Hivatalos Leírás

Bachelor of Aviation Management (BAvMan) távoktatás (közösen szervezett Massey Egyetem, Új-Zéland)

Program bemutatása

A Bachelor of Aviation Management (BAvMan) biztosítja az Ön számára alapvető ismereteket az üzleti és erőforrás-menedzsment különös tekintettel a légi közlekedés. Különös hangsúlyt helyeznek a vita a legfontosabb fogalmak és problémák kezelése, az emberi tényezők és a technológia és alkalmazása a légi közlekedés.

PROGRAM FELÉPÍTÉSE

Minden papír kiosztott értéke 15 kredit, amely jelzi a teljes időt, amit szükséges az értékelés befejezéséhez követelmény a minimális 10 órás vizsgálat hetente egy papírt. A papírok vannak osztva 3 szint-100, 200 és 300 szintű dokumentumot (100-szintű a legkönnyebb, a 300 szint a legnehezebb).

Jelenleg 3 félév évente és akkor venni maximum 4 papírok félév 1. és 2. legfeljebb 2 papírok félévben 3. A tényleges idő, hogy teljes mértékben attól függ, hogy az, hogy hány papírok szedése szemeszterenként.

Minden papír azonosít egy 6 számú referencia, mint a 190,216. Az 1. 3 számjegy (190) utalás az osztály az egyetem, hogy tanítja a papír ebben az esetben 190 a School of Aviation. Az utolsó 3 szám (216) jelzik a szintet a papír és a szám az osztályon belül. Például, 1. év (100-szintű dokumentumot) számok vannak, mint a 190,109, 2. év (200-szintű dokumentumot) számok vannak, mint a 190,216, és a 3. évben (300-szintű dokumentumot) számok vannak, mint a 190,313.

természetesen követelmények

A tanulmányba áll 360 kredit (24 papírok értéke 15 kredit). Ez magában foglalja a 10 kötelező papírok, 8 választható repülés papírok és 6 további papírokat sem a School of Aviation vagy College of Business választani.

FELVÉTELI KÖVETELMÉNYEK

tanulmányi követelmények

Meg kell rendelkeznie 1 a következő:

  • Legalább 2 H2 halad, és a 3. menetben H1 vagy H2 szinten, valamint legalább egy E Grade N-szint / O-szintű matematika vagy kiegészítő Matematika;
  • 2006 előtti: GCE A-level 3 halad, és legalább 1 C fok;
  • Emelt szintű vizsgák bármelyik brit vizsgabizottságok. Minden haladó szinten végig kell szert ugyanabban az ülésen;
  • A diploma egy elismert intézmény; vagy
  • Egyenértékű nemzetközi minősítéssel (pl érettségi)

Angol nyelvi követelmények

Meg kell rendelkeznie 1 a következő:

  • Minimális teszt az angol mint idegen nyelv (TOEFL) pontszám 550 vagy annál
  • Minimális C6 fokozatát GCE O-szintű angol nyelv;
  • Minimum International English Language Testing System (IELTS) pontszám 6.0 (nem zenekar kevesebb, mint 5,5); vagy
  • Azzal egyenértékű képesítést.

Megjegyzés: Kivéve a GCE O-szint eredményeket minden egyéb eredménye én több mint 2 év időpontját megelőző alkalmazása nem fogadható el.

CROSS HITELEK

Massey Egyetem mérlegelheti egyes szakképesítések, mint az egyenértékű a kiválasztott papírokat a BAvMan. Száma és szintje kereszt kreditek oda fogja meghatározni az alkalmazás után. A kereszt kredit lehet használni, hogy megfeleljen az előírt 360 kredit szükséges az elérni kívánt BAvMan, kikötések és feltételek a sikeres befejezése az egész programot.

A legnagyobb számú határon hiteleket lehet odaítélni az előzetes tudás, 120 kredit (8 papírok). Általában szakmai pilóták és a légiforgalmi irányítók és a diplomások egy elismert intézmény kaphat akár 120 kredit kereszt kredit. Minden más repülés képesítéssel és tapasztalattal kell tekinteni egy eseti elbírálás alapján.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus Singapore Aviation Academy »

This course is On-line
Start Date
Duration
3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
1,450 NZD
per papír.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date