Hivatalos Leírás

Alapvető üzleti Graduate Certificate

A 12 órás Graduate Certificate in Business Essentials biztosít eszközöket széles körű üzleti területek, beleértve a számviteli, pénzügyi, menedzsment, ISQS, és a marketing. A tanfolyamok ebben a tanúsítványban lehet használni az MBA fokozatot az elfogadás, és fel lehet használni a választani más képzési programok.

Doktori bizonyítványok

A Rawls College of Business felismeri, hogy sok képzett személy szeretne fejlett tudást szerezni, de nem tud teljes körű programot kötni. A tanúsítvány bemutatja az egyén azon szándékát, hogy elsajátítsa saját területét, vagy új tudást keres egy adott érdeklődési területről. A megszerzett tudás javíthatja a munkahelyi teljesítményt. A tanúsítvány növelheti az önéletrajzot, és segítheti az egyént a versenyképes munkaerőpiacon.

Az előírt tanfolyam elvégzése igazolást eredményez, amelyet az egyetem hivatalosan elismer, és nem egy bizonyos fokig. Ha a hallgató úgy dönt, hogy végzős diploma, befejezett tanfolyam alkalmazható felé, hogy a fokú tervet.

A diplomás bizonyítvány megszerzéséhez a diákoknak meg kell felelniük a következő kritériumoknak:

 • Egy főiskolai diploma szükséges egy posztgraduális tanúsítvány program megkezdéséhez. Megjegyzés: A Texas Tech egyetemisták 12 hónapon belül diplomát szerezhetnek a diplomás bizonyítvánnyal egy tanácsadó jóváhagyásával.
 • A hallgatóknak meg kell szerezniük egy főiskolai diplomát, hogy megkapják a diplomás tanúsítványt.
 • Tanúsítvány megszerzéséhez a hallgatónak minimum 3 GPA-val kell rendelkeznie a tanúsítványprogramban.

Az Essentials of Business Graduate Certificate programról

A 12 órás Graduate Certificate in Business Essentials biztosít eszközöket számos üzleti területen, beleértve a számviteli, pénzügyi, információs rendszerek és kvantitatív tudományok, menedzsment és marketing. A tanfolyamok ebben a tanúsítványban lehet használni az MBA fokozatot elfogadása.

program áttekintés

 • 12 óra hitel
 • Minden kurzust online kínálnak.
 • Előfeltétele: bachelor fokozat
 • A hallgatók nem kötelesek beiratkozni egy bizonyos számú kurzusra minden félévben, így a befejezési idő személyenként változik.
 • A szemeszter alapú tanfolyamok összehangolják a Texas Tech Egyetem Academic Calendar-jával. Az új hallgatók a négy félév bármelyikének elején regisztrálhatnak egész évben.

Pályázati folyamat

Bár nincs pályázati határidő, a potenciális hallgatókat arra ösztönzik, hogy nyújtsanak be minden pályázati anyagot legalább két hónappal a tervezett kezdeti beiratkozást megelőzően.

1. Töltse ki az ApplyTexas alkalmazást.

 • Amikor megkérik, hogy válassza ki a fő, akkor válassza a Graduate Certificate Program.
 • Amikor megkérdezi, hogy jelezze a fő érdeklődési területét / szakterületét, írja be a Business Essentials.
 • Ha megkérdezi, milyen mértékben kívánja keresni, válassza a Tanúsítványt.
 • Az alkalmazás Egyéni kérdések szakaszában feltétlenül válassza az Essentials of Business lehetőséget a rendelkezésre álló Graduate Certificate programok listájáról.
 • Ha Texas Tech-n kívül tartózkodik, be kell töltenie az ApplyTexas alkalmazást egy Certificate programhoz. Ha azonban jelenleg egy végzős diák, akkor nem kell az ApplyTexas-t alkalmazni, akkor csak ADD / CHANGE formára van szüksége.

2. A Texas Tech Egyetem Graduate School által felvázolt kiegészítõ alkalmazásokat.

 • 60 dollár kezdeti díj vagy minden egyes további alkalmazás esetében 50 dollár (beleértve a belépési dátum módosításait, a programkérelmek hozzáadását / módosítását vagy a visszafogadási kérelmeket).
 • Azok a diákok, akik csak a mezőgazdasági kommunikációs vezetői diplomát folytatják, és nem terveznek mesterképzést szerezni, nem kell a Graduate Records Exam (GRE) eredményeket benyújtani az egyetemre.
 • A pályázóknak rendelkezniük kell hivatalos előadásokkal az összes olyan főiskoláról és egyetemről, amelyet előzőleg a Texas Tech University Graduate Schoolba küldtünk.
 • A nemzetközi hallgatóknak szintén be kell nyújtaniuk az angol nyelvvizsgát (TOEFL) a Graduate School-nak.

3. A Rawls College of Businessnek van egy kérelme, amelyet a kérelemtől függetlenül be kell fejeznie a Graduate School-hoz.

4. Jelölje be a Raiderlink Alkalmazások lapját, ha értesítést küld a bevallás állapotáról.

5. Épületünkben dolgozó kari tanácsadók csak PhD hallgatókkal, nem mesterképzéssel vagy bizonyítványt végző hallgatókkal dolgozhatnak. Nincs oklevelet a tanuló hallgatók számára.

A program követelményei

A bizonyítványok programjait függetlenül vagy egy mester programjával párhuzamosan lehet folytatni.

Kötelező tanfolyamok: 12 óra

Az Üzleti Bizonyítvány Essentials of a nyertesnek, a hallgatónak Rawls GPA 3.0 vagy magasabb.

Miközben minden erőfeszítést megtettek a tanfolyamok, politikák és egyéb nyilatkozatok jelentőségének biztosítására, az Egyetem fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül bármikor változtatásokat hajtson végre.

Program oktatási nyelve:
Angol
Texas Tech University Worldwide eLearning

65 további kurzus Texas Tech University Worldwide eLearning »

Utoljára frissítve April 25, 2018
This course is On-line
Start Date
Június 2019
Július 2019
Duration
12 Óra
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Június 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
Július 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

Június 2019

Július 2019

aug. 2019

jan. 2020