ONLINESTUDIES

Online Ipari mérnök Alapképzések Megtekintése Németországban 2020

A főiskolai diplomát, amely előírja, hogy a négy év tanulmányi, a diákok a lehetőséget, hogy javítsa a tudás és a képzés egy adott területen. A megnövekedett képesség jártasság, a diákok jogosultak lehetnek a karrier a jobb fizetés Érettségi után.

Az ipari mérnöki terület a gyártási és gyártási folyamatok tervezésére, tervezésére és optimalizálására összpontosít. A tanfolyam kiterjed olyan témákra, mint a fizika, a kalkulus és a statisztika. Az egészségügyi ellátásról a logisztikára terjed ki az álláslehetőségek.

Németország, hivatalosan a Német Szövetségi Köztársaság, a szövetségi parlamentáris köztársaság nyugat-Közép-Európában. Az ország áll, 16 állam, és a főváros és egyben legnagyobb városa Berlin.

Kérj Információt A Legjobb Online Ipari mérnök Alapdiplomák Németországban 2020

2 Találatok Ipari mérnök, Németország Filter

Bachelor of Business Engineering (B.Eng.)

AKAD University
Alapképzés
<
Részidős oktatás
<
42 hónap
Német
On-line

Ha szeretné összehangolni a mérnöki know-how-t az üzleti témákkal a karrierjének előmozdítása érdekében, az AKAD University "Ipari Mérnöki - Mérnöki Bachelor of Engineering" l ...

Tovább

Bachelor ipari gépipar 4.0

IUBH Fernstudium
Alapképzés
<
Nappali
<
Részidős oktatás
<
6 félévek
Német
On-line

A Bachelor diploma Industrial Engineering (B.Eng.) Készít, széles körű szaktudással informatikai és mérnöki és üzleti készségek, hogy megfeleljen a kihívásoknak az ipari mérnö ...

Tovább