Ez a program elérhető az egyetemen vagy az interneten

Leírás

Ez a program felkészíti a hallgatókat az olyan feladatokra, amelyek feladata egy kezdeti könyvelő, például kiegészítések ellenőrzése, ellenőrzések ellenőrzése, bejegyzés, utalványok, számlák elemzése és pénzügyi kimutatások elkészítése. A tanfolyamok közül sok átkerül a négyéves főiskolákra.

Artikulációs

A Washtenaw Közösségi Főiskola az Ann Arbor-ban, Michiganben több mint 120 művészeti megállapodást kötött a négyéves főiskolákkal az egész államban. Azok a diákok, akik négyéves főiskolára kívánnak átszállni, találkozniuk kell egy tanácsadóval, hogy biztosítsák a Michigan-átruházási megállapodás feltételeinek való megfelelést.

Kapcsolat adatai

Üdvözöljük a kérdéseit, javaslatait vagy észrevételeit. Kérjük, írjon nekünk a studrec@wccnet.edu címre vagy hívja a 734-973-3543 számot. Hivatali óránk van hétfőtől csütörtökig 12:00 órától 21 óráig (GMT) pénteken és 13:00 és 17:00 óra között (GMT) szombaton.

Felvételi követelmények

A hallgatóknak bizonyítaniuk kell, hogy bizonyítékot nyújtanak az akadémiai jártasságról a programban részt vevő kurzusok számára. Az elismerések szakembere tanácsot ad Önnek, ha az elhelyezés tesztje szükséges.

Követelményei

Core Program Kurzusok:
Üzleti és ellátási lánc elemzés
Főiskolai szintű matematika
Az ügyfél-élmény létrehozása
Bevezetés az ellátási lánc menedzselésébe
Vezetői képességek
Kezelési műveletek
Beszerzés és készletellenőrzés
Kiskereskedelmi elvek és gyakorlatok
Supply Chain Field Studies
Szállítás és logisztika
Raktározás és logisztika

Választott kurzus Kötelező kreditek: 26-27
Kötelező teljes összeg: 60

Lábjegyzetek

* Ez a program csak on-line formátumban áll rendelkezésre, és csak a saját országukban maradt diákok üldözhetik. A programot folytató hallgatóknak meg kell felelniük a WCC általános felvételi követelményeinek, azonban a diákoknak nem kell F1 vízumot beszerezniük, mivel hazájukról tanulnak.

Program oktatási nyelve:
Angol
Ez a kurzus On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
4 félév
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019