Keystone logo
Barcelona Culinary HUB

Barcelona Culinary HUB

Barcelona Culinary HUB

Bevezetés

Megváltozott a gasztronómia világa, és annak tanulmányozásának módja is

A Barcelona Culinary HUB a Higher School of Gasztronómia, amelynek középpontjában a menedzsment és az éttermekre vonatkozó üzleti jövőkép áll.

A fő cél az, hogy a hallgatókból kiváló szakemberekké váljanak a gasztronómia, az éttermi és az élelmiszer-ágazat menedzsment, technika és gyártás területén, ötvözve a kulináris készségeket az üzleti jövőképpel.

Az iskola alappillérei az innováció, a gasztronómiai képzés és kutatás, a fenntarthatóság és a kreativitás.

Mi vagyunk a kapocs a gasztronómia és a menedzsment között.

Barcelona Culinary HUB a barcelonai székhelyű gasztronómiai iskola. Innovatív szellemben és a legújabb trendek alapján jött létre az iskola, hogy hozzáadott értéket adjon a kulináris világhoz, így biztosítva, hogy a szakemberek és/vagy a leendő szakemberek megszerezzék a szükséges ismereteket, hogy irányítsák és sikereket érjenek el ebben a rendkívül versenyképes ágazatban.

A BCH elkötelezett a minőségi akadémiai modell mellett, amely a „learning by doing” módszertanon alapul. Ez a módszertan azt kínálja a hallgatónak, hogy az innováció és a folyamatos fejlesztés szemszögéből válaszoljon a piaci igényekre.

A származásunk

A BCH Barcelonában született, az egyik legjobban értékelt gasztronómiai úti cél. Az iskola követi a várost meghatározó irányelveket: pluralitás, avantgárd és innováció. Nagy kulináris szerzők és híres éttermek szülőhelye, akik Michelin-csillaggal vagy Repsol Suns-díjjal jutalmazták.

Másrészt Barcelona a Földközi-tenger egyik legjelentősebb fővárosa, ezért termékei és gasztronómiája olyan egészséges táplálkozást és egészséges életmódot biztosít, amely Barcelona Culinary HUB szellemiségében és lényegében tükröződik.

Miért érdemes Barcelonában tanulni?

Barcelona egy kozmopolita, avantgárd és nyüzsgő város, amelyet a hagyomány és az innováció egyesülése jellemez. Barcelona városa végtelen szabadidős programokat, egyedi gasztronómiát, világszerte elismert építészetet, művészetet, tengeri és hegyvidéki tájakat kínál, helyi és nemzetközi hangulatot és egyedi esszenciát, amely az egyik legjobb lakóhellyé teszi. Barcelona számtalan művész bölcsője minden területről, ahol a kreativitás, az inspiráció, az innováció és a motiváció a világ hozzáadott értékének növelésére szolgál. Gyere, fedezd fel!

Planet Training és egyetemek

Barcelona Culinary HUB a Planeta Formación y Universidades, a Grupo Planeta nemzetközi felsőoktatási hálózatának része. Huszonkét oktatási intézménye van Spanyolországban, Andorrában, Franciaországban, Olaszországban, Észak-Afrikában, az Egyesült Államokban és Kolumbiában. Évente több mint 100 000 diákot képeznek 114 különböző nemzetiségből az üzleti iskolákban, egyetemeken, szakfőiskolákon és szakképző központokban.

Miért érdemes a BCH-n tanulni?

  • Nemzetközi és szakmai elismerés
  • Barcelona, származási város
  • Kapcsolódási pont a konyha és a vezetőség között
  • Globális jövőkép
  • Nemzetközi kapcsolatrendszer
  • Együttműködés a szektor vállalataival

Szenvedéllyel, hogy segítsünk a kívánt karriertervben

Mesterek az élethosszig tartó képzésben

A szektor igényeihez igazodó egyetemi képzési kínálat. Képzések nagy hangsúlyt fektetve a menedzsmentre és annak különböző folyamataira, nem hagyva figyelmen kívül a kreativitást, az avantgárd konyhát és a legújabb technikákat. Átfogó képzési koncepció, ahol fejlesztheti a vezetési technikákat és a kommunikációs készségeket.

Campus jellemzői

Az iparra összpontosító campus

Szintén oktatási értékünkhöz és módszertanunkhoz igazodik, tükrözve a kulináris technikák és termékek gyakorlásának szentelt teret, amely lehetővé teszi diákjainknak, hogy kísérletezzenek különböző főzési és ételszolgáltatási módszerekkel.

A campus összhangban van küldetésünkkel, jövőképünkkel és értékeinkkel, amelyek közül kiemelkedik a környezet, az ökológia és a helyi ökoszisztéma fejlesztése iránti erős elkötelezettségünk. Oktatási értékünkre és módszertanunkra összpontosítva kínálunk egy teret a gasztronómiai kutatásnak (Gastro LAB), az élelmiszerfejlesztésnek és -tervezésnek (FOOD R&D), valamint a kulináris technikák és termékek gyakorlatának gyakorlását a kulináris területek mindegyikének szentelt gyakorlati tantermeken keresztül. Lehetőséget teremteni diákjainknak arra, hogy innovatív hatást fejlesszenek ki az ágazatban különböző főzési és ételszolgáltatási módszerek kipróbálásával.

  • Több mint 4000 m2 gasztronómiai központ
  • Kevesebb, mint 20 percre Barcelona központjától
  • Az aktív tanuláshoz létrehozott terek
  • Kulináris Kutatóközpont + Gastro Lab

Személyes Bch programok Barcelonában

A HUB-on személyes kurzusokat kínálunk Barcelonában, hogy egyedülálló tanulási élményt nyújtsanak a főzés és a gasztronómia világában.

Gasztronómiai programjaink lehetővé teszik a gyakorlati főzési ismeretek fejlesztését, a haladó kulináris technikák elsajátítását, valamint a helyi és nemzetközi gasztronómia titkainak felfedezését. Ezenkívül lehetősége lesz együttműködni más hallgatókkal, és izgalmas kulináris projekteken dolgozni.

Személyes gasztronómiai tanfolyamainkat minden korosztály és főzési szintű ember számára terveztük. Gasztronómiai és főzési szakértőkből álló csapatunk mindenkor rendelkezésére áll.

    Helyszínek

    • L'Hospitalet de Llobregat

      Avinguda de la Granvia de l’Hospitalet, 153, 08908, L'Hospitalet de Llobregat

      • L'Hospitalet de Llobregat

        Avinguda de la Granvia de l’Hospitalet, 153, 08908, L'Hospitalet de Llobregat

        Kérdések