Read the Official Description

A büntető igazságszolgáltatás alapja

Akár új pozícióba kívánsz lépni, vagy egyszerűen csak szeretné kielégíteni a diplomáját, stb. Egy online bachelor diploma a büntető igazságszolgáltatásban segít elérni a célokat!

A következő program kezdési dátuma

 • 2018. július 2
 • 2018. augusztus 27
 • 2018. október 22

Miért érdemes a büntető igazságügyi diplomát a McMurry Egyetemen?

A McMurry a büntető igazságszolgáltatásban Bachelor of Science fokozatot kínál a felnőttoktatók számára, akik a karrierfejlesztés és a személyes megelégedettség alapját képezik. Ez az egyetemi program kínálja az online tanulás kényelmét és rugalmasságát, valamint olyan közös hallgatók és oktatók közösségét, akik közös céljuk: a társadalom javítása a nemzeti, állami és helyi szintű bűnüldözés révén.

Formátum és követelmények

A McMurry Egyetem online büntető igazságszolgáltatási programja rugalmasságot és lehetőséget kínál arra, hogy bármikor, bárhol elvégezhesse tanulmányait.

Program formátuma:

Az új hallgatók 8 héten belül a büntető igazságszolgáltatási programban kerülnek elfogadásra. Minden félév két nyolchetes időszakra tagolódik. A teljes munkaidős státuszban részesülő diákok két osztályba tartoznak, minden félévben összesen négy osztályra. Azok a hallgatók, akik teljes munkaidőben regisztrálnak mindhárom félévre, akár 36 órányi krediteket is szerezhetnek minden évfolyamon.

Átutalási jóváírás:

A McMurry Egyetemnek több módja van a kredit átutalására. Az átadási kreditre jogosult kurzusok azok a tanfolyamok, amelyeket általánosságban akadémiai természetűnek tartanak; a főiskolai hitelt (nem javító vagy kifejezetten atlétikai részvétel céljából vett), legalább C fokozatú; és egy regionálisan akkreditált intézménytől. A tantárgyi kredit a vizsgával, például a CLEP-vel vagy a tanszéken végzett vizsgálatokkal is elnyerhető.

Tudományos tanácsadója képes lesz átnézni Önnel az átiratok értékelésének eredményeit.

Bachelor of Science a büntető igazságszolgáltatási végzettség követelményeinek

Főbb szükséges kurzusok: 33 óra

 • CRJS 1311 A büntető igazságszolgáltatás elvei
 • CRJS 2311 büntetőeljárás
 • CRJS 2321 büntetőeljárás II
 • CRJS 2361 Sokszínűség a büntető igazságszolgáltatásban
 • CRJS 3341 Juvenile Justice
 • CRJS 3361 Victimology
 • CRJS 3381 Hamis büntető igazságszolgáltatás
 • CRJS 4321 Összehasonlító igazságszolgáltatás
 • CRJS 4341 soros gyilkosok
 • CRJS 4361 Elite bűnözés
 • CRJS 4391 Az etika a büntető igazságszolgáltatásban

Válságkezelési koncentráció: 12 hitelórák

 • CRJS 1313 Válságkezelés
 • CRJS 3333 Terrorizmus és terrorizmus elleni küzdelem
 • CRJS 3343 Terrorista incidensek kezelése
 • CRJS 4353 Honvédelmi Biztonsági Törvény és Közpolitika 12

Támogatáskoncentráció: 12 óra

 • CRJS 1322 Bevezetés a törvényszéki tudományba
 • CRJS 2332 Közösségi Policing
 • CRJS 3342 A helyesbítések alapelvei
 • CRJS 4352 Rendőrség

Támogató kurzus: ACAD 1199 Orientation to Online Learning

Büntető igazságszolgáltatás Választható tanfolyamok: 12 óra

 • Válasszon 12 órás CRJS tanfolyamot - 6 órát kell előrehaladni

Általános oktatási követelmények: 39 kreditóra

 • ARTS 1300 A Vizuális Művészet felfedezése
 • BIOL 1401 Biológia alapelvei
 • COMM 1310 A kommunikáció alapelvei
 • ENGL 1310 Magyar Összetétel és retorika
 • ENGL 1320 Magyar Összetétel és Irodalom
 • ENGL 2330 A világirodalom remekei
 • HFIT 1200 Fitness for Living Módosítva
 • MATH 1315 Kortárs matematika
 • PSYC 1340 általános pszichológia
 • RELI 2330 Bevezetés az Ótestamentumba
 • RELI 2350 A világ vallásai
 • SOCI 1310 Bevezetés a szociológiába
 • SRLD1300 Bevezetés az etikához

További kötelező választási órák: 7-15 kreditóra

7-15 választható órára van szükség ahhoz, hogy elérje a szükséges 120 órát az érettségi szinthez. A választható órák száma az idegen nyelvi óraszámtól és a továbbképzéstől függ. A TCOLE tanúsítási órákat ebben a részben adják meg.

Teljes órák, hogy egy fokozatot szerezzen: 120

Az átutalási kurzusok, a tanfolyamok egyenértékűségének és a McMurry-fokozatra végzett kreditek végső elfogadása a Regisztrátor jóváhagyásának függvénye.

Nyelvi követelmény: Azok a diákok, akik kétéves, kétéves idegen nyelvű, kétéves tanulmányi tanulmányokat folytatnak egyetlen idegen nyelven, 8 óra egy idegen nyelvet igényelhetnek. A 10 évnél fiatalabb diákok mentesülnek ettől a követelménytől.

Karrierlehetőségek

A büntető igazságszolgáltatás területén a lehetőségek hatalmasak, és magukban foglalják a helyi, állami, szövetségi és nemzetközi lehetőségeket.

A McMurry Egyetem büntető igazságszolgáltatási bachelor-fokozata számos lehetőséget kínál az izgalmas és létfontosságú bűnügyi igazságszolgáltatás területén.

Büntetőjogi karrierlehetőségek:

 1. CIA ügynök - A Központi Hírszerző Ügynökség elsődleges szerepe a külföldi hírszerzés összegyűjtése, elemzése, értékelése és terjesztése annak érdekében, hogy az amerikai kormány tagjai a nemzetbiztonsággal kapcsolatos döntéseket hozzanak. A CIA-ügynökök számos különféle szerepet töltenek be számos szakterületen, többek között a tengerentúli külföldi alkalmazottak felvétele, az intelligenciaelemzés vagy a biztonság.
 2. Computer Forensics Investigator - A számítógépes kriminalisztika nyomozói feltárják és leírják a számítógépes rendszerek, merevlemezek, CD-k és elektronikus dokumentumok, például e-mailek és JPEG képek tartalmát. Működhetnek a kormányzati szektorban, vagy könyvviteli cégekkel, ügyvédirodákkal, bankokkal vagy szoftverfejlesztő cégekkel.
 3. Korrekciós tisztviselő - A helyreállító tisztek elsősorban a börtönökben és börtönökben dolgoznak, felügyelik és segítik a bűncselekmények elkövetőit. Az utóbbi években a középpontban a fogvatartottak "őrzése" és a "rehabilitáció" átkerültek a kezelési programokba.
 4. Crime Scene Investigator - A bűnügyi helyszíni nyomozók felelősek a bűnügyi jelenetekből származó bizonyítékok azonosításáért, gyűjtéséért és elemzéséért. A bűncselekményeket bizonyítékként feldolgozhatják, beleértve a fotózást, a csomagolást, a címkézést és a bizonyítékok szállítását, az autopsiák dokumentálását, az eligazítások nyomozóit, a jelentések készítését és a bíróságon való tanúvallomást.
 5. FBI ügynök - A Szövetségi Nyomozó Iroda számos szerepet és szakterületet képvisel, beleértve a képzést, az ujjlenyomatot, a laboratóriumi szolgáltatásokat és a közügyeket; Felügyeletek vagy vezetők lehetnek. A különleges ügynökök mindig hívják az országuk védelmét, és bármikor átvihetők az FBI igényeinek megfelelően.
 6. Fish and Game Warden - A halak és vadőrök olyan rendvédelmi tisztek, akik patakokat, tavakat, folyókat, strandokat, vizes területeket, sivatagokat és még nagyvárosi területeket is megfigyelnek. Ők csak titkos műveletekben vehetnek részt, vagy egy csapatban. Számos védelmi tisztviselő tanulmányozza a vadon élő állatokat vagy a halászati ​​problémákat, vagy olyan területeket vizsgál, ahol illegális vadászatot jelentettek.
 7. Forensic Science Technician - A fizikai tudományi technikusok laboratóriumokban, kormányzati szervekben, kórházakban, bírósági teremben és más olyan helyeken dolgoznak, ahol a tudományos nyomok, mint például a hajminta, a törött anyag és az ujjlenyomat alapján történő rekonstruálási képesség szükséges.
 8. Rendőr - A rendőrség elsődleges szerepe a közrend fenntartása. Különleges feladatok változnak, és egy tisztet fel lehet rendelni csalás, gyilkosság, kábítószer-kereskedelem vagy nemi erőszak. Minden egységnek van egy konkrét célja, és az egységen belüli tisztek kizárólag erre a célra képzettek. Bármely vagy minden bűnüldözési feladatot kezelhetnek, az egyszerű forgalmi jogsértésektől a gyermekvédelmi vagy gyilkossági ügyekig.
 9. Magán nyomozó - Egy magánnyomozót magánszemélyek vagy csoportok bérelnek a nyomozati jogszolgáltatási tevékenység végzésére. A magántulajdonosok polgári és büntetőügyekben eljárhatnak az ügyvédeknél, vagy olyan magánvilági ügyekben vehetnek részt, amelyek nem tartalmaznak büntetőjogi szempontokat, beleértve a háttérellenőrzéseket, a válási ügyekkel kapcsolatos információkat és a munkavállalók kártérítési igényeit.
 10. Pártfogó tisztviselő - A pártfogó tisztek figyelemmel kísérik a korrekciós rendszerből felszabadított pártfogókat, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy betartják a próbaidő feltételeit, miközben segítenek a pihenésnek az életbe történő beillesztése után a speciális kezeléssel. A pártfogó felügyelőt jellemzően olyan személyeknek adják ki, akiknek a házasságukban és munkahelyeikben, valamint az irodában kölcsönhatásba lépnek.
 11. Állami trooper - Az állami katonák megakadályozzák a zavarokat és zavargásokat, bizonyítékokat továbbítanak a nyomozóknak, és bizonyságot tesznek a bírósági megjelenésekről. Dokumentumokat is dokumentálhatnak, interjúkat folytathatnak, és megfelelő nyomatokat készíthetnek a bűncselekményekről a folyamatos bűnügyi nyomozás céljából. Forgalmi közleményeket és jegyeket bocsátanak ki, és a balesetek helyszínén sürgősségi szolgálatokkal dolgoznak.
Program taught in:
Angol
Last updated May 22, 2018
This course is On-line
Start Date
Július 2019
aug. 2019
Duration
120 Óra
Nappali
By locations
By date
Start Date
Július 2019
Application deadline
Start Date
aug. 2019
Application deadline
Start Date
okt. 2019
Application deadline

Július 2019

aug. 2019

okt. 2019