ONLINESTUDIES

Gyógypedagógia Alapképzés Online Alapképzés Találj

Folytatódó online diplomát nagyon hasonló, tekintve a tanfolyam és időráfordítást, hogy megszerezze a diplomát az egyetemen, de a nagyobb rugalmasság érdekében, hogy nem hagyja otthon. Befejezése fok általában megköveteli négyéves, nappali tagozatos képzés, már ha folytatni a részmunkaidőben.

Mi egy online főiskolai gyógypedagógiai? Ez a szak felkészíti a diákokat, hogy ne csupán a gyermekek enyhe-középsúlyos fogyatékos. A diákok jönnek, hogy értékeljük a kihívásokat, amelyekkel ezek az emberek, és megtanulják, hogy a legjobb módja, hogy értékelje, és tanítani őket. A diákok is megtanulják, hogyan kell elkészíteni egy személyre szabott oktatási program (IEP). A legtöbb szakon általában állnak az alapvető vizsgálatokban néhány választani, és a praktikum, amely magában foglalja egy meghatározott időszakban a teljes munkaidőben tanuló tanítási megfigyelés alá, amelynek célja, hogy segítse a hallgatók tanítási engedély megszerzéséhez.

Pályakezdő egy speciális oktatási program tanulhat értékes készségek, mint például értékelése gyógypedagógiai gyermek tervezésekor oktatási programnak, és az irányító a gyermek viselkedését. A diákok is megtanulják, hogy koordinálja a szolgáltatások más szakemberekkel és a gyermek szülei. Ezek a képességek vezethet jutalmazása pályára, hogy a társadalom javát.

A költségek a kereső online diplomát széles határok között változhat attól függően, hogy a választott iskola és a hossza a program. Kapcsolat a felvételi iroda az iskola részt kíván venni az adott költségre vonatkozó adat.

Beszerzése főiskolai diplomát gyógypedagógiai lehet készíteni, hogy ne csak tanítani az állami és magániskolák, de azt is, hogy nyissa ki az ajtót a további lehetőségeket, mint például a munka a kórházban, bentlakásos intézményben vagy akár tutori egyének a saját otthonukban. Gyógypedagógusok általában fizetni, amelynek mértéke meghaladja az általános oktatás társaik.A legtöbb egyén területén alkalmazott árfolyam a munkával való elégedettség, mint elég hálás.

Gyógypedagógiai munka gyakran szigorú, mind szellemileg, mind fizikailag, hanem kiváló munkával való elégedettség. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

1 Találatok Gyógypedagógia Filter

Általános tanulmányok szabadidős tanulmányai - Autizmus Tanulmányok

Saint Joseph's University Online
Alapképzés
szept. 2020
<
Részidős
<
3 év
On-line

Az Általános Tanulmányok Bachelor of Liberal Studies programja a valós képzési tananyagra épül, amely segít javítani karrierlehetőségeit. Az Autizmus Tanulmányok koncentrációj ...

Tovább