AI a pénzügyekben

Centre For Finance, Technology And Entrepreneurship (CFTE)

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

AI a pénzügyekben

Centre For Finance, Technology And Entrepreneurship (CFTE)

AI jön

A mesterséges intelligencia ma már valóság a pénzügyekben. De pontosan mi az AI? Milyen alkalmazásai vannak a pénzügyekben? Hogyan készülhetnek fel a szakemberek egy AI világra? Az AI in Finance egy strukturált tanfolyam, amely segíteni fogja a szakemberek és technológusok finanszírozásának megszerzésében a megfelelő alapokat, hogy az AI forradalom részévé váljanak.

Mi teszi egyedivé a tanfolyamot?

Az első ipar által vezetett kurzus az AI pénzügyeknél

A pénzügyi és technológiai szakemberek által tervezett tanfolyam, különösen a pénzügyi ágazat számára. Az előadások és a használati esetek azok számára készültek, akik szeretnék megérteni, hogy a mesterséges intelligencia hogyan változtatja meg az iparágat, és konkrét példákat mutat be a pénzügyi szolgáltatások szempontjából.

80056_CFTE03.jpg

Tanulj a globális gondolkodó vezetõktõl

Tanuljon azoktól, akik építik az AI-t és azoktól, akik végrehajtják az AI-t. Ezek az AI vezérigazgatók, a bankok, a befektetők és a szabályozók vezető vezetői, akik az AI menetrendet a világ minden táján vezetik, az Egyesült Államokból Európába és Ázsiába.

Az AI átfogó áttekintése

Kapjon egy strukturált megértést arról, hogy az AI befolyásolja a finanszírozást. Az AI főbb fejlesztéseitől a főbb technológiák leírásától kezdve a kurzus megvizsgálja a végrehajtás szempontjait, mielőtt az AI finanszírozás konkrét alkalmazásaiba merülne.

Mit fog kapni a tanfolyamról?

Jó megértsék a mesterséges intelligencia mögött álló főbb fogalmakat, beleértve a gépi tanulás, mély tanulás, természetes nyelvfeldolgozás, gépi látás stb.

 • Értékeljük az AI fejleményeit, különösen a pénzügyi szolgáltatások összefüggésében, és felismerjük annak lehetőségeit és korlátait
 • Tanuld meg, hogy azonosítsd az AI lehetséges felhasználási eseteit a különböző pénzügyi szektorokban
 • Képes megérteni az AI megvalósításának lehetőségeit és kihívásait
 • Ismertesse az AI jövőbeni alkalmazását fogalmi keretek alkalmazásával

Formátum

 • 100% Online: elérhető a számítógépről, tabletta
 • szerkesztett
 • Multimédiás tartalom: Videó előadások, Olvasási anyagok, Videó interjú és kvízek
 • Az interaktivitás és az elkötelezettség: A kurzus és az elkötelezett e-mailek fórumai
 • Globális közösség: Hozzáférés a Pénzügyi szakemberek, technológusok és az AI iránt érdeklődő vállalkozók hálózatához

A gyakorlók és az oktatók vezetni az utazást

5 vezető előadó és 18 vendég hangszóró vezet az AI kiválóságát és vezetését a pénzügyek terén. Ők a legnagyobb pénzügyi intézmények vezető vezetői, a gyorsan növekvő indulók, a befektetők és a szabályozók vezérigazgatói. Ők világszínvonalú szakértők a domainjeikben. Megosztják észrevételeiket az iparági szakemberek részéről, hogy segítsenek a résztvevőknek elérni a magas színvonalú ismereteket és elsajátítsák az AI pénzügyi tapasztalatát.

Ki kellene ezt a kurzust?

Ez a kurzus azoknak szól, akik szeretnék megérteni, hogy az AI pénzügyet alakít át, és része ennek az új iparnak. Pénzügyi szakemberek, de technológusok, vállalkozók, tanácsadók vagy akadémikusok is részesülnek a tanfolyam által adott ismeretekből. Mivel az AI átszivárogtatja a pénzügyi szektorokat, bárki, aki az iparban érdekelt vagy érdekelt, tanulhatott a kurzusból.

Nincs előfeltétel a tanfolyam elvégzéséhez. Azonban azok, akik már ismerik a Fintech-t, többet fognak élvezni.

80058_CFTE02.jpg

Elismerés

Az 5 vezető előadó és 18 vendég hangszóró megosztja álláspontjaikat, mint iparági szakemberek, hogy segítsen a résztvevőknek elérni a magas színvonalú ismereteket és elsajátítani az AI pénzügyi tapasztalatát. A kurzus a CFTE és a Ngee Ann Polytechnic (Szingapúr) közös együttműködése. A Ngee Ann egy vezető felsőoktatási intézmény Szingapúrban, amelynek középpontjában a vállalkozói tevékenység és a Fintech különböző kezdeményezései állnak.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mikor kezdődik a tanfolyam?

Az AI pénzügyi program következő ülése 2018. július 30-án kezdődik. Amikor beiratkozott, a CFTE megbízást végző csapat rendszeres frissítést küld Önnek, hogy elkezdhesse az AI útját.

Hogyan érhetem el az AI-t a Finance-ben?

A hozzáférés az my.cfte.education segítségével érhető el, a regisztráció során létrehozott bejelentkezési jelszóval. A kurzort asztali vagy mobilon is elérheti. Mindenre szüksége van egy internetkapcsolattal.

Hogyan hasonlítható össze az "AI in Finance" a többi piaccal?

Bár nagyon jó tanfolyam van az interneten, megtalálható az online, a CFTE és a Ngee Ann Polytechnic által kifejlesztett "AI in Finance", ez az első online tanfolyam, amely az Ön mesterséges intelligenciájának alapjait, a pénzügyi ágazat alkalmazását , valamint az AI lehetőségeit és kockázatait az ágazatban.

Hisszük, hogy az "Ai in Finance" egyedülálló, mert:

 • Terveztünk egy referencia kurzust az iparággal az ipar számára. A résztvevők átfogó áttekintést kapnak a legfontosabb tendenciákról egy nagyon strukturált tanterv segítségével.
 • A résztvevők megtanulják az iparág vezetőitől, akik a legnagyobb pénzügyi intézményeknél, gyorsan növekvő startupoknál, befektetőknél és szabályozóknál dolgoznak.
 • Áttekintést nyújt az AI pénzügyminiszterében rejlő lehetőségekről és kihívásokról, azokról a vállalkozókról, akik az AI-t fejlesztik az AI pénzügyi intézményeket végrehajtó vezetői számára.

Kinek kell AI-t a pénzügyekbe?

Ez a kurzus olyan szakemberek széles skálájához alkalmazható, akik szeretnék elsajátítani az AI legfontosabb elemeit, és meg akarják érteni alkalmazásainak finanszírozását.

Üdvözöljük a pénzügyi szakembereket, technológusokat, vállalkozókat, tanácsadókat, jogászokat és minden olyan személyt, akik készek mély merülésre a pénzügyek jövőjében. Kattintson az alábbi linkre az alkalmazáshoz!

href = "https://my.cfte.education/

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve August 10, 2018
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
Június 2019
Duration
Időtartam
Price
ár
499 GBP
Locations
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : Június 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Június 2019
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt