Tanulja meg, hogy mi kell ahhoz, hogy készen álljon bármiért - és vegye be az oktatást és a karrierjét a következő szintre.

Az Adelphi University online Adelphi University a sürgősségi szolgáltatások adminisztrációjában (AS az ESA-ban) gyorsan megadja az építőelemeket, amelyekkel beléphet vagy előreléphet ebben a dinamikus, kihívásokkal teli és jutalmazó területen. Nemcsak olyan gyakorlati ismereteket és készségeket szerezhet, amelyekkel közvetlenül foglalkozhat a foglalkozásával, közösségével és életével, de karrierlehetőséggel is rendelkezik.

A legmagasabb kockázatú tervezésben a legkorszerűbb tanterv a diszciplínákon, a szervezeteken, az iparágakon és az ágazatokon át egészen a sürgősségi szolgálatok különböző munkalehetőségei felé nyílik. Fejlettebb pedagógusok, kutatók és gyakorlati szakemberek oktattak, sok olyan frontvonalbeli tapasztalattal rendelkeztek, akik jelentős tervezett és nem tervezett eseményeket szerveztek, beleértve az elnöki látogatásokat, a globális találkozókat, a terrorista támadások, az egészségügyi járványok, a szállítási vészhelyzetek és a természeti katasztrófák.

Mivel a hurrikánoktól és a tűzvészektől a cybersecurity megsértésekig és a tömeges lövöldözésekig terjedő incidensek bizonyítják, a sürgősségi felkészültség kulcsfontosságú az otthonainkban, a vállalkozásokban, a közösségekben és a kormányzatban. Az Adelphi-on keresztül az online segélyszolgálatok adminisztrációjával történő keresésével segíthet olyan kritikus társadalmi igények kielégítésében, amelyek készen állnak a vészhelyzetek tervezésére és reagálására -, és vezető szerepet töltenek be minden foglalkozásban.

Ki részesülhet

Az Adelphi online AS a Sürgősségi Szolgáltatások Igazgatóságában magánszemélyekkel foglalkozik, többek között:

  • A közbiztonsági szakemberek, pl. A rendőrök, az EMT-k és az aktív és veterán katonai tagok, akik az oktatásra törekszenek az ismereteik és készségeik kiterjesztése vagy élesítése érdekében,
  • A közbiztonsággal foglalkozó szakemberek, köztük a közegészségügy, ápolási és környezetvédelmi tudományok, akik szeretnék segíteni szervezetüket vészhelyzeti felkészültségben, vagy karrierlehetőséget váltani
  • Azok a diákok, akik egy főiskolai diplomát keresnek, és fontolgatják a sürgősségi szolgálatok főmérnökét vagy tervezik őket

Program előnyei

  • 100 százalékos online, oktató által vezetett formátum biztosítja a rugalmasságot és a személyre szabott tanulást.
  • Alapvető sürgősségi ügyintézési képességeket szerez.
  • A kar tagjai aktív szakemberek, és nemcsak az egyetemi képzést nyújtják, hanem a legfrissebb területismereteket és ismereteket is.
  • Legfeljebb 34 kredit erejéig jogosult az élettapasztalatra (beleértve az akadémiai képzést is), amely lehetővé teszi, hogy pénzt takarítson meg, és csak két félév alatt töltse ki oklevelét.

Az Adelphi-ról és a vészhelyzeti menedzsment programokról

Adelphi University egy kiemelkedően elnyert, országosan rangsorolt, erőteljesen kapcsolt doktori kutatóegyetem, amely kiemelkedő bölcsész és tudományi programokat és szakmai képzést kínál kiemelkedő erővel a Core Four-Arts és a humán tudományok, a STEM és a Társadalomtudományok, a Business and Education professions és az Health és Wellness.

Az Adelphi egyike volt az első olyan felsőoktatási intézményeknek, amelyek vészhelyzeti tanfolyamokat nyújtottak. Röviddel 2001-ben a 2001. szeptember 11-i terrortámadást követően a rendszergazdák úgy döntöttek, hogy előkészítik a bejövő újonc katasztrófákra való felkészültségének bevezetését.

2005-ben a katasztrófa epidemiológus vezette Nursing and Public Health kollégium tagjai, akik a szeptember 9-i támadás után a Ground Zero első válaszadói közé tartoztak, elkezdtek egy teljes körű vészhelyzeti programot kidolgozni. Ma ez a program magában foglalja a mester, főiskolai és társtudományi végzettséget, valamint a diplomás bizonyítványt.

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus Adelphi University »

Ez a kurzus On-line, Nappali bejárós
Start Date
Contact school
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
Contact school
Deadline
Contact school
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Jelentkezési határidő
Contact school

Contact school

Location
Jelentkezési határidő
Contact school
End Date
Contact school