Filter
Alapképzés
Ausztrália Képzés Típusa: Részidős oktatás

Online Menedzsment tanulmányok Graduális Tanulmányok Összes megtekintése Ausztráliában 2019/2020

Megszerezte a diplomát egy olyan oktatási mérföldkő, hogy sok diák vágynak. Miközben lehet, hogy négy év alatt lehet elvégezni egy főiskolai program, a származó előnyök megszerzése speciális készségek, valamint a koncentrált tudás egy adott területen egy életen át tarthat.

A menedzserképzésre jelentkező hallgatónak lehetősége nyílik rá, hogy alapvető ismereteket szerezzen a különböző menedzseri koncepciókról és technikákról, melyeknek aztán egy sor különböző iparágban hasznát veheti a pályakeresés során.

Ausztrália hét top 100 felsőoktatási intézménye a világon! Ausztrália fölött ül szereti a Németországban, Hollandiában és Japánban, forgalomba nyolcadik az Universitas 2012 U21 rangsor nemzeti felsőoktatási rendszerek.

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Online Menedzsment tanulmányok Alapképzések Ausztráliában 2019/2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Menedzsment tanulmányok, Ausztrália

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
University of South Australia Online

Ez a fokozat az iparági és az üzleti célú kurzusok segítségével nyújt alapot a kulcsfontosságú üzleti tudományágakban, biztosítva Önnek az erőforrások és a projektek glob ... [+]

A Legjobb Online Menedzsment tanulmányok Alapképzések Ausztráliában. A fokozat áttekintéseFedezze fel a modern menedzsment alapjait, amelyek az emberek, a pénz és a technológia összehangolását foglalják magukban.Fejleszteni kell az embereket, csapatokat és szervezeteket hatékonyan vezető és irányító készségeket.A kulcsfontosságú üzleti célok elérése érdekében problémamegoldó és vezetői készségekre van szükség.Alkalmazza ismereteit a munkahelyen, miközben tanulmányozza és javítja üzleti menedzsment készségeit, mielőtt végzett.Fedezze fel a vállalkozói szellemet és az innovációt, és megtanulja az új vállalkozás elindításának folyamatát.Végzett diplomával az üzleti alapok, mint például a nemzetközi üzlet, a közgazdaságtan, a számvitel, valamint az üzleti műveletek és a hírszerzés szilárd megértésével.A Dél-ausztráliai Egyetemi Üzleti Iskola az egész világon egy százalékban van 1, és a QS Csillagok 2018-ban a teljes kiválóságért öt csillagot kapott.Az országos üzleti és gazdasági top 10 top 2-ben rangsorolva... [-]
Ausztrália Adelaide
Január 2020
Angol
Részidős oktatás
3 év
On-line
Bővebben magyarul