Online Bachelor 's

Online bachelor programok célja az emberek, akik nem válnak a nappali tagozatos hallgatók, hogy ez annak köszönhető, hogy a család, a munka, vagy egyéb kötelezettség. Egy online agglegény, a diákok a rugalmasságot, hogy a saját ütemtervét. Online főiskolai hallgatók is szorosan együttműködik a professzorok, hogy a legjobb oktatás érdekében.

Newly added Online Bachelor programs

Université de Saint-Boniface

Bachelor of Arts szakfordítással foglalkozik

Január 14, 2019
A Fordítási Iskola a helyszínen és az interneten keresztül kínál Bachelor of Arts fokozatot a Fordításban.

University of Nicosia

BBA a Vendéglátás Menedzsment - Távoktatás

November 16, 2018
A BBA a Vendéglátás Menedzsment - Online program innovatív világszínvonalú teljes mértékben online akkreditált mértékben csak 24 modul (3 modul per félév) felajánlott több mint 8 félév.

Mind Development Academy

BBA a közgazdaságtanban

November 13, 2018
A Bachelor of Economics (BS) program célja, hogy segítse a szakemberek számára az üzleti, piacok, kereskedelem, kormányzati politikák és nemzetközi kérdések, a globalizáció, az egészség, a fejlődés és a környezet megértését; hogy közgazdászok és elemzők legyenek a köz- és a magánszektorban, amelyek az üzleti élet, a pénzügyek, a nemzetközi fejlődés, az egészs… [+]égügy, az emberi erőforrás menedzsment, a marketing, a menedzsment és a kutatás terén a karrierhez vezethetnek. [-]

Egyetemek Magyarország

Helyszín megváltoztatása

Online egyetemi diplomák