ONLINESTUDIES

Online Luxus menedzsment Felsőfokú Oklevelek Összes megtekintése Európában 2020

Egy fejlett tanúsítvány oda elvégzése után a post-mester iskolai programot. Ideális magánszemélyek, akik szeretnék továbbképzés foglalkozását annak érdekében, hogy javítsák esélye a promóció, vagy növelni a munkahelyi feladatokat.

Luxus menedzsment kifejezés olyan terület, amelynek középpontjában a marketing és a műveletek a luxus márkák és termékek. A hallgatók megismerhetik médiastratégia, trend pecsételő, PR menedzsment, ellátási lánc menedzsment, a szervezeti struktúrák, kommunikációs és luxus márka marketing.

Távoktatás vagy távoktatás egyik módja nyilvánított nevelés és oktatás, gyakran egyéni alapon, hogy a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen.

Európa a világ egyik 's hét kontinensen, általában ismert, mint a legnyugatibb félsziget Eurázsia. Második legkisebb kontinens, 10180000 (km2), a terület átcsoportosítja 50 országban.

Kezdd el Ma A Legjobb Online Luxus menedzsment Tanfolyamok Európában 2020

1 Találatok Luxus menedzsment, Európa, Távoktatás Filter

Advanced Certificate in Management and Marketing of Fashion and Luxury

MIA Digital University
Felsőfokú Oklevél
20 May 2020
<
Nappali
<
6 hónap
19 May 2020
Angol
On-line

The Advanced Certificate Program in Management and Marketing of Fashion and Luxury examines the evolution of the fashion and luxury industry and provides students with the kno ...

Tovább