Read the Official Description

A kurzus leírása

A La Trobe Egyetem Alkalmazott Informatika Bachelor kiváló oktatást nyújt az informatika (IT) képzésében, és lehetőséget nyújt az információs rendszerek, a szoftverfejlesztés, a számítógépes hálózatok és a webes fejlesztés területén.

A tanuló struktúra lehetővé teszi, hogy befejezze a tanfolyamot teljes idejű online diákként, vagy kombinálja az online részidős tanulmányokat a munkahelyi kötelezettségvállalásokkal.

Ez a kurzus alkalmazható, és magában foglalja az informatikai iparági szállítói tanúsítványokat, amelyek relevánsak és kívánatosak a potenciális munkáltatók számára. Az alkalmazott képesítésekkel rendelkező diplomások nem csak az egyetemi képzésben szerzett készségekkel és ismeretekkel rendelkeznek, hanem a gyakorlati gondolkodásnak az iparban való alkalmazására.

Három képzettség egy fokozatban

A La Trobe Egyetem online gyakorlati képzései egyedülálló lehetőséget nyújtanak Önnek arra, hogy három tanulmányi időtartama alatt elérje tanulmányait. Feltéve, hogy kielégítően kitöltik a tanfolyam minden részét, akkor megkapja az alkalmazott diplomát (1. évfolyam), alkalmazott társult diplomát (2. évfolyam) és egy alkalmazott főiskolai diplomát, ha mindhárom évet befejezte. A potenciális keresőképessége növekedni fog, ahogy halad a kurzuson.

1. év

Miután elvégezte az 1. évfolyamot, akkor megkapja az Alkalmazott Diplomát, ha úgy dönt, hogy kilép a diplomáját ezen a ponton. Hozzáadhatja ezt a minősítést az önéletrajzához, és előreléphet a karrierterveivel, vagy magába foglalja azt a lehetőséget, hogy folytassa tanulmányait a munka közben.

Kilépés a

Alkalmazott Informatika Diploma

Várható jövedelem

$ 50K-60K

2. év

A 2. év sikeres befejezése növeli az esélyeit egy magasabb fizető pozícióra egy alkalmazott képesítéssel, amelyet a munkáltatók keresnek. Azonban most már több mint félúton az alkalmazott főiskolai diploma, így miért nem folytatja a tanulmányokat, miközben tartózkodik a foglalkoztatott?

Kilépés a

Alkalmazott informatika alkalmazottja

Várható jövedelem

$ 60K- $ 80K

3. év

Gratulálunk! Ön elvégezte a képesítést. Alkalmazott főiskolai fokozata nagymértékben javítja az Ön számára elérhető lehetőségeket. Ennek a szintnek a minősítése nagymértékben növeli az önéletrajzát, és rengeteget mond rólad. Nem csak arra leszek felkészítve a munkaképes készségekkel és ismeretekkel, hogy a munkáltatók kétségbeesettek, de azt is megmutatja, hogy maradhat koncentrálva a cél elérése érdekében.

Kilépés a

Alkalmazott Informatika Bachelor

Várható jövedelem

$ 80K-120K

Tanulmányi eredmények

A kurzuson elért tanulási eredmények (CILOs) olyan rövid megállapítások, amelyek meghatározzák, hogy mit várnak a hallgatók arról, hogy tudják, és mit tehetnek a kurzus végén.

 • Olyan jelentések írása, amelyek a műszaki és üzleti követelmények tömören kommunikálnak a társaik, a vállalati érdekeltek és az üzleti közösségek között, összhangban a szakmai előírásokkal.
 • Olyan szóbeli beszámolókat folytasson el, amelyek egyértelműen kommunikálnak a műszaki és üzleti követelményekkel a különböző közönségekkel, köztük a kollégákkal és az érdekeltekkel mind az informatikai, mind az általános közösségekben.
 • Elemezze és értékelje az üzleti és tudományos jelentésekből és folyóiratokból származó számszerű adatokat és bizonyítékokat, hogy ajánlásokat tegyen a szakmai szabványoknak megfelelő társaiknak, tudományos és nem tudományos közönségnek.
 • Mutasson be kutatási és információs műveltségi készségeket a releváns üzleti szakirodalom megtalálására, lekérdezésére és értékelésére az üzleti információs rendszerek projektjeinek specifikációinak kidolgozása érdekében.
 • Olyan stratégiákat javasol és elemezzen, amelyekkel megoldható a valós üzleti rendszer problémák és / vagy kihívások megoldása más tanulmányi területeken.
 • Végezze el és értékelje az ismeretlen, konstruált és valós üzleti és technikai problémákra vonatkozó megoldásokat.
 • Konstruktív módon járuljon hozzá egy csapatban csapatépítés, önértékelés, tárgyalási és kommunikációs készségek segítségével a szakmai projektek befejezéséhez.
 • Mutasson tudatosságot a megfelelő társadalmi, jogi és etikai értékekről, amelyek egy IKT-szakember munkáját képezik.
 • Alapvető információs rendszertervezési koncepciókat és számítógépes technikákat alkalmazzon üzleti és / vagy kapcsolódó problémák megoldására a választott szakterületen.

Karrierlehetőségek

Ez a kurzus nagyfokú foglalkoztathatósági hangsúlyt kapott az IT izgalmas világában. A diplomások olyan szerepet töltenek be, amely áthidalja a szakemberek és a vezetők közötti szakadékot. A karrierlehetőségek közé tartozik:

 • Systems Analyst
 • Elemző programozó
 • Adatbáziskezelő
 • Szoftvermérnök
 • Szoftverfejlesztő
 • Systems Marketer

Ha úgy dönt, hogy kilép az oklevél szintjéről (az 1. év vége), akkor belépő szintű készségekkel kell rendelkeznie az informatikai ipar szerepének megkezdéséhez, mint például a Help-desk és a webes támogatás. Ha kilép a társult diploma (2. év vége), akkor további iparági képesítéssel rendelkezik.

A Vendor-tanúsítás integrálása biztosítja az iparág megfelelő ismereteit a technikai ismeretek alátámasztásához.

A tanfolyamok költségei

A mértéke díja csak 9,185 dollár évente, ha teljesíti a megfelelő HECS-HELP lakóhellyel kapcsolatos követelményeket, és tanul egy Commonwealth támogatott helyen.

Nemzetközi kurzusköltségek

Program taught in:
Angol

See 3 more programs offered by La Trobe Online »

Last updated October 7, 2018
This course is On-line
Start Date
jan. 2020
Duration
1 - 3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
2,000 AUD
Nemzetközi kurzusköltség évente
Deadline
Kérj Információt
Monthly start dates.
By locations
By date
Start Date
jan. 2020
Application deadline
Start Date
jan. 2020
Application deadline
Start Date
jan. 2020
Application deadline
Kérj Információt
Monthly start dates.

jan. 2020

Location
Application deadline
Kérj Információt
Monthly start dates.
End Date
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date