Read the Official Description

A filozófia doktora a család- és fogyasztói tudományok oktatásában

A Texas Tech Egyetem online filozófia doktora a család- és fogyasztóvédelmi oktatásban a Családügyi Minisztérium felajánlja

Keress egy egyfajta diplomát - a nemzet egyetlen Ph.D. a család- és fogyasztói tudományokban

A Texas Tech Egyetem kínálja az ország egyedülálló család- és fogyasztói tudományait. program.

Elkötelezettek vagyunk a következő generációs egyetemi oktatók képzésében a család- és fogyasztástudományban. Ha akadémiai pályafutást keres, a Texas Tech doktori programja a legfejlettebb akadémiai képzést, a legkiválóbb oktatókat és a program legerősebb szakmai alapjait nyújtja az országban.

Családi és fogyasztói tudományok Ph.D. program lehetőséget nyújt Önnek, hogy:

 • Útmutatást és mentort kaphat világszínvonalú tudósoktól. Országosan elismert kar vezetni Ph.D. program. Olyan kiemelkedő példaképekkel dolgozik, akik kiemelkedő eredményeket értek el a kutatás, a közzététel és az oktatási innováció terén.
 • Mutassa be kutatási képességét. Hozzáférhet a csúcsminőségű könyvtárakhoz, laboratóriumokhoz és fogyasztói tudományokhoz. A Texas Tech doktori hallgatói erős jelentőséggel bírnak a folyóiratok kiadása és a konferencia-előadások terén.
 • Tanulási támogatást és képzést kap. Mint egy jövőbeli kari tag, jelentős tanítási kötelezettsége lesz. A Texas Tech segít gyakorlati tanítási technikák megismerésében, amelyeknek hatékony kollégiumi oktatónak kell lenniük.
 • Legyen része egy széles szakmai hálózatnak. Karunk fenntartja a kapcsolatokat a kutatókkal és oktatókkal az egész országban. Ezen kívül alumíniumaink vezetői pozíciókat töltenek le Texasban és a nemzetben.

Legyél vezető szerepet a család- és fogyasztói tudományok kutatásában és oktatásában

A családi és fogyasztói tudományok fejlett pedagógusainak iránti igény tovább növekszik. Segíthet az igény kielégítésében a Texas Tech-tól szerzett doktori fokozattal.

Ph.D. program a Család és a Fogyasztástudományok számára biztosítja Önnek a képzési és képesítési szüksége van egy kar pozícióba. Az ok az alternatív karrier-pályák alapjául szolgálhat, mint például a non-profit vezetés, az oktatási kutatás, a közpolitika és az akadémiai kiadványok.

Tanulmányi követelmények a család- és fogyasztói tudományok számára Ph.D. program tartalmaz:

 • 60 óra hitel tanfolyam és 12 óra disszertáció

60 óra:

 • 21 órás szakosodás a család- és fogyasztástudományi oktatásban
 • 15 órás kutatási komponens
 • 18 órás hangsúly a szakmai célok elérése érdekében
 • 6 óra választani

A felvétel alapja a posztgraduális és egyetemi feljegyzések, a GRE pontszámok és további megfontolások.

Pályázati folyamat

 • A hallgatóknak be kell fejezniük a posztgraduális iskola online jelentkezését. Az alkalmazás 60 dolláros jelentkezési díjat igényel, minden egyes további alkalmazás esetében 50 dollárt.
 • A hallgatóknak be kell nyújtaniuk a hivatalos átiratokat az összes egyetemről, ahol részt vettek, valamint ahol a BS fokozatot a posztgraduális iskolába fogadta.
 • A hallgatóknak két ajánlólevelet kell benyújtaniuk.
 • Küldje be mind az önéletrajzát, mind a nem hivatalos átiratát.
Program taught in:
Angol
Texas Tech University Worldwide eLearning

See 65 more programs offered by Texas Tech University Worldwide eLearning »

Last updated April 24, 2018
This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019