Alapképzés - Modern Nyelvek

&nbsp

A program széles körben elismert az érdekeltek miatt szintű átfogó tudományos képzés és a szakmai ismeretek, a "kell", "tudni" és a "tudni, hogyan" területek, ez is mutatja a nagy társadalmi hatása miatt a megoldások terén a kommunikáció és a nemzetközi tárgyalások a gazdasági, politikai és szociális területeken. A szakemberek dolgoznak a multinacionális cégek az országon belül vagy külföldön, vagy vállalkozók (alapítói és tulajdonosai a saját cégek.)

&nbsp

A munka területén áll üzleti kommunikáció, folyamatok létrehozása hálózat üzleti tartalom (intranet, internet és extranet) támogatása CRM (Customer Relationship Management), ERP (Enterprise Resource Planning) és EAI (Enterprise Application Integration) folyamatok fejlesztése az üzleti intelligencia és a tanulás révén a kommunikáció és a dokumentáció tervek kereskedelmi és üzleti fordítás, és a szabadúszó és a házon belüli fordítás a közgazdasági, pénzügyi és üzleti területeken, valamint támogatja a reklám, a marketing és a vállalati image területeken.

&nbsp

Virtuális campus Online high egyetemi képzés technológia fejlett interaktív multimédiás technikák és a megfelelő tutori támogatás és ellenőrzése a tanuló saját tanulási folyamat.

Martha Pilar Méndez Bautista


PROGRAM CÉLJA


A vonat teljes körű, hozzáértő szakemberek Modern Nyelvek a vállalkozói, stratégiai jövőkép termelő értéket vállalatok irányításának és kezelésének módját kommunikáció, a fordítás és az IKT mind az anyanyelven és idegen nyelven.

&nbsp

&nbsp

Fejlesztendő kompetenciákat a hallgató

&nbsp

 • Idegen nyelveken kommunikálni az üzleti területen.
 • Kezelése hatékony kommunikáció szervezetek mind az anyanyelvi és idegen nyelven.
 • Adapt üzleti dokumentumok, valamint az üzleti és stratégiai tervek idegen nyelvű fordításával az üzleti, pénzügyi és jogi dokumentumok támogatására nemzetközivé válásának folyamatát a vállalatok.
 • Kezelése az információs rendszerek a különböző nyelveken segítségével technológiai eszközök, megkönnyítve ezzel a kommunikáció és kapcsolat a belső és külső ügyfelek számára.
 • Etikusan és társadalmi felelősségvállalás iránt különböző társadalmi, kulturális, gazdasági és politikai realitásokat.
 • Fenntartható üzleti lehetőségeket, és az ólom projektek melynek célja, hogy a gazdasági és társadalmi érték.
 • Hatékony kommunikáció multidiszciplináris és multikulturális környezetben.
 • Az ismeretek különböző kontextusokban megoldani a jelenlegi problémákat.
 • Technológiai eszközök kezelése a gyakorlatban.

&nbsp


HOGYAN csináljuk?

&nbsp

 • Egy képzett oktatók a tanításban, és a tudományos és üzleti tapasztalattal, így a tanulási folyamat könnyebb.
 • A rugalmas tanterv előnyben a fejlesztés a kritikus és független gondolkodás students.With a tanterv, hogy lehet megszervezni a tíz hetes ciklusokban, így lehetővé teszi, hogy menjen a saját tempójában és a regisztráció további tanulmányi egység.
 • Segítségével egy önálló tanulási modell ötvözi önálló tanulási időszakok interakció tartalommal, a tanárok és a diáktársak, valamint a face-to-face és a virtuális találkozók. Fontossági sorrendbe interakció a virtuális környezetekben biztosítja az eszközöket ahhoz, hogy állandó a valós idejű kommunikáció (videokonferencia), és / vagy a fórumok, érdekcsoportok és e-mail.
 • A tanácsadás és a kísérő hallgatók számára a virtuális campus és a virtuális osztálytermek, és így hozzáférhetnek a szolgáltatásokhoz a következők szerint: a virtuális könyvtár, fórumok, tartalmak, online felmérése, jelentések és tanulmányok szállítás, kiadványok, és az elektronikus táblák.
 • Azáltal, hogy a lehetőséget a tanulás bárhol anélkül, hogy kénytelen menni az egyetemre létesítményeket.
Program oktatási nyelve:
 • Angol

12 további kurzus EAN University »

Ez a kurzus On-line
Start Date
jan. 2020
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date