Szenvedélyes a zene? Van-e erős vágy, hogy megismerje a zenei ipar szakmai oldalát? Az online képzési programunk segítségével megtudhatja, hogyan készíthet és készíthet saját zenéjét, és mit kell a dalainak meghallgatásához.

A Music Production Associate of Science program egy 60 félévi hitelóra szak, amely 100% -ban online, egyedülálló tanulási menedzsment rendszerünk (LMS) révén - biztonságos, webalapú platform, amely modern multimédiás technológiákat alkalmaz, és amely a nap 24 órájában elérhető. interneten keresztül. Az online hallgatók ezt a rendszert használják a videotartalom megtekintésére, a projektmunkák és feladatok fogadására és benyújtására, tesztek és vetélkedők készítésére, az oktatókkal és osztálytársakkal való kommunikációra, valamint a fokozatok és az előrehaladás áttekintésére. Online tanulási környezetünk interaktív és web alapú média kombinációját használja, hogy különböző oktatási anyagokat hozzon létre a dinamikus, önálló és együttműködő tanulási tevékenységek támogatására. Ezek a tevékenységek a tanulók számára szélesebb körű tanulási lehetőségeket biztosíthatnak, és elősegíthetik a hallgatók és oktatók közötti értelmesebb együttműködést.

Izrael palacio / Unsplash

Küldetésünk, az Ön oktatása

Sikeres zenei iparági szakembernek kell lennie ahhoz, hogy megértsük, mi szükséges ahhoz, hogy egy dalt egy fogalomról jól előállított és sikeres felvételré alakítsunk. Programunk nem csak a zenei produkció mögötti technológiát és technikákat tanítja meg, hanem azt is, hogyan lehet jogi és pénzügyi szempontból megvédeni kreatív érdekeit. Akár szenvedélyes kezdőként, akár már sikeres művészként jön a programunkba, és a zenei stílusodtól függetlenül, a hip-hop és az R

Képzést kapsz:

  • Keverés
  • dalszerzés
  • A szekvenálás
  • Digitális felvétel
  • Termelés
  • szerzői jog

Hogyan működik

Tanulmányi programunkat 100% -ban online nyújtjuk a Learning Management System, egy biztonságos, web-alapú multimédiás platformon, amely a nap 24 órájában elérhető.

A Los Angeles-i Filmiskola - Online tanulás a Los Angeles-i filmiskoláról a Vimeo-n.

Gear és szoftver

A professzionális zenei produkciós stúdió elindításához mindent el kell készítenünk: MacBook Pro, Logic Pro, Pro Tools, Ableton Suite, fejhallgató, MIDI billentyűzet, USB audio interfész, nagy membrán kondenzátor mikrofon és még sok más! *

* A fogaskerekek és a sebességváltó-adatok bizonyos típusai előzetes értesítés nélkül változhatnak. A Entertainment Business Completer program nem kap laptopot.

célok

A Zenei Természettudományi Társadalomtudományi Program olyan oktatási pályát biztosít az egyének számára, akik szeretnék bővíteni szenvedélyüket a zene készítésében a mai zenei technológiákat használó különböző médiaalkalmazásokhoz. Az eredeti zenei tartalmak iránti kereslet minden médiában tovább növekszik, mivel a szórakoztatóipar kiterjeszti a tartalom és a multimédiás programozás online szállításának használatát. A Music Production Degree Program tanterve átfogó kurzusokat mutat be a tanuló számára, amelyek a zenei elméletre, a műfajokra, a kompozícióra, a digitális zenei produkcióra és a zenei felvételre, valamint a különböző médiumok keverésére és masteringére összpontosítanak. A zenei produkció kreatív szempontjaira összpontosítva a szórakoztató üzleti struktúra, az iparági egyezmények és a szellemi tulajdon. Az általános oktatási kurzusok egészítik ki a programot. Ezek a tanfolyamok alapot adnak a hallgatónak a szórakoztatóiparban dolgozó szakemberként. A fokozat tartalma kiterjed a modern zenei produkciós világban megtalálható számos különböző eljárásra és alkalmazásra.

A cél az, hogy a hallgató tudást és megértést nyújtson a zenei gyártási technológiáról és a készségekről és koncepciókról, amelyek a belépő szintű iparági pozíciók, például zenei felvételi mérnökök, MIDI / digitális audio munkaállomás-kezelők és programozók, zenei szerkesztők, zene minősítéséhez szükségesek. felügyelők, zeneszerzők és zeneszerzők a film, videojátékok, multimédiás tartalmak és számos más pozíció számára az audio- és szórakoztatóiparban. A technikai szakértelem megszerzése mellett a tanulók oktatása segít az élethosszig tartó tanuláshoz hozzájáruló kritikus gondolkodás, problémamegoldás és elemző és kreatív készségek fejlesztésében. A diákok olyan eszközökkel hagyják el a programot, amelyek segítenek fenntartani a szórakoztató és médiaipar hosszú és eredményes szakmai karrierjét.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

5 további kurzus The Los Angeles Film School Online »

Utoljára frissítve Április 7, 2019
Ez a kurzus On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
18 hónapok
Nappali
Price
37,100 USD
Teljes tandíj. További díjak vonatkozhatnak.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019