Hivatalos Leírás

A Reinhardt Egyetem online büntető igazságszolgáltatási programja rugalmasságot és lehetőséget kínál a tanulmányainak bármikor, bárhol történő elvégzésére.

Az új hallgatókat nyolchetente fogadják el a tudományügyi titkárság a büntető igazságszolgáltatási programban. Minden őszi és tavaszi félév tizenhat hétből áll, és két nyolchetes foglalkozásra oszlik. Nyári félév 14 hét, és két hét hétre osztva. A diákok két órát tartanak minden egyes foglalkozásban összesen négy osztályon (12 féléves kredit) szemeszterenként.

A 60 órás ACJ képzési program csak öt félévben fejezhető be, félóránként 12 órával. A továbbképzési kredit akár 30 szemeszteróra is igénybe vehető. Tanfolyamok tanítani 100% online.

A CRJ 201-et a beiratkozás első félévében kell elvégezni, és "C" vagy annál jobb minősítéssel kell kiegészíteni, hogy továbbra is beiratkozhasson a programba.

Egyes osztályok tankönyvei magukban foglalják a tandíj költségeit, és e-könyv formátumban lesznek elérhetőek a hallgató számára. Néhány kurzus megköveteli a tanulótól, hogy vásároljon tankönyvet és / vagy szoftvert. Ezekben az esetekben a diákok online könyveket rendelhetnek a Reinhardt Egyetemi Könyvesbolton keresztül.

A tudomány egyetemi tanára a büntető igazságszolgáltatás követelményeibe

Főbb szükséges kurzusok:

 • CRJ 201 online tanuló szeminárium *
 • CRJ 300 bűnügyi bizonyítékok és eljárások
 • CRJ 310 büntető igazságszolgáltatási kutatási módszerek
 • CRJ 320 amerikai bűnüldözési felmérés
 • CRJ 330 Korrekciós gondolkodás és gyakorlatok felmérése
 • CRJ 340 Etikai kérdések a büntető igazságszolgáltatásban

* Szükséges kurzus - a beiratkozás első félévében kell elvégezni

Karrierlehetőségek

A büntető igazságszolgáltatás területén a lehetőségek a helyi, az állami és a szövetségi, illetve a nemzetközi lehetőségek körében hatalmasak.

A Reinhardt Egyetem online Criminal Justice programjait úgy tervezték, hogy felkészítsék a tanulókat a sikerre. A programok arra szolgálnak, hogy felkészítsék a hallgatókat a belépési szintre és a különböző karrier szakterületeken való előrehaladásra:

 • korrekciók
 • bíróságok
 • Bűnüldözés
 • Próba és szava
 • Biztonság

Ezek a Reinhardt online programok arra szolgálnak, hogy segítsenek a diákoknak, akik karriert építenek a büntető igazságszolgáltatásban, nem azok, akik egyszerűen munkát keresnek.

Program oktatási nyelve:
Angol
Reinhardt University - Online Programs

3 további kurzus Reinhardt University - Online Programs »

This course is On-line
Start Date
Május 2019
Június 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Május 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
Június 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

Május 2019

Június 2019

aug. 2019