Hivatalos Leírás

A Rendőrségi Tanulmányi Program a Ciprusi Rendőrkapitányság szolgálatába tartozik, és a Rendőrkapitányság végzőseinek szól .

A gyorsan változó arányok és a modern biztonság és állampolgárság iránti nagy szükségletek idején ez a kétéves program célja, hogy a rendőrség tagjainak új ismereteket, készségeket és gyakorlatokat kínáljon az európai orientációval, kiegészítve, bővítve és frissítve eseti alapon a ciprusi rendőrakadémián szerzett ismereteiket.

Ahhoz, hogy diplomát szerezzen a rendőrségi tanulmányokban, a hallgatóknak sikeresen részt kell venniük és ki kell tölteniük tizenkét (12) hat hónapos Tematikus Modulokat (összesen 120 ECTS) a Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου .

A program felépítése

A rendõrségi akadémia frissítési programjának tematikus moduljai bevezetõ osztályokra vannak osztva. és HE specializáció. Egyes diákok kiválasztásához specializáció, más tematikus egységek sikeres befejezése szükséges.

A diákok először 8 kötelező tematikus egységet (8X10 ECTS) tanulnak. A kötelező tematikus egységek befejezése után a diákok csak tematikus modulok (4 speciális x 10 ECTS) vagy két tézis kombinációját választhatják meg . szakirányú (10 ECTS egyenként) és értekezés (egyenértékű 2 TS vagy 20 kredit).

kód

Felvételi követelményekA programba való belépés előfeltétele a Ciprusi Rendőrakadémia oklevelének birtoklása és az angol nyelv jó ismerete a nemzetközi irodalom tanulmányozásához.

alkalmazásokA 2017-2018-as tanévre felajánlott tantervekbe való felvétel iránti kérelmek benyújtásának határideje 2017. július 6-tól 2017. szeptember 5-ig 11 órakor kezdődik .

A pályázatokat kizárólag az egyetem honlapján keresztül lehet benyújtani elektronikusan: https://applications.ouc.ac.cy/admissions?sap-language=EL

Program oktatási nyelve:
Görög

22 további kurzus Open University Of Cyprus »

Utoljára frissítve July 8, 2018
This course is On-line
Start Date
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
2,880 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő