Filter
Alapképzés
Képzés Típusa: Részidős oktatás

Vezetés Alapképzés Online Alapképzés Összes megtekintése

A főiskolai diplomát szerzett keresztül egy egyetemi oktatási program, amely képes körülbelül 3-4 év alatt fejezik be, feltéve, hogy a diákok iskolába járni teljes munkaidőben. Bachelor fok is szerzett az egyetemen, vagy az interneten, attól függően, hogy az iskola, amely ideális a diákok elfoglalt életét.

Azok, akik tanulmányozzák a vezetés gyakran képesek vállalni a legkülönbözőbb menedzsment szerepek társaságok, kormányzati szervek, nonprofit csoportok vagy más szervezetek. Ez a téma magában foglalja a vizsgálat, ami egy jó vezető, és hogyan vezetői készségeket lehet megszerezni.

Online Vezetés Alapképzés

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Vezetés

Christian Leadership University

Meg akarja teljesíteni a bibliai követelményeket, hogy vezetői pozícióba lépjen? Készen állsz arra, hogy hagyja, hogy a Lélek fejlessze benned a karakterjellemzőket, amel ... [+]

Online Keresztény Vezetési fokozat

Isten megígérte, hogy azok, akik hallják és betartják az õ hangját, vezetõk lesznek. Tanulja meg azokat az elveket és készségeket, amelyek a leghatékonyabb és legbefolyásosabb vezetővé teszik Önt az Ő Királyságában.

Meg akarja teljesíteni a bibliai követelményeket, hogy vezetői pozícióba lépjen?Készen állsz arra, hogy hagyja, hogy a Lélek fejlessze benned a karakterjellemzőket, amelyeket az Úr gyermekeiben akar, és akiknek kiváltságot adott mások vezetésére?

Ha igen, akkor a Christian Leadership University szerzett keresztény vezetés Baccalaureus pontosan az, amit keresett.

A keresztény vezetés alapképzése, amely sokkal többet ér, mint a nyomtatott papír... [-]
Amerikai Egyesült Államok Cheektowaga
Nyílt Beiratkozás
Angol
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul