Filter
Alapképzés
Képzés Típusa: Részidős oktatás

Információ menedzsment Alapdiploma Online Alapdiploma Keress

A főiskolai diplomát, amely előírja, hogy a négy év tanulmányi, a diákok a lehetőséget, hogy javítsa a tudás és a képzés egy adott területen. A megnövekedett képesség jártasság, a diákok jogosultak lehetnek a karrier a jobb fizetés Érettségi után.

Információ menedzsment programok gyakran hibrid tanulmányok azt vizsgálják, megfelelő alanyok az üzleti és informatikai tudományágak. Könyvtárosok, levéltárosok és az üzleti vezetők példák a szakemberek, akik lehet találni javulást saját karrierjük kitöltésével ilyen tanfolyamok.

Online Információ menedzsment Alapdiploma

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Információ menedzsment

Universidad de Leon

A León Egyetem Információs és Dokumentációs Tanulmánya versenyfokozatú, a tudásalapú társadalom igényeihez igazodva, félpéldányi és online módszerekben kínálkozik. ... [+]

körülbelül

A León Egyetem Információs és Dokumentációs Tanulmánya versenyfokozatú, a tudásalapú társadalom igényeihez igazodva, félpéldányi és online módszerekben kínálkozik.

A 21. századi társadalom olyan mennyiségű információt generál, amely exponenciálisan növekszik, és amelyet ki kell választani és meg kell szervezni annak hatékony felhasználása érdekében. Az úgynevezett információs társadalom fejlődése megerősítette azt a szerepet, amelyet az információkezeléssel kapcsolatos összes feladat ellát a szervezeten belül. Ezért egyre több információs és dokumentációs szakemberre van szükség, akik képzettek és tapasztalattal rendelkeznek az ismeretek szervezésében, kezelésében és a hatékony információkeresésben.... [-]

Spanyolország León
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
4 év
On-line
Bővebben magyarul