A szociális munka mestere

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

Az Utica College online szociális munkamestere (MSW) az egyetlen olyan klinikai szociális munka programja a nemzetben, amely gyógyulási elméletekből, értékekből és készségekből merít, és felkészíti a hallgatókat a méltóság, az autonómia és a mentális egészség előmozdítására a különféle népesség körében, és a humánus társadalom a világon általában. Ebben a teljesen online programban megtudhatja, hogyan lehet innovatív megoldásokat kidolgozni a komplex mentális egészségi és szociális kérdésekre. A tanterv szigorú, mégis rugalmas klinikai képzésre épül, amely lehetővé teszi a kényelmes munka, élet és család egyensúlyának megőrzését a tudományos és szakmai célok elérése mellett. A program végzősei felkészülnek arra, hogy részt vegyenek államaik licencengedéllyel kapcsolatos vizsgáin.

Az online MSW programnak nincsenek tartózkodási követelményei, és akár 24-32 hónap alatt is teljes mértékben online teljesíthető. 60 kredit órás programunk traumára alapozott gyakorlati kurzusokat, motivációs interjúkat, pszichodinamikai elméleteket és kognitív-viselkedési terápiákat tartalmaz. Még a kutatási és szakpolitikai tanfolyamok célja, hogy fejlessze képességeit mentálhigiénés szakemberként.

Mivel a tantervet olyan oktatók dolgozták ki, akik tapasztalt oktatók és gyakorlók a szakmai szociális munkában és a helyreállítási szolgáltatásokban, a gyakorlati tanfolyamok integrálják a helyreállítási elméletet a hagyományos klinikai szociális munka elméleteivel, egyedülálló módon felkészítve a klinikai szociális munkásokat az egyének, családok és csoportok mentális egészségének elősegítésére.

Célunk, hogy a szociális munkásokat kiváló klinikusokká képezzük, így a diploma megszerzésével mélyebben értékelheti a növekedés felé vezető hosszú utat önmagában és másokban. Tudjon meg többet az Utica College online MSW programjáról ma.

Utoljára frissítve jan. 2021

Az iskoláról

Utica College, founded in 1946, is a comprehensive private institution located in upstate central New York. The College offers regionally accredited online certificates, bachelors, masters, and docto ... Tovább

Utica College, founded in 1946, is a comprehensive private institution located in upstate central New York. The College offers regionally accredited online certificates, bachelors, masters, and doctoral degrees in healthcare, cybersecurity, financial crime, nursing, physical therapy, business, criminal justice, and data science. All courses are taught by credentialed, highly experienced faculty with significant and ongoing accomplishments in their respective fields. Kevesebb