ONLINESTUDIES

Divatmenedzsment Felsőfokú Okleveles Képzés Online Felsőfokú Okleveles Képzés Megtekintése

Befejezése után egy oktatási program és keresőképesség fejlett tanúsítvány szakmai felnőttek képesek lehetnek, hogy fokozzák a készségfejlesztés vagy jogosult a promóciós belüli karrier területén. Diákok, akik keresnek ezen bizonyítvány előre gyorsan a szakmában miatt megnövekedett tudás.

A divatirányítás a divatipar üzleti célú tanulmányozása. A tudósok megtanulják tanulmányozni a fogyasztói magatartást és együttműködnek a tervezőkkel annak érdekében, hogy megtudják, milyen termékeket kell eladni az egyre változóbb divatvilágban.

Míg a távoktatási képzések határidőket, amelyeket teljesíteni kell, van egy csodálatos dolog megfelelés, hogy mikor végezhet feladatokat, ha tanul a távolból. Az online lehetőség, akkor kilép a vitafórum szükség, hogy visszatérhessenek a munkába, majd csatlakozik munka után, ha szükséges. Távoktatás tanfolyamok tenni amit helyre rendelkezik internet-hozzáféréssel. Akkor is teljes osztályok az internet-szoba minden szállodában világszerte, ha kell egy kis pihenés.

Online Divatmenedzsment Felsőfokú Oklevél

1 Találatok Divatmenedzsment, Távoktatás Filter

Advanced Certificate in Management and Marketing of Fashion and Luxury

MIA Digital University
Felsőfokú Oklevél
20 May 2020
<
Nappali
<
6 hónap
19 May 2020
Angol
On-line

The Advanced Certificate Program in Management and Marketing of Fashion and Luxury examines the evolution of the fashion and luxury industry and provides students with the kno ...

Tovább