Hivatalos Leírás

A kurzus leírása

A La Trobe Egyetem Alkalmazott Felhőalapú Technológiája alapképzést a felhőalapú számítástechnikai ágazat számára tervezték, amely jelenleg gyors növekedést élvez, és magában foglalja a 6 tekintélyes iparági minősítést (amelyek közül 4 Amazon Web Services specifikus) a szakképesítésen belül.

A kurzus az információs rendszerek, a webes és szoftverfejlesztés, a gépi tanulás, az adatbázisok és a nagy adatok, a vállalati felhőalapú migráció, a felhő-vállalati alkalmazások fejlesztése és a számítógépes hálózatok közötti ismereteit és készségeit tartalmazza. A kurzus a hangsúlyt alkalmazza, és felkészíti a hallgatókat a legfontosabb szállítói tanúsítványokra, amelyek relevánsak az informatikai ipar foglalkoztatásához.

A világ első együttműködése

Ezt a minősítést az Amazon Web Services (AWS) együttműködésével fejlesztették ki. A Didasko 100% -os online kézbesítési módja lehetővé teszi az új ágazati szereplők, a karrierváltók és a meglévő informatikusok számára, hogy ésszerűen és kényelmesen vállalják a tanulást. Lehetővé teszi az online tanulmányok és a korai munkaerő-beilleszkedés és / vagy karrier fejlesztés kombinációját, miközben folytatják az online tanulmányokat.

Mi a Cloud Technology?

A felhőalapú számítástechnika készségei és ismeretei kulcsfontosságúak ahhoz, hogy a vállalatok digitális átalakítási stratégiájukat megvalósítsák. A felhőalapú szolgáltatások természetes platformot jelentenek a meglévő informatikai rendszerek optimalizálásához a működési hatékonyság növelése érdekében, miközben az üzleti agilitást és a növekedést vezérlik. A felhőalapú technológiák átalakították a hálózatépítést, az adattárolást és a feldolgozást, az alkalmazásfejlesztést és az infrastruktúra-szolgáltatásokat.

A felhőalapú számítástechnika (400 milliárd dolláros felhőalapú szolgáltatások feletti számítási felhalmozás 2020-ig történő gyors növekedése miatt) világossá vált, hogy ez az üzleti tevékenység globálisan működik most és a jövőben is.

Három képzettség egy fokozatban

A La Trobe Egyetem online gyakorlati képzései egyedülálló lehetőséget nyújtanak Önnek arra, hogy három tanulmányi időtartama alatt elérje tanulmányait. Feltéve, hogy kielégítően kitöltik a tanfolyam minden részét, akkor megkapja az alkalmazott diplomát (1. évfolyam), alkalmazott társult diplomát (2. évfolyam) és egy alkalmazott főiskolai diplomát, ha mindhárom évet befejezte. A potenciális keresőképessége növekedni fog, ahogy halad a kurzuson.

1. év

Miután elvégezte az 1. évfolyamot, akkor megkapja az Alkalmazott Diplomát, ha úgy dönt, hogy kilép a diplomáját ezen a ponton. Hozzáadhatja ezt a minősítést az önéletrajzához, és előreléphet a karrierterveivel, vagy magába foglalja azt a lehetőséget, hogy folytassa tanulmányait a munka közben.

Kilépés a

Alkalmazott Felhő Technológia Diploma

Várható jövedelem

$ 50K-60K

2. év

A 2. év sikeres befejezése növeli az esélyeit egy magasabb fizető pozícióra egy alkalmazott képesítéssel, amelyet a munkáltatók keresnek. Azonban most már több mint félig alkalmazott főiskolai diploma, miért nem folytatja a tanulmányokat tartózkodás alatt?

Kilépés a

Alkalmazott felhőtechnológia alkalmazottja

Várható jövedelem

$ 60K- $ 80K

3. év

Gratulálunk! Ön elvégezte a képesítést. Alkalmazott főiskolai fokozata nagymértékben javítja az Ön számára elérhető lehetőségeket. Ennek a szintnek a minősítése nagymértékben növeli az önéletrajzát, és rengeteget mond rólad. Nem csak arra leszek felkészítve a munkaképes készségekkel és ismeretekkel, hogy a munkáltatók kétségbeesettek, de azt is megmutatja, hogy maradhat koncentrálva a cél elérése érdekében.

Kilépés a

Alkalmazott Cloud Technology Bachelor

Várható jövedelem

$ 80K-120K

Tanulmányi eredmények

A kurzuson elért tanulási eredmények (CILOs) olyan rövid megállapítások, amelyek meghatározzák, hogy mit várnak a hallgatók arról, hogy tudják, és mit tehetnek a kurzus végén.

 • Olyan jelentések készítése, amelyek tömören megfogalmazzák a technikai és üzleti követelményeket az ismeretekkel, a vállalati érdekcsoportokkal és az üzleti közösségekkel az információtechnológia (IT) szakmai szabványainak megfelelően.
 • Olyan szóbeli előadások kifejlesztése, amelyek a műszaki és üzleti követelményeknek különböző közönségekhez, köztük a kollégákhoz és az informatikai és általános közösségek érdekelt feleihez kapcsolódnak.
 • Elemezze és kritikusan értékelje az üzleti, műszaki és tudományos jelentésekből származó számszerű adatokat és egyéb bizonyítékokat, hogy megalapozott döntéseket hozzon, és ajánlásokat dolgozzon ki a szakértői, a tudományos és a laikus közönség számára, összhangban az informatikai szakmai szabványokkal.
 • A felhőalapú üzleti rendszerek IT-specifikációinak kidolgozásához keresse meg, kérdezze meg és értékelje az adott üzleti szakirodalmat.
 • Tervezzen és elemezzen stratégiákat a felhőproblémák és más felhőtechnológiai kihívások megoldására.
 • Értékelje az ismeretlen üzleti és technikai problémákat, és alkalmazza az IT-felhő-megoldásokat a szakmai szabványoknak megfelelően.
 • Konstruktívan járuljon hozzá a csapatok csapatépítés, önértékelés, tárgyalási és kommunikációs készségek révén; hogy lehetővé tegye a felhőtechnológiába tartozó professzionális projektek sikeres befejezését.
 • Mutasson tudatosságot a megfelelő társadalmi, jogi és etikai értékekről, amelyek egy felhőtechnológiai szakember munkáját képezik.
 • Az informatikai és felhőtechnológiák információs rendszertervezési koncepcióinak alkalmazása üzleti és kapcsolódó problémák megoldására.

Karrierlehetőségek

Ez a kurzus nagyfokú foglalkoztathatósági hangsúlyt kapott az IT izgalmas világában. A diplomások olyan szerepet töltenek be, amely áthidalja a szakemberek és a vezetők közötti szakadékot. A karrierlehetőségek közé tartozik:

 • Hálózati támogatás és operációs rendszerek kezelése
 • Cloud Support Engineer
 • Rendszermérnök
 • Adatbázisfejlesztő
 • Webfejlesztő
 • Mérnök
 • Linux rendszergazda

Ha úgy dönt, hogy kilép az oklevél szintjéről (az 1. év vége), akkor belépő szintű készségekkel kell rendelkeznie az informatikai ipar szerepének megkezdéséhez, mint például a Help-desk és a webes támogatás. Ha kilép a társult diploma (2. év vége), akkor további iparági képesítéssel rendelkezik.

A Vendor-tanúsítás integrálása biztosítja az iparág megfelelő ismereteit a technikai ismeretek alátámasztásához.

A tanfolyamok költségei

A fokozat díja 20 000 dollár évente.

Program oktatási nyelve:
Angol
La Trobe –Didasko

4 további kurzus La Trobe –Didasko »

Utoljára frissítve April 16, 2019
This course is On-line
Start Date
jan. 2020
Duration
1 - 3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
20,000 AUD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date