A Reinhardt Egyetem büntető igazságszolgáltatás alapja a munkatársak számára készült, és teljesen online szerzett.

PROGRAM FORMÁTUM

Az új hallgatók nyolc héten belül elfogadják az online programokat. Minden őszi és tavaszi félév tizenhat hétből áll, és két nyolchetes foglalkozásra oszlik. A nyári félév tizennégy hét, két hét hétre osztva. A diákok félóránként összesen két órát veszek igénybe, ahol a hallgató teljes munkaidős státuszt szeretne.

Jutalmazz magad fokon. Szeretné előre karrierjét és áttelepíteni vezetői és parancsnoki pozíciókat? Egyre növekszik, hogy a büntető igazságszolgáltatás egy fokozata kulcsfontosságú az előrelépéshez.

A Reinhardt Egyetem büntető igazságügyi diplomáját szakemberek tervezték a bűnüldözés területén. Tanfolyamaink alapot nyújtanak a büntető igazságszolgáltatásban, és ugyanakkor biztosítják, hogy aktuálisak legyenek a globális társadalom igényeivel. Ahhoz, hogy versenyképes maradjon a munkaerőpiacon, a diploma megszerzése fontos lépés a karrierépítésben.

A következő program kezdési dátuma

  • 2018. március 12
  • 2018. május 7

BÜNTETŐI IGAZSÁG

A Reinhardt az iparág alapja egy olyan campus rendőri akadémián, amelyet a Georgia Békefenntartó Szabványügyi és Képzési Tanácsának tanúsítanak. Felhatalmazást kapunk arra, hogy az alapvető bűnüldözési tréninget fejlett, szakosodott és továbbképzéssel együtt szállítsuk. Régóta szerzett tapasztalataink miatt tudjuk, hogy a bűnüldöző szakemberek körében egyre nagyobb szükség van az oktatás bővítésére annak érdekében, hogy versenyképesek és aktuálisak legyenek a területen. Azt is tudjuk, hogy a szakemberek mind a szakmai, mind a személyes kötelezettségeikkel foglalkoznak. Ennek eredményeképpen rugalmasságot kínálunk a 100% -os internetes büntető igazságszolgáltatási alapképzés megszerzéséhez.

A dolgozó felnőtteknek tervezett 100% -os online programok átmenetet adnak Önnek a teljes munkaidős munkatársak számára tervezett tempóban, de akik időben szeretnék befejezni diplomáját. Kurzusainkat a büntető igazságszolgáltatás vezetőinek fejlesztik és tanítják. Nem csak az aktuális elméletet és gyakorlatot nyújtják Önnek, hanem a valódi élményekből tanulnak.

"A büntető igazságszolgáltatási okleveles program nagyon igényes volt és megkövetelte a fegyelmet és a hangsúlyt, a professzorok nagyon jól ismertek voltak, szakértelmük és személyes tapasztalataik a tankönyvekben bemutatott anyag mellett valódi perspektívát kínáltak, figyelmesek voltak, támogatták, reagáltak és gyakran társultak a diákok egy-egy, és ösztönözte és ösztönözte a csoportos megbeszélések, amelyek a tanulás növelése, mivel téve a diákok különböző ötletek és perspektívák.Kijelentem minden leendő hallgatót nézve a programot, hogy ha készek elkötelezni az élet a tanulók tapasztalatainak kielégítése a leginkább jólismert professzorokkal a saját területén, akkor a Reinhardt Egyetem a helyük számukra. "- Investigator Coy Turner, 2015

Program oktatási nyelve:
Angol
Reinhardt University - Online Programs

3 további kurzus Reinhardt University - Online Programs »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint