A sörfőzés folyamatának áttekintése (Online)

Általános információk

Program leírás

A sörgyártó iparág vezetői és az iparba belépőknek ismerniük kell a professzionális sörgyártási műveletek be-és kimenetét annak érdekében, hogy hatékony pénzügyi és vezetői döntéseket hozzanak. Ennek érdekében a World Brewing Academy (WBA) egy webes tanfolyamot tervezett, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy a sörfőzés dinamikájának alapjait megismerjék utazás nélkül.

A sörfőzés folyamatának vezetői áttekintése lehetővé teszi a vezetők, az adminisztratív munkatársak és a sörfőző iparág döntéshozói számára, hogy világszerte részt vegyenek az interneten végzett szakmai szintű angol nyelvű képzésben. Alapszintű kurzusként is kiváló választás azok számára, akiknek a törekvései, hogy professzionális sörgyártókká váljanak, és nincsenek előzetes kereskedelmi szintű főzési képzésük a továbbfejlesztett sörfesztiválok előkészítése felé.

Felvételi követelmények

Minden programot, modulot vagy tanfolyamot igénylő hallgatónak legalább huszonegy (21) évesnek kell lennie.
Ehhez a kurzushoz nem szükséges előzetes sörfőzés ismerete.

Számítógép / Rendszerkövetelmények

Nincs szükség külön szoftverre a tanfolyam tartalmának futtatásához, mivel a szokásos webböngészők (Internet Explorer, Firefox, Safari) alatt fut. A tanfolyamok PC és Mac formátumokon futnak. Ha vállalata által kiadott számítógépet használ, előfordulhat, hogy biztonsági beállításokat kell beállítania ahhoz, hogy hozzáférhessen a tananyaghoz.

A táblagépek és a telefonok, például az iPad, az iPhone és az azzal egyenértékű eszközök jelenleg nem támogatottak, mivel nem kompatibilisek az Adobe Flash bővítménnyel, amely ahhoz szükséges, hogy hozzáférjenek a tanfolyamok fő összetevőivel való kapcsolathoz.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Siebel Institute of Technology is approved by the Division of Private Business and Vocational Schools of the Illinois Board of Higher Education.

Siebel Institute of Technology is approved by the Division of Private Business and Vocational Schools of the Illinois Board of Higher Education. Kevesebb
Chicago , Montreal , München + 2 Több Kevesebb