Alapítvány diploma mérnöki

The Open University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Alapítvány diploma mérnöki

The Open University

Engineering központi szerepet játszik minden szempontból az életünk - az épített környezet, a villamosenergia-termelés és a közlekedési hálózatok okostelefonok és kerékpárok. Ha dolgozik a mérnöki kapcsolatos foglalkoztatási technikai szinten, és szeretné, hogy növeljék a karrierjét, ez az alap diploma az Ön számára. A 3-as fokozatú továbbtanulással kapcsolatos lépés felemeli az akadémiai készségeket a munkahelyi igényekhez.

Főbb jellemzői a tanfolyam

  • Alkalmazza a tanulmány műszaki alapjait, mint az energia, tervezés, gyártás, anyagok, a mechanika és szerkezeti elemzés, hogy a megoldás a valós problémákra
  • Fejlessze matematikai készségeit, amely kulcsfontosságú a sikeres műszaki mérnöki tanulmányokhoz
  • A meglévő készségeire és tapasztalataira támaszkodva a jelenlegi munkakörben a szakmai fejlesztési tervek támogatása érdekében
  • Tartalmaz egy TWI útvonalat anyaggyártásban azoknak a hallgatóknak, akik a közelmúltban elvégezték a TWI hegesztési oklevelet
  • Épít egy szilárd alapot a további vizsgálat

Az országos elismert képesítés önállóan is megegyezik a kitüntetés diplomájának első kétharmadával - lásd a felsőfokú Bachelor of Engineering (Kitüntetések) (Q78) további információért.

Tanfolyam részletei

Ez az alapítványi fokozat két szakaszból áll, melyek mindegyike 120 kredit.

  • Az 1. fázisban négy 30 kreditű főmérnöki modulot tanulmányoz - az utóbbi, amely munka alapú.
  • Ezután a 2. fázisban két további 30 kredites főmérnöki modulot, majd egy 30 kredit modulot tanulmányoz.

Belépési követelmények

E minősítésre nincs formális belépési követelmény; de szüksége van a matematika ismeretére, a technológia iránti érdeklődésre, valamint az angol nyelv megfelelő olvasására és írására.

Karrierfejlesztési készségek

Sok olyan foglalkozás van, ahol a mérnöki ismeretek és készségek nagyon értékesek, és gyakran elengedhetetlenek. Ez az alapítványi fokozat segít fejleszteni és demonstrálni a hangzás megértését a mérnöki elvek, a képesség, hogy alkalmazni őket, és a figyelmet a környező problémákra. Ez két munkaalapú modulot tartalmaz, amelyek a munkahelyéhez szorosan kapcsolódó tevékenységeken és projekteken keresztül vezetnek. Nagy hangsúlyt fektetnek a szakmai fejlesztési tervezésre, és jól felkészülsz a további tanulmányokra, ha el akarsz érni diplomát.

Karrier jelentősége

Bármi területén mérnöki Ön jelenleg dolgozik, ez a tanfolyam fokozza a karrierlehetőségeket. Képzett mérnökök sokkal a kereslet a szigorú megközelítés a problémamegoldás és a magas szintű számolási - és lehetőségeket a kutatás, a tervezés és a fejlesztés, üzembe helyezés, a projekt menedzsment, műszaki értékesítés és marketing, műszaki újságírás és a szabadalmi munka.

Ha kiválasztja a TWI anyaggyártási útvonalat, ez a minősítés segít a meglévő hegesztési szakértelemre építve bővíteni a mérnöki ismereteit és fejleszteni a munkáltatók által igényelt köztes technikai és szakmai készségeket.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
The Open University

Utoljára frissítve December 31, 2017
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
ápr. 2019
Duration
Időtartam
3 - 9 Év
Részidős
Nappali
Locations
Egyesült Királyság - Milton Keynes, England
Kezdet : ápr. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
ápr. 2019
Egyesült Királyság - Milton Keynes, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt