetõ gazdasági, ökológiai és társadalmi erõk ismeretében.

A Green Mountain College-ban tanítottuk a fenntarthatóságot két évtizeden át. A távoktatási MSFS program, amely az egyetem főiskolájának sikerességére épül a fenntartható mezőgazdaságban, valamint az Egyesült Államokban és azon kívül az élelmiszerek és a mezőgazdaság iránti érdeklődés iránt, a New England School of Schools & Colleges (NEASC) akkreditálja. hogy a hallgatók képesek legyenek alapos interdiszciplináris vizsgálatok elvégzésére saját bioregionális élelmiszerrendszereik összetett arénájában. Az MSFS hallgatók a tudással és a bizalmukkal diplomáztak, hogy vezetővé váljanak, és csatlakozzanak egy élvonalbeli közösséghez, aki készen áll a különbségre.

Az MSFS program 39 óra Green Mountain főiskolai végzettséget igényel. Minden kurzus három kredit és hat hét. A kurzusaink többsége 10-18 főből áll, ideális online tanulókörnyezet létrehozása.

A tanfolyamok jellemzően egymás után évente, egymást követő egy hét szünetet tartanak. Az egyes kurzusok tartalma a programon keresztül történik (a legtöbb diák ugyanabban a sorrendben veszi át a kurzusokat). Végrehajtja a projekteket az Ön által szerzett készségek és ismeretek alkalmazásával, és együttműködik egymással és az oktatók aszinkron vitákban.

A GMC ELŐNYE

Felismertük, hogy a változó élelmiszer-rendszerekben dolgozó emberek általában a helyükre gyökereznek, és az MSFS program lehetővé teszi a tanulók számára, hogy továbbra is elkötelezettek legyenek közösségeik és szakmáik iránt. Nem csak a diákok fedezik fel bioregionális ételeiket, hanem ellentétben állnak az Egyesült Államok és a külföld más országaiból származó hallgatókkal is, erősítve ezzel az élelmiszer-rendszer dinamikájáról és a változásokra vonatkozó mutatókat.

A Green Mountain College MSFS programja így teszi egyedivé:

  • Az opcionális lakhatási követelmények csökkentik az utazási időt és a költségeket: Bár reménykedünk, hogy minden MSFS-diák részt vesz, nem igényelünk hallgatói részvételt az éves tartózkodási helynél. Más programokkal ellentétben rezidenciáinkat a kapcsolatok kiépítésében és a diákok, a tanárok és a diákok tudósai közötti tanulás fejlesztésében használjuk. Ez azt jelenti, hogy kevesebb pénzt költenek az MSFS fokozatuk megszerzésére, és kevesebb időt veszítenek el a munkától és a családtól.
  • Bioregionális megközelítés: A GMC mesterképzési programok az online tanulás legjobbjait ötvözik az intenzív, helyileg alkalmazott tapasztalatokkal. A távoktatás bioregionális megközelítésének nevezzük. Ahelyett, hogy csak a tankönyvekben szereplő példákon keresztül tanulmányoznák a környezeti tanulmányokat, a diákok saját helyi ökoszisztémájukat olyan laboratóriumokként használják, amelyekben új koncepciók és készségek kísérleteznek.
  • Vezető Kar: A karunk részletes tapasztalatokkal rendelkezik a fenntartható mezőgazdaságban és az élelmiszer-rendszerekben alkalmazott fogalmak oktatása és kutatása terén. Sok karunk országosan ismert és elismert vezetőként a saját területén.
  • A Környezetvédelmi Vezetőség elismerte: a Green Mountain Főiskola tizenöt éve foglalkozik a környezetvédelemmel, és következetesen a világ legfontosabb kollégiumai és egyetemei közé tartozik, környezetvédelmi küldetéssel. 2010-ben a Sierra Magazine az Egyesült Államok # 1 Zöld Kollégiuma volt.
  • Diákváltozat: A GMC-hallgatók az Egyesült Államok és a földgolyó köré terjednek, és széles látóköröket és tapasztalatokat hoznak létre, amelyek nem állnak rendelkezésre olyan mesterprogramokban, amelyek diákjaik többségét ugyanazon földrajzi területről vonják le.
  • Bizonyított online tanulórendszer és kis osztályok: a tanulás megkönnyítése: Már online tanítottuk az oktatást, mint bármely más hasonló program. Diákjaink a tanulmányaikra koncentrálhatnak, nem pedig technológiai hibákkal foglalkoznak. Emellett az osztályméretünket kicsiben tartjuk, normális esetben, legfeljebb 20 diákot. Ez biztosítja, hogy értelmes interakciókat folytasson diákjaival és megkapja az oktató személyre szabott figyelmét.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Price
ár
27,300 USD
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Poultney, Vermont
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Poultney, Vermont
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt