Hivatalos Leírás

A kurzus leírása

A La Trobe Egyetem Alkalmazott Informatika Bachelor kiváló oktatást nyújt az informatika (IT) képzésében, és lehetőséget nyújt az információs rendszerek, a szoftverfejlesztés, a számítógépes hálózatok és a webes fejlesztés területén.

A tanuló struktúra lehetővé teszi, hogy befejezze a tanfolyamot teljes idejű online diákként, vagy kombinálja az online részidős tanulmányokat a munkahelyi kötelezettségvállalásokkal.

Ez a kurzus alkalmazható, és magában foglalja az informatikai iparági szállítói tanúsítványokat, amelyek relevánsak és kívánatosak a potenciális munkáltatók számára. Az alkalmazott képesítésekkel rendelkező diplomások nem csak az egyetemi képzésben szerzett készségekkel és ismeretekkel rendelkeznek, hanem a gyakorlati gondolkodásnak az iparban való alkalmazására.

Három képzettség egy fokozatban

A La Trobe Egyetem online gyakorlati képzései egyedülálló lehetőséget nyújtanak Önnek arra, hogy három tanulmányi időtartama alatt elérje tanulmányait. Feltéve, hogy kielégítően kitöltik a tanfolyam minden részét, akkor megkapja az alkalmazott diplomát (1. évfolyam), alkalmazott társult diplomát (2. évfolyam) és egy alkalmazott főiskolai diplomát, ha mindhárom évet befejezte. A potenciális keresőképessége növekedni fog, ahogy halad a kurzuson.

1. év

Miután elvégezte az 1. évfolyamot, akkor megkapja az Alkalmazott Diplomát, ha úgy dönt, hogy kilép a diplomáját ezen a ponton. Hozzáadhatja ezt a minősítést az önéletrajzához, és előreléphet a karrierterveivel, vagy magába foglalja azt a lehetőséget, hogy folytassa tanulmányait a munka közben.

Kilépés a

Alkalmazott Informatika Diploma

Várható jövedelem

$ 50K-60K

2. év

A 2. év sikeres befejezése növeli az esélyeit egy magasabb fizető pozícióra egy alkalmazott képesítéssel, amelyet a munkáltatók keresnek. Azonban most már több mint félúton az alkalmazott főiskolai diploma, így miért nem folytatja a tanulmányokat, miközben tartózkodik a foglalkoztatott?

Kilépés a

Alkalmazott informatika alkalmazottja

Várható jövedelem

$ 60K- $ 80K

3. év

Gratulálunk! Ön elvégezte a képesítést. Alkalmazott főiskolai fokozata nagymértékben javítja az Ön számára elérhető lehetőségeket. Ennek a szintnek a minősítése nagymértékben növeli az önéletrajzát, és rengeteget mond rólad. Nem csak arra leszek felkészítve a munkaképes készségekkel és ismeretekkel, hogy a munkáltatók kétségbeesettek, de azt is megmutatja, hogy maradhat koncentrálva a cél elérése érdekében.

Kilépés a

Alkalmazott Informatika Bachelor

Várható jövedelem

$ 80K-120K

Tanulmányi eredmények

A kurzuson elért tanulási eredmények (CILOs) olyan rövid megállapítások, amelyek meghatározzák, hogy mit várnak a hallgatók arról, hogy tudják, és mit tehetnek a kurzus végén.

 • Olyan jelentések írása, amelyek a műszaki és üzleti követelmények tömören kommunikálnak a társaik, a vállalati érdekeltek és az üzleti közösségek között, összhangban a szakmai előírásokkal.
 • Olyan szóbeli beszámolókat folytasson el, amelyek egyértelműen kommunikálnak a műszaki és üzleti követelményekkel a különböző közönségekkel, köztük a kollégákkal és az érdekeltekkel mind az informatikai, mind az általános közösségekben.
 • Elemezze és értékelje az üzleti és tudományos jelentésekből és folyóiratokból származó számszerű adatokat és bizonyítékokat, hogy ajánlásokat tegyen a szakmai szabványoknak megfelelő társaiknak, tudományos és nem tudományos közönségnek.
 • Mutasson be kutatási és információs műveltségi készségeket a releváns üzleti szakirodalom megtalálására, lekérdezésére és értékelésére az üzleti információs rendszerek projektjeinek specifikációinak kidolgozása érdekében.
 • Olyan stratégiákat javasol és elemezzen, amelyekkel megoldható a valós üzleti rendszer problémák és / vagy kihívások megoldása más tanulmányi területeken.
 • Végezze el és értékelje az ismeretlen, konstruált és valós üzleti és technikai problémákra vonatkozó megoldásokat.
 • Konstruktív módon járuljon hozzá egy csapatban csapatépítés, önértékelés, tárgyalási és kommunikációs készségek segítségével a szakmai projektek befejezéséhez.
 • Mutasson tudatosságot a megfelelő társadalmi, jogi és etikai értékekről, amelyek egy IKT-szakember munkáját képezik.
 • Alapvető információs rendszertervezési koncepciókat és számítógépes technikákat alkalmazzon üzleti és / vagy kapcsolódó problémák megoldására a választott szakterületen.

Karrierlehetőségek

Ez a kurzus nagyfokú foglalkoztathatósági hangsúlyt kapott az IT izgalmas világában. A diplomások olyan szerepet töltenek be, amely áthidalja a szakemberek és a vezetők közötti szakadékot. A karrierlehetőségek közé tartozik:

 • Systems Analyst
 • Elemző programozó
 • Adatbáziskezelő
 • Szoftvermérnök
 • Szoftverfejlesztő
 • Systems Marketer

Ha úgy dönt, hogy kilép az oklevél szintjéről (az 1. év vége), akkor belépő szintű készségekkel kell rendelkeznie az informatikai ipar szerepének megkezdéséhez, mint például a Help-desk és a webes támogatás. Ha kilép a társult diploma (2. év vége), akkor további iparági képesítéssel rendelkezik.

A Vendor-tanúsítás integrálása biztosítja az iparág megfelelő ismereteit a technikai ismeretek alátámasztásához.

A tanfolyamok költségei

A mértéke díja csak 9,185 dollár évente, ha teljesíti a megfelelő HECS-HELP lakóhellyel kapcsolatos követelményeket, és tanul egy Commonwealth támogatott helyen.

Nemzetközi kurzusköltségek

Program oktatási nyelve:
Angol
La Trobe –Didasko

4 további kurzus La Trobe –Didasko »

Utoljára frissítve October 2, 2018
This course is On-line
Start Date
jan. 2020
Duration
1 - 3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
20,000 AUD
Nemzetközi kurzusköltség évente
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date