Online Bachelor 's

Online bachelor programok célja az emberek, akik nem válnak a nappali tagozatos hallgatók, hogy ez annak köszönhető, hogy a család, a munka, vagy egyéb kötelezettség. Egy online agglegény, a diákok a rugalmasságot, hogy a saját ütemtervét. Online főiskolai hallgatók is szorosan együttműködik a professzorok, hogy a legjobb oktatás érdekében.

Newly added Online Bachelor programs

Mind Development Academy

BBA pénzügyminiszter

November 13, 2018
A Bachelor of Finance (BS) program célja, hogy a hallgatók számára az elméleti megértést és a gyakorlati készségeket szükséges értékelni és döntéseket hozni a pénzügyi források elosztása a különböző versengő lehetőségek között, azzal a céllal, hogy maximalizálja a kezelt erőforrások értékét . A Bachelor of Finance (BSc) programot online kínálják a tá… [+]voktatáson keresztül. [-]

University of Management and Technology

Bachelor of Science a mérnöki menedzsmentben

Október 27, 2018
A hallgatónak legalább 30 óra hitel szükséges az általános oktatásban, hogy megkapja a BSEM diplomát. A hallgatónak 54 kreditórát is be kell szereznie a Mérnöki menedzsment alapképzéseiből. A fennmaradó hitelórák választható kurzusokból állnak.

Ducere Business School

BA (Hons) az Alkalmazott Üzletágban (Marketing)

Október 23, 2018
Az online BA (Hons) Alkalmazott üzleti (Marketing) a hallgatók számára széles körű alapot biztosít a szükséges készségek, hogy boldoguljon a marketing vezető a modern üzleti világban.

Egyetemek Magyarország

Helyszín megváltoztatása

Online egyetemi diplomák