A tudomány online munkatársa a sürgősségi szolgáltatások adminisztrációjában

Adelphi University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

A tudomány online munkatársa a sürgősségi szolgáltatások adminisztrációjában

Adelphi University

Tanulja meg, hogy mi kell ahhoz, hogy készen álljon bármiért - és vegye be az oktatást és a karrierjét a következő szintre.

Az Adelphi University online Adelphi University a sürgősségi szolgáltatások adminisztrációjában (AS az ESA-ban) gyorsan megadja az építőelemeket, amelyekkel beléphet vagy előreléphet ebben a dinamikus, kihívásokkal teli és jutalmazó területen. Nemcsak olyan gyakorlati ismereteket és készségeket szerezhet, amelyekkel közvetlenül foglalkozhat a foglalkozásával, közösségével és életével, de karrierlehetőséggel is rendelkezik.

A legmagasabb kockázatú tervezésben a legkorszerűbb tanterv a diszciplínákon, a szervezeteken, az iparágakon és az ágazatokon át egészen a sürgősségi szolgálatok különböző munkalehetőségei felé nyílik. Fejlettebb pedagógusok, kutatók és gyakorlati szakemberek oktattak, sok olyan frontvonalbeli tapasztalattal rendelkeztek, akik jelentős tervezett és nem tervezett eseményeket szerveztek, beleértve az elnöki látogatásokat, a globális találkozókat, a terrorista támadások, az egészségügyi járványok, a szállítási vészhelyzetek és a természeti katasztrófák.

Mivel a hurrikánoktól és a tűzvészektől a cybersecurity megsértésekig és a tömeges lövöldözésekig terjedő incidensek bizonyítják, a sürgősségi felkészültség kulcsfontosságú az otthonainkban, a vállalkozásokban, a közösségekben és a kormányzatban. Az Adelphi-on keresztül az online segélyszolgálatok adminisztrációjával történő keresésével segíthet olyan kritikus társadalmi igények kielégítésében, amelyek készen állnak a vészhelyzetek tervezésére és reagálására -, és vezető szerepet töltenek be minden foglalkozásban.

Ki részesülhet

Az Adelphi online AS a Sürgősségi Szolgáltatások Igazgatóságában magánszemélyekkel foglalkozik, többek között:

  • A közbiztonsági szakemberek, pl. A rendőrök, az EMT-k és az aktív és veterán katonai tagok, akik az oktatásra törekszenek az ismereteik és készségeik kiterjesztése vagy élesítése érdekében,
  • A közbiztonsággal foglalkozó szakemberek, köztük a közegészségügy, ápolási és környezetvédelmi tudományok, akik szeretnék segíteni szervezetüket vészhelyzeti felkészültségben, vagy karrierlehetőséget váltani
  • Azok a diákok, akik egy főiskolai diplomát keresnek, és fontolgatják a sürgősségi szolgálatok főmérnökét vagy tervezik őket

Program előnyei

  • 100 százalékos online, oktató által vezetett formátum biztosítja a rugalmasságot és a személyre szabott tanulást.
  • Alapvető sürgősségi ügyintézési képességeket szerez.
  • A kar tagjai aktív szakemberek, és nemcsak az egyetemi képzést nyújtják, hanem a legfrissebb területismereteket és ismereteket is.
  • Legfeljebb 34 kredit erejéig jogosult az élettapasztalatra (beleértve az akadémiai képzést is), amely lehetővé teszi, hogy pénzt takarítson meg, és csak két félév alatt töltse ki oklevelét.

Az Adelphi-ról és a vészhelyzeti menedzsment programokról

Adelphi University egy kiemelkedően elnyert, országosan rangsorolt, erőteljesen kapcsolt doktori kutatóegyetem, amely kiemelkedő bölcsész és tudományi programokat és szakmai képzést kínál kiemelkedő erővel a Core Four-Arts és a humán tudományok, a STEM és a Társadalomtudományok, a Business and Education professions és az Health és Wellness.

Az Adelphi egyike volt az első olyan felsőoktatási intézményeknek, amelyek vészhelyzeti tanfolyamokat nyújtottak. Röviddel 2001-ben a 2001. szeptember 11-i terrortámadást követően a rendszergazdák úgy döntöttek, hogy előkészítik a bejövő újonc katasztrófákra való felkészültségének bevezetését.

2005-ben a katasztrófa epidemiológus vezette Nursing and Public Health kollégium tagjai, akik a szeptember 9-i támadás után a Ground Zero első válaszadói közé tartoztak, elkezdtek egy teljes körű vészhelyzeti programot kidolgozni. Ma ez a program magában foglalja a mester, főiskolai és társtudományi végzettséget, valamint a diplomás bizonyítványt.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve June 2, 2018
Időtartam és Ár
This course is
On-line
Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Részidős
Price
ár
Contact school
Information
Deadline
Contact school
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Garden City, New York
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Contact school
A befejezés dátuma Contact school
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Garden City, New York
Jelentkezési határidő Contact school
A befejezés dátuma Contact school